Bekar erkekler çalışmıyor mu, onların ayakkabısını kim boyayacak peki?
Evlilik hayat arkadaşlığıdır. Kadın çalışmıyorsa, yemek-çamaşır-bulaşık gibi işlerde erkeğe çok fazla iş bırakmayabilir. Ama ayakkabı boyamak tamamen kişisel bakım ile ilgili, isteyen boyar, "zamanım yok, yorgunum" diyen boyasız gezer.
Ne ben, ne kocam birbirimizden asla beklemedik böyle bişey, sözü bile geçmedi. Aklımıza bile gelmedi.
Erkeğin ayakkabısını boyamak, tuvaletten sonra poposunu silmek kadar imkansızdır benim için.
Ayrıca pis ayakkabıyla gezen, biri gelsin temizlesin diye bekleyen erkekten zaten bana koca olmazdı.
canım tebrik ederim seni katılıyorum sana herkesin bir düzeni var doğru
daha dramatik hale getiriyim olayi
madem popo silmekle es deger bi seymis :)
Allah gostermesin hayatin bin bir turlu hali var
olaki yatalak olursan ve basinda esinden baska kimse olmazsa
o da senin poponu silmez umarim
birak ayakkabiyi
bundan dogal ne olabilir ben daha boyamadim esimin ayakkabisini
ama gozume carparsa zamani olmazsa ihmal ederse
alir boyarim
o ben kusunca kusmuklarimi temizliyorda
yemeklerimi yapiyorda annemin hasta yataginda masajlar yapiyorda
ayakkabiyimi esirgicem
valla ayagini bile yikarim
yikamadim daha ama yikayacam sirf gaza geldim
dogumdan sonra bir gun yikarim :)
Bekar erkekler çalışmıyor mu, onların ayakkabısını kim boyayacak peki?
Evlilik hayat arkadaşlığıdır. Kadın çalışmıyorsa, yemek-çamaşır-bulaşık gibi işlerde erkeğe çok fazla iş bırakmayabilir. Ama ayakkabı boyamak tamamen kişisel bakım ile ilgili, isteyen boyar, "zamanım yok, yorgunum" diyen boyasız gezer.
Ne ben, ne kocam birbirimizden asla beklemedik böyle bişey, sözü bile geçmedi. Aklımıza bile gelmedi.
Erkeğin ayakkabısını boyamak, tuvaletten sonra poposunu silmek kadar imkansızdır benim için.
Ayrıca pis ayakkabıyla gezen, biri gelsin temizlesin diye bekleyen erkekten zaten bana koca olmazdı.
ay lütfen öyle demeyin arkadaşım. benim eşim hayatta benim istediklerimi giymez. illa kendi istediğini giyer. gerçi zevksiz değildir onun için ben de çok müdahale etmiyorum ama sonuçta giyimi benim eserim değil. bi de ütüsüz bi tişörtünü giymeye çalışır. ver ütülicem derim. gerek yok ütüye diye inat eder. ben de derim ki olur mu dışardan karısına bak nasıl giydirmiş derler derim. sonuçta ben ne kadar tasvip etmesem de insanlarda kadının görevi diye bi algı yerleşmiş.
daha dramatik hale getiriyim olayi
madem popo silmekle es deger bi seymis :)
Allah gostermesin hayatin bin bir turlu hali var
olaki yatalak olursan ve basinda esinden baska kimse olmazsa
o da senin poponu silmez umarim birak ayakkabiyi
bundan dogal ne olabilir ben daha boyamadim esimin ayakkabisini
ama gozume carparsa zamani olmazsa ihmal ederse
alir boyarim
o ben kusunca kusmuklarimi temizliyorda
yemeklerimi yapiyorda annemin hasta yataginda masajlar yapiyorda
ayakkabiyimi esirgicem
Ayyy bayılazaaam şimdi ambulans çağırın
Popoya kusmuğa taşımayalım olayı, eve gidince ayakkabılıktaki tüm ayakkabıları boyayacağım sizler ve tüm kadınlar için :)
Barış için, insanlık için....
Ayyy bayılazaaam şimdi ambulans çağırın
Popoya kusmuğa taşımayalım olayı, eve gidince ayakkabılıktaki tüm ayakkabıları boyayacağım sizler ve tüm kadınlar için :)
Barış için, insanlık için....
Benim eşim sahte rumuz alıp, KK'ya yorum mu yapıyor acaba..
Niye KK kadınlarını gerdi ayol, eşimin ayakkabısını boyamamam??
Bir de bişeyi anlamıyorum hiç.
Adam gibi fikrini yazıp çıkamıyosun şurdan.
İllaki sataşıyo birileri, eleştiriyo.
Millete ne benim evliliğimden, boyayıp boyamamdan, yani ne diye bana cevap verme gereği duyuyolar anlamıyorum.
Niye sana yazıyorum bunu.
Çünkü beni anlayacağını biliyorum ve şu an buna ihtiyacım var.
ay inamıyorum ya yazılanlar karşısında size en güzel cevabı bir_kadin verdi aslında birşey yazamaya gerek yok nutkum tutuldu size tavsiyem BÜYÜK KONUŞMAYIN
Kalbin missss gibi. Ben de bir savunma metni yazıyordum. Sen ne zaman birşey yazsan birileri atağa geçiyor (şahısla ilgisi yok herhangi biri).
Ben nedemek istediğin anlıyorum. Sen yorumlarını yaz şekerim; benim ihtiyacım var. Benim gibiler çoktur kesin.
Ben de seviyorum ve yazdıklarına değer veriyorumSeviyorum seni, valla bak..
bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.
Niye nutkunuz tutuldu ya, anlamadım.
Ben kocamın ayakkabısını boyamıyorum diye, pis ayakkabıyla gezmiyo kocam.
Tanıdığımdan beri 1 gün bile kişisel bakımını aksatmamış bir erkektir kendisi.
İhtiyacı da yoktur ayakkabılarını temizlememe.
Ha fıtık ameliyatı oldu mesela, pansumanını da yaptım, malum bölgeden akıntılarını temizledim, kremlerini de sürdüm, çoraplarını da giydirdim.
Fakat burada rutin günlük hayatı konuşuyoruz öyle değil mi..
Konunun özü "hasta olan eşinizin ayakkabısını boyar mısın" değil farkındaysanız.
Ne çok seviyosunuz şurada millete sataşmayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?