Eşinizin ayakkabılarını boyar mısınız ?

daha dramatik hale getiriyim olayi
madem popo silmekle es deger bi seymis :)
Allah gostermesin hayatin bin bir turlu hali var
olaki yatalak olursan ve basinda esinden baska kimse olmazsa
o da senin poponu silmez umarim
birak ayakkabiyi

bundan dogal ne olabilir ben daha boyamadim esimin ayakkabisini
ama gozume carparsa zamani olmazsa ihmal ederse
alir boyarim
o ben kusunca kusmuklarimi temizliyorda
yemeklerimi yapiyorda annemin hasta yataginda masajlar yapiyorda
ayakkabiyimi esirgicem
valla ayagini bile yikarim
yikamadim daha ama yikayacam sirf gaza geldim
dogumdan sonra bir gun yikarim :)

ben boyarım valla yeri gelir ayaklarını bile yıkarım. seviyorum lemmm yaparım valla

Ayyy bayılazaaam şimdi ambulans çağırın

Popoya kusmuğa taşımayalım olayı, eve gidince ayakkabılıktaki tüm ayakkabıları boyayacağım sizler ve tüm kadınlar için :)

Barış için, insanlık için....

bi tarafta senin eşin gibi fedakar cefakar bi insan var. bi tarafta boyıcaksın tabi, görevin diyen bi insan var.

ay inamıyorum ya yazılanlar karşısında size en güzel cevabı bir_kadin verdi aslında birşey yazamaya gerek yok nutkum tutuldu size tavsiyem BÜYÜK KONUŞMAYIN

e ben de bunu söylemeye çalışıyorum zaten. :82: sizin dediğiniz gibi "karısına bak nasıl giydirmiş derim" diyorsunuz ya,onun gibi..
ama bu şekilde,giyimiyle ilgilenmek "al şu ayakkabımı boya" diyen bi erkege yapılacak incelik değil... sadece benim fikrim şu; görürüm boyası kötüyse,kendiminki de boyayacaksam boyarım. teşekkür etmeli, görevim zannetmemeli... ama ondan da arasıra kendininkini boyamasını,bunun yanında benimkini de kontrol etmesini isterim. müşterek yaşamak yani,hele de iki taraf da çalışıyorsa kesinlikle gerekli...

Senin eşinin ayağını yıkamanın, benim evliliğime etkisi olmaz, umrumda da olmaz.
Benim eşimin ayağını yıkamamam da aynı şekilde senin ilgi alanına girmez.
İnsanlar ve evlilikler çeşit çeşittir..
Kimi insan eşinin ayakkabısını severek boyar, kimisi asla boyamaz.
Ama böyle sıradan bir mevzuda "ola ki yatalak olursan eşin poponu silmez umarım" gibi bir söz söyleyen insanın içinde insanlık kalmış mıdır..
Onu senin takdirine bırakıyorum.

Umarım bir yanlışlık olmuştur, umarım kendini yanlış ifade etmişsindir.
Yoksa çok yazık gerçekten..

Benim eşim sahte rumuz alıp, KK'ya yorum mu yapıyor acaba..
Niye KK kadınlarını gerdi ayol, eşimin ayakkabısını boyamamam??

Bir de bişeyi anlamıyorum hiç.
Adam gibi fikrini yazıp çıkamıyosun şurdan.
İllaki sataşıyo birileri, eleştiriyo.
Millete ne benim evliliğimden, boyayıp boyamamdan, yani ne diye bana cevap verme gereği duyuyolar anlamıyorum.
Niye sana yazıyorum bunu.
Çünkü beni anlayacağını biliyorum ve şu an buna ihtiyacım var.

Son düzenleme:

Kalbin missss gibi. Ben de bir savunma metni yazıyordum. Sen ne zaman birşey yazsan birileri atağa geçiyor (şahısla ilgisi yok herhangi biri).

Ben nedemek istediğin anlıyorum. Sen yorumlarını yaz şekerim; benim ihtiyacım var. Benim gibiler çoktur kesin.

ay inamıyorum ya yazılanlar karşısında size en güzel cevabı bir_kadin verdi aslında birşey yazamaya gerek yok nutkum tutuldu size tavsiyem BÜYÜK KONUŞMAYIN

Niye nutkunuz tutuldu ya, anlamadım.
Ben kocamın ayakkabısını boyamıyorum diye, pis ayakkabıyla gezmiyo kocam.
Tanıdığımdan beri 1 gün bile kişisel bakımını aksatmamış bir erkektir kendisi.
İhtiyacı da yoktur ayakkabılarını temizlememe.
Ha fıtık ameliyatı oldu mesela, pansumanını da yaptım, malum bölgeden akıntılarını temizledim, kremlerini de sürdüm, çoraplarını da giydirdim.
Fakat burada rutin günlük hayatı konuşuyoruz öyle değil mi..
Konunun özü "hasta olan eşinizin ayakkabısını boyar mısın" değil farkındaysanız.

Ne çok seviyosunuz şurada millete sataşmayı..

Seviyorum seni, valla bak..

allah iyiliğinizi versin kızlar 2 dk yemek yapmaya gittim olay ne boyuta gelmiş
valla bu kk yı boşlamaya gelmiyo

Walla bizim evde o isi kocam yapar..ben zaten oldum olasi ayakkabi boyamaktan nefret ederim.. benim esim ayakkabi dahil bütün esyalara kücük büyük farketmez cok önem verir zaten.. ve cok iyi bakar malina , mallarimiza..malesef ben onun gibi degilim..
yani kisacasi ayakkabi boyama isi bizim evde kocamindir, babamda aynen oyleydi abilerimde aynen öyle..

yazılarınıza dikkat edin ben millete sataşmıyorum kimin sataşıp kimin sataşmadığı belli canım niye bukadar alındın anlamadım saygıyı bozmayalım !... bir önceki yazıda bu şekilde yazmadınız dikkatinizi çekerim ayakkabı boyamakla popo silmek ne alaka bunu anlamadık yeri gelcek silcen de yeri gelcek ayakkabıda boyucan size en güzel cvp bir_kadın dan canım

benim mesayi bitti benden bukadar koşa koşa gideyimde kocacımın kirlenen ayakkabılarını boyamaya

ayakkabiligin onune kim oturduysa ayakkabi boyamak icin, o kisi boyar bizim evde yani ben yada esim farketmez kimin elinde boya varsa evdeki butun ayakkabilar itinayla,zevkle boyanir.yerlerine yerlestirilir.

esim bana her konuda yardimci olurken onun bir ayakkabisini boyamak cokmu zor gelecek bana?elime yapismayacak sonucta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…