- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Sizde eşinize aynısını yapın. Empati kurmasını sağlayın.kızlar merhaba.size bir şey sormak istiyorum.şimdi tvde, yolda yürürken eşinizin başka bi kadını seksi, çekici bulup erkeklik duygularının harekete geçirmesi sizi rahatsız etmez mi? Daha sonra dönüp size, sizi istediğini söylemesi eğreti değil mi?yani başka kadınlardan tahrik olup size gelip ihtiyacını görmek istemesi çok acı değil mi
ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum
Evdekinden emin gibi herkes oysaHerkes kocasından nasılda emin ;iğreeençç iğrençç salavatı çekiyor da hepsi sanki kocalarının akıllarını okuyorlar ,hislerine hükmediyorlar ve onlar kocası asssla yapmazz
Igrenc tabi boylesi sapiklik yani. Bide adama yuz veriyosan daha da berbat herldekızlar merhaba.size bir şey sormak istiyorum.şimdi tvde, yolda yürürken eşinizin başka bi kadını seksi, çekici bulup erkeklik duygularının harekete geçirmesi sizi rahatsız etmez mi? Daha sonra dönüp size, sizi istediğini söylemesi eğreti değil mi?yani başka kadınlardan tahrik olup size gelip ihtiyacını görmek istemesi çok acı değil mi
İğrenç birşey bence acaba neyin hayaliyle beni istediğini sorgularım kafamda hep arkadaşım tamam bakar bakmayan erkek neredeyse çok nadir ama başkasını düşünüp seninle birlikte olması çok saçma aldatmaya girer bencekızlar merhaba.size bir şey sormak istiyorum.şimdi tvde, yolda yürürken eşinizin başka bi kadını seksi, çekici bulup erkeklik duygularının harekete geçirmesi sizi rahatsız etmez mi? Daha sonra dönüp size, sizi istediğini söylemesi eğreti değil mi?yani başka kadınlardan tahrik olup size gelip ihtiyacını görmek istemesi çok acı değil mi
Sana burdan birsey dicem de neyseKızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Eşim 44 yaşında 4 çocuğu var ben de 22 yaşında 2 çocuğum var. Eşimin eski eşi sürekli benim adımı kirletiyor 3 çocukla yalnız kaldım açım diyor gitmediği yer kalmadı oysa ki benden önce 4 kez boşanmışlar nasıl evlendim olayına gelmeyelim gençlik diyelim zaten büyük oğlu 14 yaşında ben de kalıyor ya ben iyi değilim 3 senedir evliyim kadını sürekli sosyal medya üzerinden takip ediyorum tabi o ben olduğumu bilmiyor ama çok beğeniyorum üstelik 41 yaşında ama benden güzel duruyor kendime bunu kompleks edindim sürekli eşime kızıyorum kadını gördükçe tabi kadınla sözde çocuklar için buluşmalar şunlar bunlar oluyor şimdi ben bu duygudan nasıl çıkarım yardım edin adamı bırakmayı bile düşündüm ama ailem beni asla evine almaz. Şiddet, çocuklarını sürekli eve getirmesi dağıtmaları kırmaları kadına araba vermesi Benin yok kadının 5+1 de oturması öğretmen olması hepsini geçtim sadece benden daha güzel 4 çocuk anası ama benden daha ince. Kafayı yemek üzereyim lütfen bir akıl verin lütfennnnnnn.
Aynı durum bende de var ve ben bunları görüp düşündükçe eşimle olan yakınlığın uzaklaştıriyo beni sogutuyo bende ne yapicami bilmiyorumkızlar merhaba.size bir şey sormak istiyorum.şimdi tvde, yolda yürürken eşinizin başka bi kadını seksi, çekici bulup erkeklik duygularının harekete geçirmesi sizi rahatsız etmez mi? Daha sonra dönüp size, sizi istediğini söylemesi eğreti değil mi?yani başka kadınlardan tahrik olup size gelip ihtiyacını görmek istemesi çok acı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?