Eşinizin bedenen mi aldatması, beynen mi aldatması sizi yıkar ?

Blog yazilarini okudum...ve inanki cok üzüldüm senin adina..:çok üzgünüm:

12 seneden beri hakaretlere aldatmalara maruz kaliyorsun...ve senin dedigin tek sey buna alismam lazim..:1no2:

Insan hakarete nasil alisabilir arkadasim? Alissa bile insanligni kaybetmis olur..
Sana her allahin günü degersizsin diyen biri olursa bir zaman sonra sende kendini degersiz görürsün ve herseyi yiyip yutarsin...demekki ben bunlari hak ediyorum dersin..

Gördügüm kadariyla sen o raddeye gelmissin bile..yazik cok yazik...:teselli:

Esin seni hem bedenen hem ruhen aldatsa ne yazar ?? Burda en basta aldatan biri varsa oda sensin....sen kendini aldatiyorsun...en acisida budur kanimca...

Allah yardimcin olsun...umarim birgün uyanirsin ve seninde degerli kiymetli saygiyi sevgiyi hak edecek bir insan oldugnu hatirlarsin.

O halde bir menfaat beraberligi sizinki ? , buda bir aldatmaca degilmi sence ...sen onu kulaniyorsun matdi cikarlarin icin cevreye karsi cocuklarin yetistirilmesi daha kolay olsun vs.vs , o da seni kulaniyor evimde birisi bulunsun cocuklara baksin vs.vs seklinde.. her halu karda buda bir aldatma seklidir bir birinizi aldatmayi sadece cinselikle sinirlamayalim bence ...

ee alkolik ,calismayan, sorumsuz bir koca sence cocuklarina nekadar iyi bir ornek baba teskil ederki ?..
Farkindaysan evliligin kurtaramayacagini saydigin seylerin icinde hic cocuklarim kelimesi yok "aldatma" ve "sitdet" yazmisin ...bunlarin icinde cocuklarim yuzunden katlaniyorum cumlesi bence yanlis bir cumle .. Bence yeni baslayacagin hayat daha zor olacagini dusundugun icin boyle bir bahaneye sariliyorsun ..

a.s.a.s.:1hug:

ben adamın bedeninide ruhunuda sünnet ederim

:roflol::roflol:

oyle diyorsun ama Allah gostermesin oyle birsey basina gelse(benimde basima gelse) lanet olsun git seytanindan bul dersin (ben oyle derim) diye dusunuyorum yaniliyormuyum bilmem...

BUKADAR DA BÜYÜK KONUSUYORUM aninda aninda toplarim valizimi türkiye ailemin yanina ucarim. hic eyvallah bile etmem! zaten o benim icin o anda bitmistir. benden artik bi karilik beklemesin! damarim bir hirt dedimi iste o benim icin o an bitmistir!

anladıgım kadarıyla bayanın oldukca su an sorunlu bı hayatı var esıyle.ben blogları gezmedım ama gercekten durum boyleyse cok uzuldum.Allah yardımcısı olsun.hakkında hayırlısını versın. cok zor gercekten...

ama aldatma konusuna gelıncede her ne olursa olsun aldatma aldatmadır.affı yok en azından bende...

cnm beni arkadaşlar bir konuda yanlış anladı 12 senedir hakaret var evet katlanıyorum ,bu durumda zaten evliligin son safhaları yaşıyoruz artık beni altadacagını söylemeye başladı şimdiye lkadar aldattıgını hissetmedim ama şimdi hissetmeme gerek kalmadı aldatsada aldatmasada bişey fark etmiyoo arkadaşlar pisikologa git diye yazmışlar birazda gırgırla böle bişeyi kaldırmak kolaymı başlarına gelse ne yaparlar birde erkeklerin kendini ispatlamamı dersin yoksa bastırmamı, kendinden maddi yönden ve tahsil yönünden yüksek birini hazmedemiyolar gibi geliyor benim baştaki hatam buu davulun dengi misali bende böle soru karşısında önceden lafını bile hazmedemezdim ama insanın başına ne gelmiyokiiii........

o simge inan dalga geçmek amaçlı deyildi sadece yapsada yapmasada önemli deyil anlamındaydı öyle anladıysan özür .

Aldatmayi birak bir kenara, sürekli hakaretlere maruz kalmak insanin özgüvenini mahf eder arkadasim...ve bana öyle geliyorki esin sana 12 senedir piskolojik iskence yapiyor, Eli ile degil Dili ile dövüyor seni...

Her insan hata yapabilir, bastaki hatam buydu deyip hic birseyi sineye cekmek zorunda degilsinki!
Genctin, Cahildin, Sevgi herseyi hall eder sanmistin ama öyle olmadigni anliyorsun simdi..:teselli:.

Zararin neresinden dönersen kardir, bitmis bir evlilik, sadakat beklemedigin bir es ve mutsuz bir kadin.....bir 12 sene daha gectikten sonra ah kafam, keske söyle olsaydi böyle yapsaydim dedigin vakit son pismanlik neye yarar derler...

Hayat senin hayatin tüm eksi ve artilari ile....sevmek sevilmek deger görmek seninde hakkin

Ben başlıktaki soruyu yanıtlayayım..

Her ikiside can yakar... fakat bedenen daha beter bişey olur kanımca
kötükedihüso

beni anlayanlardansın tşk kızım büyügü 10 yaşında ayrılacagım deyince çok aglıyoo kıyamıyorum ben birazdaha büyüyüm anne diyor şaşırdım.....kendimi düşündügümü onlar için katlanmam gerektigini en az orta okulu bitiriyim diyor....şaştıım şaştımmm hangi kadın katlanırki artık vurdum duymazlıga vuruyorum ama nereye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…