- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Cok guldum yaaaSanırım kocanız böyle :
KendinizE yeni konu açın arada kaynar mesajınızKızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Eşim 44 yaşında 4 çocuğu var ben de 22 yaşında 2 çocuğum var. Eşimin eski eşi sürekli benim adımı kirletiyor 3 çocukla yalnız kaldım açım diyor gitmediği yer kalmadı oysa ki benden önce 4 kez boşanmışlar nasıl evlendim olayına gelmeyelim gençlik diyelim zaten büyük oğlu 14 yaşında ben de kalıyor ya ben iyi değilim 3 senedir evliyim kadını sürekli sosyal medya üzerinden takip ediyorum tabi o ben olduğumu bilmiyor ama çok beğeniyorum üstelik 41 yaşında ama benden güzel duruyor kendime bunu kompleks edindim sürekli eşime kızıyorum kadını gördükçe tabi kadınla sözde çocuklar için buluşmalar şunlar bunlar oluyor şimdi ben bu duygudan nasıl çıkarım yardım edin adamı bırakmayı bile düşündüm ama ailem beni asla evine almaz. Şiddet, çocuklarını sürekli eve getirmesi dağıtmaları kırmaları kadına araba vermesi Benin yok kadının 5+1 de oturması öğretmen olması hepsini geçtim sadece benden daha güzel 4 çocuk anası ama benden daha ince. Kafayı yemek üzereyim lütfen bir akıl verin lütfennnnnnn.
Adama tiksinc iğrenç rezil demeden once sunlara bir göz atin derim.
Saka mi buKızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Eşim 44 yaşında 4 çocuğu var ben de 22 yaşında 2 çocuğum var. Eşimin eski eşi sürekli benim adımı kirletiyor 3 çocukla yalnız kaldım açım diyor gitmediği yer kalmadı oysa ki benden önce 4 kez boşanmışlar nasıl evlendim olayına gelmeyelim gençlik diyelim zaten büyük oğlu 14 yaşında ben de kalıyor ya ben iyi değilim 3 senedir evliyim kadını sürekli sosyal medya üzerinden takip ediyorum tabi o ben olduğumu bilmiyor ama çok beğeniyorum üstelik 41 yaşında ama benden güzel duruyor kendime bunu kompleks edindim sürekli eşime kızıyorum kadını gördükçe tabi kadınla sözde çocuklar için buluşmalar şunlar bunlar oluyor şimdi ben bu duygudan nasıl çıkarım yardım edin adamı bırakmayı bile düşündüm ama ailem beni asla evine almaz. Şiddet, çocuklarını sürekli eve getirmesi dağıtmaları kırmaları kadına araba vermesi Benin yok kadının 5+1 de oturması öğretmen olması hepsini geçtim sadece benden daha güzel 4 çocuk anası ama benden daha ince. Kafayı yemek üzereyim lütfen bir akıl verin lütfennnnnnn.
Sanırım kocanız böyle :
Hanımlar sakin, karşınızda kocasını tv deki kadınlardan kıskanan bir kadın var :)
Evet maalesef.O kadar eski konularından alıntı yaptık kimse okumadan direk konu sahibinin orijinal mesajına yorum yazıyor. Yazık adama, yargısız infaz.
Hiç acı değilkızlar merhaba.size bir şey sormak istiyorum.şimdi tvde, yolda yürürken eşinizin başka bi kadını seksi, çekici bulup erkeklik duygularının harekete geçirmesi sizi rahatsız etmez mi? Daha sonra dönüp size, sizi istediğini söylemesi eğreti değil mi?yani başka kadınlardan tahrik olup size gelip ihtiyacını görmek istemesi çok acı değil mi
O da dogru :))) yazin bi kadin gordum simdi mini etekciler dolusmasinlarda:) tshirt giymis kadinin gogusler masallah fuze gibi.. ic camasiri yok cok belli.. gogus uclari bile belli.. bi bakan bi daha bakar.. insanin lezbiyen olasi geliyo valla :)))Hiç acı değil
Etraf böyleyken tahrik olmaması için insan dışı bi varlık olması gerek.
Tahrik olunca eve geliyorsa öp basına koy
Hiç acı değil
Etraf böyleyken tahrik olmaması için insan dışı bi varlık olması gerek.
Tahrik olunca eve geliyorsa öp basına koy
bence de sorun bayanda takıntı halıne gelmiş kendine guvenı olan bır kadın asla böyle şeyler düşünmez görmekle bakmak arasında çok fark var. Ben mesela kackez esimi gordum uzaktan o benı gormeden bırı gectıgınde kafasını eger hemen baska yöne cevırır gayriıhtıyarı goruyor çünkü. içinde artnıyet varsa bakmaya devam eder insan ama herkes herkesı görüyor bu engellenemez goz var hepımızde onemli olan devam ettırmemek. Bu konu sahıbı de normal gormeyı baktı olarak algılıyor sanırım. Işi zor böyle gıderse tatıle de mı cıkmıyorlar acaba merak konusuBence kadın takıntılı.
Hiçbir koca dışarda kadınlardan tahrik oldum, gel sevişelim demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?