Eşinizin başka kadınlardan etkilenip size gelmesi

Eee kadin yaparsa ahlaksiz olunur terbiyesiz sen nasl baska erkeklere bakarsin derler.en guzeli hadım.en korktgum seydir bu adamin karisindan bunu istemesi bile ahlaksizlik dicek kelime bulamyorm ya yeminle of ya.bildgin aldatyo gozuyle resmen

Dışarıda gördüğü bir kadından etkilendiğini nasıl anladınız? Öyle birşey yaşatıyorsa çok iğrenç.
Zaten öyle bir insan bildiğin sapıktır yani.
Konu anlaşılmıyor ama ne yaşattı da böyle bir konu açtınız ki?

Valla bize bayağı iğrenç geliyor peki ya size?
Anlaşılan normal geliyor bilerek devam ettiğinize göre.

Harekete geçirmesi dediği kısım “şey” olsa gerek

Geçmiş konularına bakınca senin takıntılı olduğunu düşünüyorum.
Tuhaf bir düşünce yapın var.

Ben neden şaşırmıyorum bu konulara bilemiyorum hayvanlara çocuklara zarar veren erkekler bunu da yapar diyorum.Toplum olarak ne hale geldik böyle ya sokakta dahi yürüyemez olduk sayelerinde tüm erkeklere değil lafım fakat her yer sapık ve sapkın dolu

Allah sabır versin, eşinize.

Geçmiş konularına bakınca senin takıntılı olduğunu düşünüyorum.
Tuhaf bir düşünce yapın var.
Al bendende o kadar çok garip biri yıllardır aynı şeyden şikeyet etmiş.Eşini tv deki ve dışardaki kadınlardan kıskanmış hep onlara veya herhangi bir yerlerine bakar die flan bunun için tartışmılar hep karı koca garip geldiler banada.

Evet.
Zaten kendi yazmış, erkeklere güvenmediğini.

Eski konularınıza bi baktım da nerdeyse tüm konularınız adamın sokakta ve tvdeki kadınlara bakmasıymış.
İğrenç
Kanka bir de kıskanıyorum demiş . Bunlar hiç sağlıklı değil yahu . Adam uçkuru peşinde konu sahibinin derdine bak . Tıksındım

Bakin, daha once de benzer seyler yazmissiniz. Herkes bu kadar kiskancligin ve paranoyanin normal olmadigini psikolojik yardim almaniz gerektigini yazmis. Herhangi bir yardim aldiniz mi?
Boyle davranarak esinizin aklinda yoksa da aklina sokarsiniz, yapmayin.

öyle ya sokakta yürüyen kadından tahrik olmak üstelik hemen ihtiyaç gidermeye çalışıp kalkıp bunu karısına söylemek..
adamda edepte yok.
Bence kadın takıntılı.
Hiçbir koca dışarda kadınlardan tahrik oldum, gel sevişelim demez.

Biri bana dese ki acayip guzel bir kadin/erkek geciyor sankin bakma, ben refleks olarak aklimda olmamasina ragmen bakarim. Konu sahibinin eski yazilarini okuyunca adamcagizin olayi bu gibime geliyor

Biri bana dese ki acayip guzel bir kadin/erkek geciyor sankin bakma, ben refleks olarak aklimda olmamasina ragmen bakarim. Konu sahibinin eski yazilarini okuyunca adamcagizin olayi bu gibime geliyor
Bence de hepsi kadının hayal gücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…