kızlar siz sizi seven sizinde deger verdiginiz birisi için düşünüyorsunuz size hakaret eden sizi dışlayan birisi olsa umrunuzda olurmu olmaz benimde umrunda deyil 2 kızım var onlarla mutluyum altadacakmış beni aldatsın takmıyorum kafama yorumlarınız önemli bu yönde yorum yaparsanız sevinirim
Yıllardır alkolik bir kocaya sırf çocuklarım yüzünden katlanıyorum. Her daim söylüyorum ve tekrar ediyorum, evlilikleri 2 şey kurtarmaz, bu 2 şey olunca hemen yolları ayıracaksınız.
1- İhanet (ister bedenen, ister ruhen isterse sanal olsun farketmez)
2- Şiddet.
ne bedenen ne ruhen ne beynen hatta hayalinde rüyasında bile aldatmasın kabul edemem...
1 değil 10 çocuk olsa boşarım. öyle ahlaksız bir babayla aynı çatı altında yaşayıp kadınlık gururumu çiğnetmem.
ileri de babasının bir de metresi olduğunu öğrendiğin de çocuklarım anne iyi ki boşamadın babamızla büyüdük deyip madalya mı takacaklar. yoksa bu yüzden anne neye boyun eğdin hiç mi gururun yok herşeyi kabul eden bir ezik mi olucaz biz de diyebilirler.
bizim burada bir adam var evli. 2 çocuğu var. karısı boşanmadı adamın birde metresi var. iki daire yanyana tutmuş metresinden de bir çocuğu var. bu kadınlar gül gibi geçinip gidiyor. pazara bile beraber çıkıyor. herkes tip tip bakıyor onlara.. anne baba da metres de bile gurur kavramı bitmiş.. çocuklar da ileri de arsız yüzsüz sorunlu olursa kimin suçu?
ben adamın bedeninide ruhunuda sünnet ederim
Blog yazilarini okudum...ve inanki cok üzüldüm senin adina..:çok üzgünüm:
12 seneden beri hakaretlere aldatmalara maruz kaliyorsun...ve senin dedigin tek sey buna alismam lazim..:1no2:
Insan hakarete nasil alisabilir arkadasim? Alissa bile insanligni kaybetmis olur..
Sana her allahin günü degersizsin diyen biri olursa bir zaman sonra sende kendini degersiz görürsün ve herseyi yiyip yutarsin...demekki ben bunlari hak ediyorum dersin..
Gördügüm kadariyla sen o raddeye gelmissin bile..yazik cok yazik...:teselli:
Esin seni hem bedenen hem ruhen aldatsa ne yazar ?? Burda en basta aldatan biri varsa oda sensin....sen kendini aldatiyorsun...en acisida budur kanimca...
Allah yardimcin olsun...umarim birgün uyanirsin ve seninde degerli kiymetli saygiyi sevgiyi hak edecek bir insan oldugnu hatirlarsin.
Blog yazilarini okudum...ve inanki cok üzüldüm senin adina..:çok üzgünüm:
12 seneden beri hakaretlere aldatmalara maruz kaliyorsun...ve senin dedigin tek sey buna alismam lazim..:1no2:
Insan hakarete nasil alisabilir arkadasim? Alissa bile insanligni kaybetmis olur..
Sana her allahin günü degersizsin diyen biri olursa bir zaman sonra sende kendini degersiz görürsün ve herseyi yiyip yutarsin...demekki ben bunlari hak ediyorum dersin..
Gördügüm kadariyla sen o raddeye gelmissin bile..yazik cok yazik...:teselli:
Esin seni hem bedenen hem ruhen aldatsa ne yazar ?? Burda en basta aldatan biri varsa oda sensin....sen kendini aldatiyorsun...en acisida budur kanimca...
Allah yardimcin olsun...umarim birgün uyanirsin ve seninde degerli kiymetli saygiyi sevgiyi hak edecek bir insan oldugnu hatirlarsin.
:1shok::1shok:
haklisin valla
anneeee korktum valladelikafaduldendelikafadulden
mesajlari cok dengesiz ve tuhaf:1shok:
acıkcası diğer msj ve bloglarınıza baktım size tek diyecegim derhal bi psikolojık yardım almanız.daha da bısey demıyorum .
ilk önce konunuzun baslangıcındakı :teytey: simgesı sankı bızımle dalga gecer gibi olmus bunu belirtmek isterım :1closedeyes:
ikiside kotu birsey oyle yada boyle ben sogurum kocamdan ve kafamda biter benım için evlılık ..
haa diyelım kucuk kızlarım olsun,çalışmayayım,ailemde destek olmasın..
bence siz çocuklarınızı değil kendınızı dusunuyorsunuz,cocuklarınızı dusunuyor olsanız bu durumda kocanızın kızlarınıza verdigi psikolojık zararında farkında olurdunuz !!
en basıtınden,kızların yarın buyucek ve hiç bi erkeğe guvenmeyecekler neden? babalarından dolayı.
kızlarını dusunseydın bencil olmasaydın ,eşinin senı aldattıgını ögrendıgın gun önce işe baslar sonra bosanma davası acardın.
kocanız suclu elbet ama bir sucluda sizsiniz kızlarınızın gelecegi acısından
cnm beni arkadaşlar bir konuda yanlış anladı 12 senedir hakaret var evet katlanıyorum ,bu durumda zaten evliligin son safhaları yaşıyoruz artık beni altadacagını söylemeye başladı şimdiye lkadar aldattıgını hissetmedim ama şimdi hissetmeme gerek kalmadı aldatsada aldatmasada bişey fark etmiyoo arkadaşlar pisikologa git diye yazmışlar birazda gırgırla böle bişeyi kaldırmak kolaymı başlarına gelse ne yaparlar birde erkeklerin kendini ispatlamamı dersin yoksa bastırmamı, kendinden maddi yönden ve tahsil yönünden yüksek birini hazmedemiyolar gibi geliyor benim baştaki hatam buu davulun dengi misali bende böle soru karşısında önceden lafını bile hazmedemezdim ama insanın başına ne gelmiyokiiii........
beni anlayanlardansın tşk kızım büyügü 10 yaşında ayrılacagım deyince çok aglıyoo kıyamıyorum ben birazdaha büyüyüm anne diyor şaşırdım.....kendimi düşündügümü onlar için katlanmam gerektigini en az orta okulu bitiriyim diyor....şaştıım şaştımmm hangi kadın katlanırki artık vurdum duymazlıga vuruyorum ama nereye kadar..Aldatmayi birak bir kenara, sürekli hakaretlere maruz kalmak insanin özgüvenini mahf eder arkadasim...ve bana öyle geliyorki esin sana 12 senedir piskolojik iskence yapiyor, Eli ile degil Dili ile dövüyor seni...
Her insan hata yapabilir, bastaki hatam buydu deyip hic birseyi sineye cekmek zorunda degilsinki!
Genctin, Cahildin, Sevgi herseyi hall eder sanmistin ama öyle olmadigni anliyorsun simdi..:teselli:.
Zararin neresinden dönersen kardir, bitmis bir evlilik, sadakat beklemedigin bir es ve mutsuz bir kadin.....bir 12 sene daha gectikten sonra ah kafam, keske söyle olsaydi böyle yapsaydim dedigin vakit son pismanlik neye yarar derler...
Hayat senin hayatin tüm eksi ve artilari ile....sevmek sevilmek deger görmek seninde hakkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?