Ayakkabı boyama işini seve seve yapan kişinin zaten bir sıkıntısı yok, seve seve boyar olur biter.
Ama bunu kadına yaptırım gibi görüp, bu senin görevin, ayakkabılar boyanacak diyorsa da bir erkek, eli kolu tutuyor sonuçta kendisi de boyayabilir.
Ayakkabı boyamanın kadının görevi olduğunu bu erkekler nereden öğrenmiş acaba, nereden uydurmuşlar. İnsanın gönlünden geçiyorsa yeri geldiğinde ayağını da yıkar eşinin, ama kimse buna mecbur değil ki, kadın isterse yapar.
Kadın çalışsın ya da çalışmasın, erkekte bir zahmet iki işin ucundan tutsun ne var ki, biz de mi çıkıp bu senin görevin sen yapacaksın diyelim.
Ayrıca bence de erkek üstüne başına bakmalı, evde ki nasıl olsa yapar diye düşünmemeli, erkek ya da kadın kendi kendine özen göstermeli.
bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.
Senin eşinin ayağını yıkamanın, benim evliliğime etkisi olmaz, umrumda da olmaz.
Benim eşimin ayağını yıkamamam da aynı şekilde senin ilgi alanına girmez.
İnsanlar ve evlilikler çeşit çeşittir..
Kimi insan eşinin ayakkabısını severek boyar, kimisi asla boyamaz.
Ama böyle sıradan bir mevzuda "ola ki yatalak olursan eşin poponu silmez umarım" gibi bir söz söyleyen insanın içinde insanlık kalmış mıdır..
Onu senin takdirine bırakıyorum.
Umarım bir yanlışlık olmuştur, umarım kendini yanlış ifade etmişsindir.
Yoksa çok yazık gerçekten..
gocunacak bir sey yok tabiiki
gorev dagilimi olarakta gormuyoruz
hatta kisisel temizlik olarakta kabul edilir
fakat boyarim diyen kadinlarin kocasida
pis degil kadinlarda ezik degil
ben diger yazimi
tualette popoyu silmekle ayni sey
diyen arkadasa gore yazdim
cunku burda kimsenin kocasi totosunu sildirmiyor karisina
heleki kocasinin ayakkabilarini sorunsuz boyayan kadinlara
hakaret gibi gelmezmi boyle bir yorum ?
gerci
acilmayacak bir konu aslinda
biz kendimizi yoruyoruz
bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?