Eşinizin ayakkabılarını boyar mısınız ?

Evet aynen öyle nede olsa sen halledersin diyolar bütün işleri yıkıyolar üstümüzee
Hallederizzz

Tamam da ben böyle bir şey mi dedim ne alaka benim sevgi anlayışım bu şekilde canım, şunuda söyleyim tutupta benim eşim yan gelipde yatmaz yardım etmek istiyorsa eder, etmezsede neden yapmıyosun demem

Kendi ayakkabımı boyuyorsam onunkinide zevkle boyarımm . . .
Nasıl ki kendi eşyalarımı toplarken onun eşyalarınıda zevkle topladığım gibi ..
eşim benden çok fazla iş beklemez yemek dışında .çnkü kendisi yemekten hiç mi hiç anlamıyor
onun haricinde kim neyle ilgileniyorsa birbirinin işini halleder. .
Ama onu kadın yapmalı bunu erkek yapmalı diye ayrımımız yok . .
Ben çok severim kontrol kalemini elime alıp birşeyleri düzeltmeyi . .Elimin her işe yatkın olduğunu böylece görüyorummm . Buda benim hoşuma gidiyor
Görev olarak görmeyin bu tür şeyleri . . Ki tabi eşinizinde bu düşüncede olması lazım

kimin eli değmişse o boyar bizde..

Eşler birbirilerinin yerine ikame edilebilir olmalı

bizdede hep babam boyardı kendi ayakkabılarını ama bu öle bi kural değil sonuçta.. o an işin olmaz alır sen boyarsın başka zaman eşin boyar..
sevgilimle de öyleyizdir mesela gerçi ben biraz üşengecim genelde o boyar da..
ona gittiğimde bi bakarım öle hiç bana bile sölemeden boyamış yada spreylemiş ayakkabılarımı yada çizmemi falan öle jest olsun diye
sende eşinle konuş istersen tatlım aramızda bunun lafı olmaz hayatım bende boyarım tabiki sonuçta senin ayakkabın.. ama arada sen boyarsın arada ben boyarım bunun için birbirimizi kırmayalım diye..

Bi de şöyle bişi var hanımlar..
Duran ayakakbıyı boyamak var
birde eşinizin ayağında işte düşünün bi uzatıyo size boyasana diyo hani boyacının önüne uzatır gibi ayağına eğil boya eğilsin boyasın alla alla okadarda değil..

şimdi bişey dicem komik olcak. bizim evde ayakkabı boyası yok. onun için hiç böyle bi sorunumuz da olmadı. ben spor ayakkabı giyiyorum. ayakkabılarımı ıslak mendille silerken, onunkileri de siliveriyorum.

evet aynen böyle düsünerek demiştim,eşinizi pis ayakkabılarla dolaştırmayın diye... kim gezerse suç onun olur mu,kötü giyimli bi erkek görünce karısının da hiç zevki yokmuş,insan güzel bişeyler alır giydirir fln derim...

Bekar erkekler çalışmıyor mu, onların ayakkabısını kim boyayacak peki?
Evlilik hayat arkadaşlığıdır. Kadın çalışmıyorsa, yemek-çamaşır-bulaşık gibi işlerde erkeğe çok fazla iş bırakmayabilir. Ama ayakkabı boyamak tamamen kişisel bakım ile ilgili, isteyen boyar, "zamanım yok, yorgunum" diyen boyasız gezer.

Ne ben, ne kocam birbirimizden asla beklemedik böyle bişey, sözü bile geçmedi. Aklımıza bile gelmedi.

Erkeğin ayakkabısını boyamak, tuvaletten sonra poposunu silmek kadar imkansızdır benim için.
Ayrıca pis ayakkabıyla gezen, biri gelsin temizlesin diye bekleyen erkekten zaten bana koca olmazdı.

Son düzenleme:
İsteyen boya isteyen boyamaz...
herkesin bi duzenı var.. kımısının esı yardım eder kımısının kı etmez.
Ben zevkle boyarım.benım tercıhımdır.
esım ıcın bunu yapmak benı mutlu eder...Ama baskasını etmeyebılır.
kımse burda aaa bak digeri boyuyomus bende boyayım demez heralde.
Tercih meselesi bence.

Erkeğin zevkli ya da zevksiz giyinmesiyle kadının ne ilgisi var yahu?

Bir milyon tane zevkli t-shirt alırsın, sen evden cıktıktan sonra en berbat olanını giyer. Yapmayın arkadaşlar böyle :)

ay lütfen öyle demeyin arkadaşım. benim eşim hayatta benim istediklerimi giymez. illa kendi istediğini giyer. gerçi zevksiz değildir onun için ben de çok müdahale etmiyorum ama sonuçta giyimi benim eserim değil. bi de ütüsüz bi tişörtünü giymeye çalışır. ver ütülicem derim. gerek yok ütüye diye inat eder. ben de derim ki olur mu dışardan karısına bak nasıl giydirmiş derler derim. sonuçta ben ne kadar tasvip etmesem de insanlarda kadının görevi diye bi algı yerleşmiş.

canım tebrik ederim seni katılıyorum sana herkesin bir düzeni var doğru

boyamak yada boyamamak tercih meselesidir.saygı duyarım.
lakin yoook ben asla boyamam diyen birine de yersiz kibirinden dolayı güler geçerim.
eşin o senin bugün sen ona yarın o sana.
seven ve egosunun oyuncağı olmayan insan erinmeden yapar zaten.

Benim eşim ayyakkabı boyar ama orkid almaz, beni yerin dibine mi sokacaksin der ne var? Dedimsede 18 yıldır aldıramadım, prezervatifte almaz! Erkeğine göre değişiyor bunlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…