- 4 Şubat 2018
- 279
- 161
- 103
- 32
Eee kadin yaparsa ahlaksiz olunur terbiyesiz sen nasl baska erkeklere bakarsin derler.en guzeli hadım.en korktgum seydir bu adamin karisindan bunu istemesi bile ahlaksizlik dicek kelime bulamyorm ya yeminle of ya.bildgin aldatyo gozuyle resmenKısasa kısas tv de yakışıklı bir adam görüp aynı tepki verilebilir belki ozaman çirkinliğini anlar
yada yanlışlıkla ağır bişey üstüne düşürülüp bir daha kullanılamaz hale getirilebilir
Kizlar yolda giderken bunfan sonra dikkat etmemiz gerek ne sapiklar var yaYa da yine yanlışlıkla kızgın yağ dolu tava tam da uygun bölgeye elinden kaymış gibi yapılmak suretiyle dökülebilir.
Cidden neden böyle bi adama çocuk?
Baska kadınlardan tahrik olduğunu nasıl anladınız ? Tabi igrenc bir şey de, gözü dışarıda olan birisi mi eşiniz ? Böyle bir durumda yapılacak şey, kendinizi sex objesi olarak kullandırtmamanız olur..
Geçmiş konularına bakınca senin takıntılı olduğunu düşünüyorum.kızlar merhaba.size bir şey sormak istiyorum.şimdi tvde, yolda yürürken eşinizin başka bi kadını seksi, çekici bulup erkeklik duygularının harekete geçirmesi sizi rahatsız etmez mi? Daha sonra dönüp size, sizi istediğini söylemesi eğreti değil mi?yani başka kadınlardan tahrik olup size gelip ihtiyacını görmek istemesi çok acı değil mi
Allah sabır versin, eşinize.Kızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
Eski konularınıza bi baktım da nerdeyse tüm konularınız adamın sokakta ve tvdeki kadınlara bakmasıymış.
İğrenç
Al bendende o kadar çok garip biri yıllardır aynı şeyden şikeyet etmiş.Eşini tv deki ve dışardaki kadınlardan kıskanmış hep onlara veya herhangi bir yerlerine bakar die flan bunun için tartışmılar hep karı koca garip geldiler banada.Geçmiş konularına bakınca senin takıntılı olduğunu düşünüyorum.
Tuhaf bir düşünce yapın var.
Evet.Al bendende o kadar çok garip biri yıllardır aynı şeyden şikeyet etmiş.Eşini tv deki ve dışardaki kadınlardan kıskanmış hep onlara veya herhangi bir yerlerine bakar die flan bunun için tartışmılar hep karı koca garip geldiler banada.
Kanka bir de kıskanıyorum demiş . Bunlar hiç sağlıklı değil yahu . Adam uçkuru peşinde konu sahibinin derdine bak . TıksındımEski konularınıza bi baktım da nerdeyse tüm konularınız adamın sokakta ve tvdeki kadınlara bakmasıymış.
İğrenç
Bakin, daha once de benzer seyler yazmissiniz. Herkes bu kadar kiskancligin ve paranoyanin normal olmadigini psikolojik yardim almaniz gerektigini yazmis. Herhangi bir yardim aldiniz mi?Kızlar merhaba.ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum..ama duysusal olarak bi kıskançlığım yok.mesela iş yerinde eşim acaba bi kızla duygusal bi şey yaşar mı konusunda hiç kıskanç değilimdir.lakin eşim bi kadının bi yerine bakıcak diye ödüm kopuyor..sizce bunun sebebi nedir
Oww facia bu alıntıladığınız konu. Biz de adama yükleniyoruz kadın da az çılgın değilAllah sabır versin, eşinize.
konu sahibi ya kafasına göre halüsinasyonlar görüyor ya da kocası bildiğin bir sapıkEvet.
Zaten kendi yazmış, erkeklere güvenmediğini.
Hahaha yavruuuu:))))
Bence kadın takıntılı.öyle ya sokakta yürüyen kadından tahrik olmak üstelik hemen ihtiyaç gidermeye çalışıp kalkıp bunu karısına söylemek..
adamda edepte yok.
Bence de hepsi kadının hayal gücü.Biri bana dese ki acayip guzel bir kadin/erkek geciyor sankin bakma, ben refleks olarak aklimda olmamasina ragmen bakarim. Konu sahibinin eski yazilarini okuyunca adamcagizin olayi bu gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?