- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi melek34567
Fesatlıkla ne alakası var.Ben sizin gibi ne zaman öleceğini hesaplamıyorum ki.Kaynınız evlenince kayınvalidenizi alın yanınıza.Alt tarafı bir tabak fazla koyarsınız.Nasıl olsa sizinki gitti gidecek.Acısı da varmış.
Ablaları hergun gelmez normal misafir gibi gelir gider sen ne kadar iyi ollursan onlarda iyi olur bence rahat da edersin 60 yaşında üstelik gitti gidecek ki zaten çok yaşamaz kocasının acısı var içinde , çocuk ta sana ayrı eve çıkmam diyosa haklıdır eğer ayrı giderse yarin birgün annesi ölürse vicdan azabı çeker yazık günah ya vicdanlı ol kuzum bence tamam de ne olacak Allah askina kendi anneni düşün yaşlı sonucta sana ne diyecek dese de yaşlılar hep öyle sen gönlünü hoş tut ve kızı gibi göster kendini kadın sana niye yatiyosun falan da demez annen gibi gör bence kuzum burdaki kadinlara bakma kimler ne yaşıyor kadın 60 yaşında olmasa gitme derdim ama kadın zaten gitti gidici yazık gunah çocukta haklı ayri gitse annesi de üzülür hem evladına hem eşine derken kadın ölse oğlu da vicdan azabı çeker![]()