Eşinizin başka kadınlardan etkilenip size gelmesi

Bu konu cevap bence.

Eski konulara bakınca hiç sağlıklı gelmedi bunlar bana .

Adama taarruza geçilmis hemen ama acaba konu sahibi neye dayanarak bunları düşünüyor.kiskanclikta had safhada olan nice kadın gördük bu platformda.Acaba bunlar hanımefendinin kuruntusu olabilir mi?Adamı tv de izlediği kadından bile kıskanan bir kadın.belki kafasında kuruyor.Hemen sapık diye yaftalanmis ama belkide öyle değil.ayrica herkes eşinin dışarıda gordugu yada TV de gördüğü kadından etkilenmediğinden nasıl bu kadar emin..belkide etkileniyorlarda belli etmiyorlar.Konu sahibi arkadaşım eğer etkilenip size yaklaştığina eminseniz buna karşı tavrınız ne?

Genelde kendilerinden bağımsızdır organları ama baskalarına bakıp tahrik olup hadi sevişelim demesi normal değil

Asil sende bir terslik olmasın?? Bence tedavi olmalısın.

Allah ım sen iyiylerle karsılastir...

Adama tiksinc iğrenç rezil demeden once sunlara bir göz atin derim.

kızlar merhaba..takıntılı durumlar için antidepresan tedavi edici midir? Yoksa kullanıldığı süreç içinde mi etkili oluyor sadece?

İğrenç

Konu sahibi biraz detay verse de konuyu tam olarak anlasak?
Niye boyle dusunuyor?
Kocasina guvensizlik mi var?
Baska kadinlardan tahrik oldugunu nasil anladi falan.

Sapıklarla aynı dünyada yaşadığımızın tokat gibi yüzümüze vurulduğu bir konu daha! Yolda yürüyorsun ve sapığın biri tahrik oluyor

Herkes kocasından nasılda emin ;iğreeençç iğrençç salavatı çekiyor da hepsi sanki kocalarının akıllarını okuyorlar ,hislerine hükmediyorlar ve onlar kocası asssla yapmazz
Onun bunun karısına bakıp hallenmeyen binlerce erkek var, tüm dünya sapık değil.

Ya hu adama kızdım ama siz normal değilsiniz ki, tedavi olun bir an önce.

Adama tiksinc iğrenç rezil demeden once sunlara bir göz atin derim.
Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Eşim 44 yaşında 4 çocuğu var ben de 22 yaşında 2 çocuğum var. Eşimin eski eşi sürekli benim adımı kirletiyor 3 çocukla yalnız kaldım açım diyor gitmediği yer kalmadı oysa ki benden önce 4 kez boşanmışlar nasıl evlendim olayına gelmeyelim gençlik diyelim zaten büyük oğlu 14 yaşında ben de kalıyor ya ben iyi değilim 3 senedir evliyim kadını sürekli sosyal medya üzerinden takip ediyorum tabi o ben olduğumu bilmiyor ama çok beğeniyorum üstelik 41 yaşında ama benden güzel duruyor kendime bunu kompleks edindim sürekli eşime kızıyorum kadını gördükçe tabi kadınla sözde çocuklar için buluşmalar şunlar bunlar oluyor şimdi ben bu duygudan nasıl çıkarım yardım edin adamı bırakmayı bile düşündüm ama ailem beni asla evine almaz. Şiddet, çocuklarını sürekli eve getirmesi dağıtmaları kırmaları kadına araba vermesi Benin yok kadının 5+1 de oturması öğretmen olması hepsini geçtim sadece benden daha güzel 4 çocuk anası ama benden daha ince. Kafayı yemek üzereyim lütfen bir akıl verin lütfennnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…