Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Bu tam bir aldatma. Üzgünüm ama sizi bekleyen çok şey var. Hele ki böyle pişkin bir adamdan hiç medet umma. Bebek yoksa hiç şans verme. Olmadı süründür

Kendinizi asla suçlamayın. Sizde sorun yok kötü insan çok. Ben de 31 yaşındayım ve ilişkilerimde karşıma hep kötü kişiler çıktı. Aldatıldım, yalan küfür işittim neler neler. Tehditler edildim mahkemeyle kurtulduğum ilişkim oldu filan.
Ama suçu kendimde görmüyorum. Bir ilişki uzmanıyla görüştüğümde bunları sadece sen yaşamıyorsun etrafta kötü insan çok fazla maalesef. Senin hatan kötü olduğunu anladığın halde başkasını bulamam korkusuyla devam etmek olur dedi. İyi erkekler hala var umutsuz olma dedi. Danışmanlık almıştım bir dönem bende iyi değildim. Anlayacağın kendini asla ve asla suçlama hele ki karşı tarafta aldatan biri varsa sende zerre suç yoktur.

Ben sizin ne tepki vereceğinizi söyleyeyim. Hiçbir şey yapmamışsınız. Adam üste çıkmaya bile yer bulmuş. İki ihtimal var ya adamı sevmiyorsunuz, mutlu değilsiniz. Ya da bunu aldatmadan saymayıp ohh şükür deyip yuttunuz.
Kocanızın itirafı da bir o kadar garip. İlginç bir evlilik..
Tekrar baktım da evilik de 4 aylık..
Çocuk yapma bu adamdan..
mutlu değil ki aranıyor.
4 aylık evli adam eve uça uça gider. minibüste ne numara alması? Kız bırakmasa ne olacaktı bu işin sonu?

Aldatma gırısımı bıle benım ıcın bosanma sebebı cunku fırsat olsa yapacakmıs. Ama zaten sızınkı gırısım degıl aldatma yanı kuserek devam edersenız tabı uste cıkar sıze ters davranarak sızı bastırmaya calısacak buyuk ıhtımal bosanmayı dusunuyorsan bıran once bosan dusunmuyorsan en azından cık gıt bı goz dagı ver nekadar buna karsı olsamda en azından bıraz gozu korksun susup oturdu demesın

bişey olmuş bence bu olay burda kalmayacak bu itirafın eksik kısımları var, adam bir b.k yemiş ve ortaya çıkacak, darbeyi yumuşatmaya çalışıyor şu an.

simdi oturdu taslar yerine. ben de bu ne bicim evlilik diyorum 4 aylik adam araniyor vs..

Henüz olayı kendi içimde bile hazmedememişken atacağım herhangi bir adımın sonradan pişman olmama sebep olmasını istemiyorum da o yüzden galiba şuan sadece çekip gitmek istiyorum
Karşınızda, yediği halttan gram pişman olmayan, daha beterini yapacak, büyük ihtimalle de yapmış olan biri var ve siz buna tekmeyi bastığınızda pişman olmaktan korkuyorsunuz. Tamam.

Kız aboooooo, ben de diyordum ki nirden gözüm ısırıyor?

Konu sahibi, kıymetli kocanı al da çık o evden. Kaynanan kurtulsun, yazık kadına ne çekti alkolik evlattan yıllardır Allah bilir. Sen daha çok seviyormuşsun, al sen çek.

Ben kayınvalidenin o kadar kötü olduğuna inanmıyorum. Kadın son çare olarak ilaç atmış, belki çok yanlış yaptığı şey ama oğlu içip içip eve saldırıyorsa daha ne yapacak? Evden de gitmiyor sonuçta adam.

Konu su, esın ve aılesı sacma sapan berbat ınsanlar. Esın alkolik annesı ondan bıkmıs ılac veriyor kendisine habersiz, evlerinde yasıyorsunız gitmenizi istiyorlar, bız gidersek ac kalırlar dıye bır fikriniz var ama kira odeyemeyecek durumda olan sizsiniz asıl vs
Sacma olan hayatınız olabılır mı acaba?

Şakamı bu ? Nasılmı davranırdım o adamı birdaha eve almazdım ve son görüşmemde mahkemede olurdu böyle saçma bişeymi var ya.

Evet kız. En son kovmuş kadıncaaz, zamk gibi yapışmış herif eve '' Annem onu sinirle demiştir. '' diyormuş. Ahah, tabi ayrı eve çıkarlarsa kira fatura ödeyecek, boğaz çaresine bakacak tek başına. Ee hani nerde içki parası?

Bende siz yazınca ayıktım daha dün okumuştum isim tanıdık geldi zaten. Ben böyle bir eş için kendimi ortaya atıpta kaynana falan okunu üstümr almazdım

Aynen. Valla benim böyle oğlum olsa ararım polisi yaka paça kovdururum evimden. Alkoliğin içip içip bana saldırmasını mı bekleyeceğim? Kadının niyeti kötü olsa oğlunu evden kovdurur ilaçla falan düzeltmeye çabalamazdı. Ayrıca bu devirde artık aynı ev mi kaldı, ayrı eve çıkamıyorlarsa bir zahmet evlenmesinler. İnsan doğuruyor büyütüyor binbir zorlukla evlendiriyor bir de evlenince de mi bakacaklar.

Alkolik olması sıkıntı değil, doğum kontrol yöntemlerini doğru düzgün kullanmamanız sıkıntı değil, ayrı eve çıkmanıza yanaşmaması sıkıntı değil(ki bu tek başına boşanma sebebi olarak kabul edilir) , eski sevgilisini stalklayıp durmasını zaten unuttun gitti. Tek sorun aldatması yani bu adamın, pardon aldatma girişimi. Tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…