Eşinizin başka kadınlara bakması

herkes kızarım demiş o zaman bende bir gariplik var ben hiç kızmam bakabilir hatta bazen derim güzel kızmış maşallah demi derim o da yok bakmadım der ki yalandır kesin anlarım bende gülerek olabilir bakabilirsin derim yanımdayken baktığını pek görmedim ben yokken bakarsada pek önemsemem nedense ona da derim bakabilirsin herkes beğendiğine bakar derim rahatsız etmeyecek şekilde diye.Bazen öyle şeyler oluyor ki yanında ben olmama rağmen bazı kadınlar bana düşmanca davranırlar yani görmezden gelirler erkek arkadaşıma nasıl nazik davranırlar bende böyle kalırım.Sonra söylerim bak gördün mü diye o da evet dedi ve hatta bana sonra erkekler aldatıyor diye söyleniyorlar dedi bazı kadınlar böyle olduktan sonra dedi bende keyfin bilir istiyorsan git içlerinden birirni ayarla dedim ama söylede o arada bende senden ayrılayım dedim işim olmaz dedi üstüne hiç düşmem ben

(çok uzun yazmışım konu konuyu açtı işte )

Bi üye vardı tvde öpüşme sahnelerinde o da kocasını öpüyormuş hemen. Çok saçma

Tv izlerken kanalı değştirmek,her baktığı kadında dürtmek bana göre gereksiz. Bakmayan erkek yoktur

Benleyken bakmaz ama bensizken beterini yapar.

O yüzden bırakınız baksınlar.Siz böyle yaptıkça kendilerini bir halt sanacaklar

Kuzey çıplakken ben bakarım, bakmakla kalmam off yavrum,çıtırım öhöm işte öyle şeyler aklımdan geçer.Bunu dile getirmem sorarsa da aşkım senin yerini kimse alamaz da

kabul et hoş çocuk derim

(iç seslsa fena olmaz ama gönül seni sevdi napalım)

Yani ben aldatmış falan mı oluyorum

Birlikte olduğum insana olan sevgim mi azalıyor? yooo.... Ama kanalı değişirse kavga orda başlar,ertesi gün açar iyice bakarım.Yani kimse engel olamaz

İnsan beklenmez arkadaşlar....

Son düzenleme:

belkide önemsemeyip rahat davranmak engüzeli ama karakterle alakalı sanırım. ben kıskanıyorum gördüğüm zamanda kendimi tutamıyorum

bende bu sorunu çok yaşadım eşimde bakardı ne kavgalar ne tartışmalar yasadık o da hep inkar ederdi ne bakması sen kıskançsın derdi ama görüyordum sonra bende o bi kıza baktığında tepki vermedim bende ordan geçen bi erkeğe baktım farkettikçe bakma alışkanlığı azaldı ben varken bi kız mı geliyor karşıdan sağdan soldan direk eşimin olduğu tarafa bakıyorum eşimde bakmak istesede başını ceviriyor mecburen.ama benim aklımın almadığı bişeyde var erkekler kendi hanımları sevgilileri vb kıyafetleri düzgün olsun dikkat çekmesin isterler ama kendileri mini etekli bi kız görünce hemen bakarlar.bu da ilginç.

ben henüz baktığını grmedim kızlar ama bakarsa bende o baktıkları kızlar gibi minileri giyer çıkarım o zaman da o kudursun bakalım :))

aynen canım çok haklısın benim de sindiremediğim bu.. bana miniler taytlar gydirmez ama giyenlere de bakar...madem öyle bende onları g,iyer çıkarım kudursun bakalım.. hele bi baksn :)

ben inanıyorum herkes bakar yeri geliyo biz bayanlar bile bakıyoruz ben eşimm hep inkar etsede şunu derim biliyorum bakıyosun ama benim yanımda deneme çok fena olur
hiç unutmam bigün daha yeni nişanlıyız beni eminönüne götürdü gezidiyor benh hararetkli hararetli bişeyler anlatıyorum bizimkinde ses yok döndüm baktım birine bakıyo anladım sonra durdum ne dedim ben dedim kekelemeye başladı bi tane patlattım tokadı ayyyy hala aklına geldikçevurur yüzüme tabi bende altta kalmamdedim nekadar ayıp ya demezmi ya ben ona bakmıyodum oyönde duruyodu başka biyere bakıyodum dedim kes bidaha görmiyim döndüm arkamı bıraktım bunu orda bayağ bi zorlanmıştı gönlümü alıcam diye
ogün bugündür evliyim 3 yıl oldu daha bikere cearet edemedi etsinde helebi yanımda göriyim ahahah

