Eşinizin başka kadınlardan etkilenip size gelmesi

KendinizE yeni konu açın arada kaynar mesajınız

Yolda yururken gordugu kadindan etkilenen adamlar icin kafes onerim var,kesinlikle kafessiz disarida dolastirilmamalilar.

Saka mi bunereye el sallayayim?

Kesinlikle sapıklık iğrenç eşiniz böyle birşey mi yaptı

Üzgünüm ama işte sapık diye korktuğumuz aman evlerden ırak dediğimiz tip bu.
Eğreti geliyor mu demişsiniz. Eğreti gelmiyor da taa burdan o adamın ağzını burnunu yamultasım geliyor.
Bunu yaşadıysanız sabrınıza pes doğrusu.

O kadar eski konularından alıntı yaptık kimse okumadan direk konu sahibinin orijinal mesajına yorum yazıyor. Yazık adama, yargısız infaz.
Evet maalesef.
Konu sahibi açıklama yapmayınca eski konulara baktım.
Zaten konu açıp gidiyor, yorumlara dönüş yapmıyor.

Kocasının günahını bize yüklüyor :)

Hiç acı değil
Etraf böyleyken tahrik olmaması için insan dışı bi varlık olması gerek.
Tahrik olunca eve geliyorsa öp basına koy

Konu sahibi, dediginiz sey igrenc ama size oyle gelmis olabilir mi ? Acaba siz mi oyle dusundunuz, oyleyse yapmayin yazik esinize. Bu cok agir bir suclama, oyle hazmedilecek bir sey degil.

Özgüvenin tam olacak, her zaman kendine güven. Ben bazen mini giyip eşimi almaya giderim, bazen pijama altıyla giderim, gülümseyeceksin ve kendini ev için paralamayacaksın. Bu tarz kuruntuları da boşvereceksin.

Hiç acı değil
Etraf böyleyken tahrik olmaması için insan dışı bi varlık olması gerek.
Tahrik olunca eve geliyorsa öp basına koy
O da dogru :))) yazin bi kadin gordum simdi mini etekciler dolusmasinlarda:) tshirt giymis kadinin gogusler masallah fuze gibi.. ic camasiri yok cok belli.. gogus uclari bile belli.. bi bakan bi daha bakar.. insanin lezbiyen olasi geliyo valla :)))

Konuş açıkça rahatsız olduğunu söyle bence ve uyguladığı zamanda sen yanaşma çok kötü allah yardımcın olsun

Bence kadın takıntılı.
Hiçbir koca dışarda kadınlardan tahrik oldum, gel sevişelim demez.
bence de sorun bayanda takıntı halıne gelmiş kendine guvenı olan bır kadın asla böyle şeyler düşünmez görmekle bakmak arasında çok fark var. Ben mesela kackez esimi gordum uzaktan o benı gormeden bırı gectıgınde kafasını eger hemen baska yöne cevırır gayriıhtıyarı goruyor çünkü. içinde artnıyet varsa bakmaya devam eder insan ama herkes herkesı görüyor bu engellenemez goz var hepımızde onemli olan devam ettırmemek. Bu konu sahıbı de normal gormeyı baktı olarak algılıyor sanırım. Işi zor böyle gıderse tatıle de mı cıkmıyorlar acaba merak konusu

Son düzenleme:
Etrafın nasıl olduğu önemli değil üstüne atlamaya hazır bir züleyha varken yusuf peygamber iffetli durmuş değil mi,nefsinin kölesi değil efendisi olmak mesele kadınlarımız istediği gibi giyinecek erkekler kendini dizginlemeyi öğrenecek,bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…