benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.
Kızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
kızlar merhaba..takıntılı durumlar için antidepresan tedavi edici midir? Yoksa kullanıldığı süreç içinde mi etkili oluyor sadece?
Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yokhanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Kızlar merhaba.ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum..ama duysusal olarak bi kıskançlığım yok.mesela iş yerinde eşim acaba bi kızla duygusal bi şey yaşar mı konusunda hiç kıskanç değilimdir.lakin eşim bi kadının bi yerine bakıcak diye ödüm kopuyor..sizce bunun sebebi nedir
Ayyyok güldüm yaaaBise diycem acikca :) kaldiran indirsin de bi dahakine :)
Onun bunun karısına bakıp hallenmeyen binlerce erkek var, tüm dünya sapık değil.Herkes kocasından nasılda emin ;iğreeençç iğrençç salavatı çekiyor da hepsi sanki kocalarının akıllarını okuyorlar ,hislerine hükmediyorlar ve onlar kocası asssla yapmazz
Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Eşim 44 yaşında 4 çocuğu var ben de 22 yaşında 2 çocuğum var. Eşimin eski eşi sürekli benim adımı kirletiyor 3 çocukla yalnız kaldım açım diyor gitmediği yer kalmadı oysa ki benden önce 4 kez boşanmışlar nasıl evlendim olayına gelmeyelim gençlik diyelim zaten büyük oğlu 14 yaşında ben de kalıyor ya ben iyi değilim 3 senedir evliyim kadını sürekli sosyal medya üzerinden takip ediyorum tabi o ben olduğumu bilmiyor ama çok beğeniyorum üstelik 41 yaşında ama benden güzel duruyor kendime bunu kompleks edindim sürekli eşime kızıyorum kadını gördükçe tabi kadınla sözde çocuklar için buluşmalar şunlar bunlar oluyor şimdi ben bu duygudan nasıl çıkarım yardım edin adamı bırakmayı bile düşündüm ama ailem beni asla evine almaz. Şiddet, çocuklarını sürekli eve getirmesi dağıtmaları kırmaları kadına araba vermesi Benin yok kadının 5+1 de oturması öğretmen olması hepsini geçtim sadece benden daha güzel 4 çocuk anası ama benden daha ince. Kafayı yemek üzereyim lütfen bir akıl verin lütfennnnnnn.Adama tiksinc iğrenç rezil demeden once sunlara bir göz atin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?