arkadaşım niye inanmayayım? tebrik ettim ben seni..
kendini zorlarsan yaparsın tabi, atla deve değil afedersin..
ama sevgiyle doğru orantılı değildir o emek işi.. eşlerinden iş bekleyen hanımlar, eşlerini sevmiyor olmuyor şekerim..
bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.
Eşler birbirilerinin yerine ikame edilebilir olmalı
Olur şeker olur. Hayat bu, hastalıkta sağlıktaben eşimin ikamesi olabilirim de o benim olamayabilir..
Size katılmıyorum bir bayan olarak tabiki bir erkek rezil bir şekilde gezince erkekmi rezil oluyor değil! eğer bekarsa annesine, evliyse eşine kabahat buluruz canım ütüyü erkek mi yapıyor bayan yapıyor erkeğin görselliği bayan dadır canım çok katısınız ve bu şekilde bir erkeği yani pis, pasaklı, ütüsüz, ayakkabısı pasaklı görürsem eşinin temizliğinden şüphe ederim ve tanıyorsamda evinde bir bardak suyunu dahi içmem ERKEĞİ GİYDİREN BAYANDIR herzaman bu şekilde yazarak gençlerimize bizlere iyi örnek olmuyorsunuz, biraz daha ılımlı bakın biraz daha mantıklı olun, ben eşimş okadar çok seviyorum ki yeri gelirse ayağını bile yıkarımo benim eşim ya kime hizmet edecem ki tabiki kocalarımıza bi kızım var 6 yaşında birde koca bebeğim var 28 yaşında
kadının calışmama durumu olabilir ama erkegin böyle bir lüxsü olamaz. bir tek ye iç cıkartlık iş değil ama anneme hep derim beni neden erkek dogurmadın:) çünki kadınlardan cok daha şanslılar:) aybaşı yok, dogurmak yok, cocuga anne gibi 7/24 bakmak yok vs. vs. en basiti kadın çalışsın calışmasın. kayınvaildesine yada bir misafirliğe gittiginde yardımcı olmak zorunda. yanlış anlaşılmasın tabiki yardım edilecek, insanlıktır bu ama erkekgin böyle bir mecburiyeti yok. yan beri gelsin, yediği önünde yemediği ardında:)
şimdi bişey dicem komik olcak. bizim evde ayakkabı boyası yok.onun için hiç böyle bi sorunumuz da olmadı. ben spor ayakkabı giyiyorum. ayakkabılarımı ıslak mendille silerken, onunkileri de siliveriyorum.
evet aynen böyle düsünerek demiştim,eşinizi pis ayakkabılarla dolaştırmayın diye... kim gezerse suç onun olur mu,kötü giyimli bi erkek görünce karısının da hiç zevki yokmuş,insan güzel bişeyler alır giydirir fln derim...
İsteyen boya isteyen boyamaz...
herkesin bi duzenı var.. kımısının esı yardım eder kımısının kı etmez.
Ben zevkle boyarım.benım tercıhımdır.
esım ıcın bunu yapmak benı mutlu eder...Ama baskasını etmeyebılır.
kımse burda aaa bak digeri boyuyomus bende boyayım demez heralde.
Tercih meselesi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?