aynen canım çok haklısın benim de sindiremediğim bu.. bana miniler taytlar gydirmez ama giyenlere de bakar...madem öyle bende onları g,iyer çıkarım kudursun bakalım.. hele bi baksn :)

evet aynen kızlar ilk evlendiğimizde benimkide öyle giyme bukadar makyaj yapma gibilerinden söylerdi. bende saf tamam derdim. sonra baktım bizimki hep açık makyajlı hatunları kesiyor. ''kör dolmayı kendinden bilir'' derler ya o hesap. sonra bende inadına süslenmeye başladım. sen bakıyosan bende kendime baktırırım dedim susu verdi

zaten istediğimizde o bizim yanımızda bakmasınlar. aynı olay benimde başıma gelmişti taksimde yürüyoruz. ben daha yeni evliyim. önümüzde bir hatun ama hakikatten bakılmıycak gibi değil. bizimki kilitlenmiş bişey söylüyorum duymadı bile. yürü koş arkasından yetiş dedim ben gidiyorum. oracıkta bırakıp eve gelmiştim. tabi hep inkar ben ona bakmıyorum ee görüyoruz işte

şimdi normal bir bakışsa öyle bakıp kafasını çeviriyorsa sorun değil yani çünkü bazen öyle kadınlar geçiyor ki ben bile bakıyorum o nasıl bakmasın mini etek uzun bacaklar falan dikkat çekiyor hatun bakıyorum yani
ama böyle abaza gibi dalmış bir şekilde bakarsa tokatımı yer yüzü terse döner görür kafasını gözünü patlatırım nerden geldiğini anlayamazzz ağzıma gelenide söylerim nerden geldiğini şaşırır bak olmuş gibi sinirlendimmmmmmmmmm

ben o normal bakışıda kabul edemiyorum benim yanımda bakmasın ayyy çok fenayım bennn

1-2 kez yakaladım "boş bakıyorum aşkım asla anlam yok"diyo ama o an bende bi yakışıklı biri geçse"al bende bunu kesicem bak bakalım noluyo"diyorum.."Senin var ya bilmem ne ................."başlıyo ve bir daha da yapmıyooo

ohhh kendileri yapınca iyi biz yapıncaa bir kıskançlık bir bilmem ne aslın da bu erkeklere kısaasa kısas yapıcaksın işte ancak o dilden anlıyorlar

evli değilim sevgilim diyeyim; benim yanımda böyle bir şey yaparsa onu fena haşlardım. ben yokken bakar, ben de bakarım sorun yok.
ama yanınızda bön bön bakıyorsa size saygısı yok demektir. avrupalı erkekler yanında bir kadın varken böyle edepsizlikler yapmaz mesela ama türklerde çok rastlıyorum, hatta laf atanına bile rastladım. mide bulandırıcı.

en iyi taktik bu zaten o bakıyosa sende bakıcaksın ki birdaha yapmasın

türk erkekleri malesef aç bırazcık bön bön bakmaz ama yinede bazen hoş olanı görünce kaçırmaz

yanında sevgilisi esi olan erkeklerin bakması cok kotu karsıdan gorup farkediyorsun yanındaki insanada saygılarımı yok anlamıyorum elinde sevgilisi yanından kız geciyor gozude onda ayıp

göz çarpması oluyorsa normal bişey.bazen benimde dikkatimi çeken yakışıklı olunca göz çarpıp baktığım oluyor açıkcası ama kötü niyetle bakmıyorum tabi.ama saniyelik bi durum bu.abaza gibi bakmak var bide.o zaman o erkeği diri diri göm git

tamam erkekte de sorun var oluyo ama
hem cinslerimde pek rahat durmuyo geçen tost yiyoruz
bende saf saf öyle tost yeyip
burnumu falan kaldırıyorum bak böle olacak estetik yaptır
ınca diye gösterip öyle oturuyorum
hanımefendinin biride tost mu yiyo yoksa bnmkini gözüyle
mi yiyo anlamadım terbiyesizlik yaa
ne insanlar var
alır çarparım öyle fincanı ohhh ii olmuş şimdi olsa yine öle yaparım
şuan tek üzüldüğüm nokta o kızın saçını başını yolmamış olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…