Eşinizin başka kadınlardan etkilenip size gelmesi

Valla bende eşimle aşk filmi izliyom şey sahneleri olan eşimşe sarmaş dolaş ama benim adam öyle şeylerden hallenmez yolda kısa giymiş dekolteli güzel bi bayan görse dikkatini çekmez bi kere böyle bi konudan mevzu oldu sordum güzel birini görünce bişey oluyo mu bakar mıson diye kızdı "benimde karım kızım anam bacım var biri baksın istemem hem seni severken neden bakayım ki diyo tvden de etkilenmem ama senin sesini duymam yetiyo çünkü sen bana aitsin diyo " bende yakışıklı birini görsem tvde yada normalde "allah sahibine bağışlasın yakışıkşı çocuk " der yoluma bakarım güzel bayan görünce de derim insanın içinde art niyet olmayınca sorun olmuyo

Konu sahibi eşine güvenmiyo ama olayı kendi abartıyo bire bin katıyo hormonlardan mı bilmem ama bu kadar kıskanç olmadım hiç kıskanırım ama bunu görünce benmki kıskançlık bile değil

Baksanıza konu açıp uğramamış bile umarım bu piskolojiyle çocuklarını ihmal etmez ve inşallah iyi olur bu düşüncelerle yaşanmaz insan hergün eşim öylemi böyle mi deli olur

Birde demişsiniz herkez kocasından nasıl emin
Bi yaşanmışlık var insan biliyo aynı yayağa girdiği insanı
Şimdi dersiniz e konu sahibi bilmiyo mu işte o ya takıntılı yada belkide kendini beğenmiyo etkilenilcek bi kadın olmadığını düşünüyo bilemiyorum ama eşi böyle bi adam olmasın lütfen kadın tedavi olur düzelir ama adam böyle biriyse ve ondan çocukları var ilerde biri der... neyse haklarında hayırlısı olsun

Sinir olurum inanki boyle birşey yapsa ,adam diye yatanın ben o karının neyse terbiyemi bozmayayım. Sende eğer kocan boyle birşey yaparsa yanastirma kendine . Bu düpedüz zina oluyor şeref yoksunluğu oluyor adamsizlik oluyor
. Hayır niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum ama yani sinir oldum baya

O zaman o cinsel iliskide baskasini dusunerek yapmasi gibi bi seydir buyuk ihtimal... Igrenc otesi Allah kimseye yasatmasin bi nevi aldatmadir buda

Tam adamın ne kadarda iğrenç bir insan olduğunu düşünecekken eski konulara baktım. Konu sahibi üzgünüm ama bu konuda psikolojik problemlerin var. Neden tedavi olmayı denemiyorsun? Adama huzur ver yahu.
Ya da diyelimki biz yanlış anladık. Eşinizin gerçekten böyle bir eğilimi var. Ayrılın o zaman. Böyle yaşanır mı? Bi de çocuk yapmışsınız. Yazık şu günahsız sebilere.

Sizde eşinize aynısını yapın. Empati kurmasını sağlayın.

Eşinin ne kadar iğrenç olduğundan bahsedecektim ki eski konularına göz gezdirdim allah eşine sabır versin.
Yok siz iyi değilsiniz kesinlikle artık uzman desteği alın.

ben eşimi(eşimden önce de diğer flörtlerimi) tvdeki, gazetedeki dekolteli bir kadından, yoldan geçerken güzel olan tüm kadınlardan kıskanıyorum

Sorun eşinizde değil ki,sizde!
Eşinizden önceki sevgililerinize de aynı şekilde tvdeki,GAZETEDEKİ,yoldaki her türlü uçan kaçan tüm dişilerden kıskanıyormuşsunuz. Nolur destek alın. Yazık hem kendinize hem eşinize.

Ya tedavi ol ya terket adama yazık normal degilsin

Eski konularınıza gözattımda ben erkek olsam sizin gibi bir kadınla evli kalmak istemem.

Eğer tedavi olmayacaksanız adamcağız arkasına bile bakmadan kaçıp kurtulsun sizden..

Böyle bir kadınla ömür çekilmez adamcağıza yazık.

Herkes kocasından nasılda emin ;iğreeençç iğrençç salavatı çekiyor da hepsi sanki kocalarının akıllarını okuyorlar ,hislerine hükmediyorlar ve onlar kocası asssla yapmazz
Evdekinden emin gibi herkes oysa
Çogu kisinin ruhu duymuyor .

Igrenc tabi boylesi sapiklik yani. Bide adama yuz veriyosan daha da berbat herlde

İğrenç birşey bence acaba neyin hayaliyle beni istediğini sorgularım kafamda hep arkadaşım tamam bakar bakmayan erkek neredeyse çok nadir ama başkasını düşünüp seninle birlikte olması çok saçma aldatmaya girer bence

Allah kurtarsın da böyle her kadını sadece bir "delikten" (!) ibaret gören tiplere koca demeyin.

Edit: Eski konularınıza baktım. Allah eşinizi sizden kurtarsın diye düzeltiyorum zira kıskançlığınız kafada kurup inanma seviyesine gelmiş. Ya psikolojik destek alın ya da o adam dilerim sizden boşansın.

Bu fikre nasil kapildiniz,kendisi mi soyledi siz mi paranoya yapiyorsunuz...Cevap sizseniz acil uzman destegi hem de cok acil....

hastasınız biliyosunuz di mi?
çekilecek şey değil bu....
adam en sonunda gerçekten bakıcak başka kadınlara, gerçekten aldatacak
çünkü zaten aldatmış muamelesi görüyor.

madem kocanız başkasından etkilenip size geliyor,
1) neden kabul ediyorsunuz?
2) neden boşamıyorsunuz?

Siz bunu nasıl anladınız ki tutup da tv de ya da sokakta gördüğü kadınların güzel olduğunu etkilendiğini mi söylüyor size yoksa ereksiyon mu oluyor sizin kuruntunuz olmasın yani bu kanıya nasıl varıyorsunuz onlardan hoşlanıyor da beni istiyor diye böyle başka konularda var siz mi takıntı yaptınız çok mu kıskançsınız

Sana burdan birsey dicem de neyse

Aynı durum bende de var ve ben bunları görüp düşündükçe eşimle olan yakınlığın uzaklaştıriyo beni sogutuyo bende ne yapicami bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…