ne kadar çok seviyorsunuz her konuda polemik yaratmayımerak ettim neden acaba gerçek hayatta çok mu eziyorlar sizi de gelip burda millete sarıyorsunuz?
bir kadın ipek hanımın tarzı benim çok dikkatimi çekiyor bir konuda bir tartışma varsa mutlaka o da var:)o yuzden dedim acaba kendisini gerçek hayatta çok mu eziyorlar da oraya buraya geip deşarj oluyor:)
canım benim kararlılık, güçlülük eşlerin birbirlerine olan fikirlerine kararlarına olan saygıdan ibarettir, bazı erkekler eşi ne derse desin benim dediğim doğrudur der, bazı erkeklerde eşinin mantıklı fikirlerine olumlu bakarlar saygı duyarlar canım biraz erkeğin kişiliğiyle alakalı kadının kararlığı güçlülüğü
yazılarınıza dikkat edin ben millete sataşmıyorum kimin sataşıp kimin sataşmadığı belli canım niye bukadar alındın anlamadım saygıyı bozmayalım !... bir önceki yazıda bu şekilde yazmadınız dikkatinizi çekerim ayakkabı boyamakla popo silmek ne alaka bunu anlamadık yeri gelcek silcen de yeri gelcek ayakkabıda boyucan size en güzel cvp bir_kadın dan canım
Benden sonra konu nerelere nerelere gitmiş ya ipektuncer hanım nekadar agrasif, ve tutarsız bir bayansınız, dün bana herkese sataşıyorsunuz dediniz ama siz maşallah bayanlara demediğinizi bırakmamışınız, algılama sorunu var heralde sizde çünkü yazılan yorumlara bizim demek istediğimizin dışında cevaplar veriyorsunuz, böyle bir sorununuz varsa tekrar tekrar okuyun, burda insanları kırmaya hakkın yok arkadaşım, maşallah herkese laf yetiştirmişin ama herkesin yorumunun dışında kendince bişeyler yazmaya çalışmışın, birde benim yazılarımı alıntı yapmayın demişin, alıntı yazıyı neden kullanıyoruz bi onu çözmeye çalış ben sana konunla ilgi cvp vermek istiyorsam tabiki alıntı alırım karışamazsın bize burda yönetim buna izin veriyor ki alıntı yeri var dimi arkadaşım yazılanları iyi oku sonra cvp ver çok alakasız yazıyorsun.
Nedense kararlı, kişilikli, güçlü kadınları sevmiyoruz.
Neden acaba??
Onlar gibi olmak isteyip de olamadığımız için onları mu suçluyoruz acaba
ipektuncer hanım sizin çok ciddi sorunlarınız var bunun farkına vardım çok belli ediyorsunuz bukadar belli etmeyin bence (eşim benimle evli olduğuna çok mutlu) demişiniz bunu size değil eşinize sormalı bence bu konuyuda çok uzattınız bi arkadaşında dediği gibi deşarj oluyorsunuz heralde sorunlarınızı bizle değil eşinizle çözmeye çalışın , mutlu bir bayan değilsiniz çok üzüldüm hem cinsim olarak, bukadar neden laf kalabalığı yapıyorsunuz anşamış değilim canım işyerimde işlerim aksıyor fırsat buldukça cevaben yazacam, bide bazı şeyleri siz karar vermeyin oldumu
basit ve ufak bir olay ne kadar komik hale gelmis..arkadasin konusunun ne kadar da disina cikmis..
Ben en başından beri ne sizin ne bir başkasının evliliği ile ilgili hiçbir yorum yapmadığım halde..
Benim "eşim benimle mutlu" dememe bile bir yorum yapmışsınız.
Ciddi sorunlarımdan tutun da, eşimle ilişkime kadar haddinizi aşan yorumlar yapmışsınız. Size çirkin şeyler yazarak istediğiniz kavga ortamını oluşturmayacağım, çektiğiniz yere inmeyeceğim.
Tek yapacağım Sevgili Madamiks' den yardım rica etmek olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?