ooo selma hanım özelden bana yazacagınıza buraya yazsaydınız.
dogruları soylemek zaten ya gırgır için olur yada yalancı durumuna dusmek olur..
yazdıgınız msjı aynen buraya kopyalıyorum , bugun saat 11.03te gonderdıgınız msjı
''neden o kelimeyi üstünüze alındınız anlamadım pisikologa git lafını özeldende arkadaşlar yazmış birde 2.evliligim oldugunu yazdıgımı hatırlamıyorum ama tekrar okuyacagım yazdıysam suçda bendebunu orda belirmeniz gerekmezdi ben bunu sadece bir arkadaşla paylaşdım o söylediysede o bilir oda özelden söylemişdim''
evet kendı msjınızdakı tutarsızlıgı baktınız mı bilmiyorum ama bidaha benı ne ozelden nede ziyaretcı defterımden rahatsız etmeyınız,sizede msjlarınızdakı bu tutarsızlıgınızla birlıkte iyi gunler dilerim .
saol cnm iltifatına deyim başıma gelmez deme büyük konuşma, evet dengesiz bundan sonrada normal olması beklenemez zeten
Benim büyük konusmama gerek yokki, benim de basimdan gecdi bir bosanma
Eski esim aldatmadi ama yaptiklarina gülerek neseli ammaaan tinmiyom :teytey:demedim senin gibi, cok üzgündüm :a015:senağlama
sadece bosanirken mutluydum artik bitti cektiklerim diye
bilmiyorumda bana yazilarin tuhaf geldi, bana hakaret ediyo ama ben mutluyum diyorsun
onu allahin huzurunda bosadim filan demeler ....fisfisfis
ewet yazilarinizda 2. evliliginiz oldugu yaziyor..yani herkes zaten bunu goruyor..ozelden birine yazipta yayilan bi durum degil..
Beyni bedeni farketmez. aldatırsa yıkılırım. böyle bir ayrımda yeni moda oldu he cok sacma!
üstelike erkeklerin beyni şeyisindeee..
yani beyinde aldattımı zaten bedenide dahildir :roflol:
pardon ben suç mu dedım ??2 evli olmak suç değildir
nedne konuyu oryaa getirdiler anlamaıdm ama herkesin yuvası
var kimin başıan ne geliceği hiç belli olmaz evlenek kadar boşanmakta haktır
bu arada ben daha evli bile değilim o yüzden savunuyorum sanmayın
bunlarla vurmaya çalışalara lafımm... acaba evlilikleri garantimii
hem kafasına takmıyor eşi onu aldatsın ,hemde yorumlarımız onun için önemli olsun ,bu nası bi cumle bılmıyorum neyse.kızlar siz sizi seven sizinde deger verdiginiz birisi için düşünüyorsunuz size hakaret eden sizi dışlayan birisi olsa umrunuzda olurmu olmaz benimde umrunda deyil 2 kızım var onlarla mutluyum altadacakmış beni aldatsın takmıyorum kafama yorumlarınız önemli bu yönde yorum yaparsanız sevinirim
siyahla yazılan yere hitaben benım yazdıklarımda kırmızıyla yorum yaptıgım yerlerdir.cnm beni arkadaşlar bir konuda yanlış anladı 12 senedir hakaret var evet katlanıyorum ,bu durumda zaten evliligin son safhaları yaşıyoruz artık beni altadacagını söylemeye başladı şimdiye lkadar aldattıgını hissetmedim ama şimdi hissetmeme gerek kalmadı aldatsada aldatmasada bişey fark etmiyoo arkadaşlar pisikologa git diye yazmışlar birazda gırgırla böle bişeyi kaldırmak kolaymı başlarına gelse ne yaparlar birde erkeklerin kendini ispatlamamı dersin yoksa bastırmamı, kendinden maddi yönden ve tahsil yönünden yüksek birini hazmedemiyolar gibi geliyor benim baştaki hatam buu davulun dengi misali bende böle soru karşısında önceden lafını bile hazmedemezdim ama insanın başına ne gelmiyokiiii........
yeterınce acıklayıcı oldugumu dusunuyorum :1closedeyes:ben dedım psikologa gıdın die evet. neresi gırgır ! siz hiç yazdıklarınıza tekrardan bi goz attınız mı acaba ??
siz buraya sırf rahatlamak için yazmıssınız , hii vahvah tuhtuh kocanı vuralım öldürelim nası yapar boyle bişeyi derdık elbet ama :teytey: simgesınden sonra vee yazdıgınız msjlarda ''aldatacakmıs beni aldatsın diyorsanız'' sankı bundan mutluluk duyarcasına yazmıssınız.. bosanmayı dusunmuyorsunuz zaten bunu dile getırdınızde.
son olarak bu 2. evlılıgınızmış , davul bile dengi dengineyse bu konuda tecrube edınmıs olmanız gerekmezmıydı, madem denk biriyle evlenseydınız .
sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş.. :1closedeyes:
suankı yasamınızda memnun olmasanız 2.kocanızıda bosardınız . çocuklarınızı bahane etmeyın neyse bu yolda size mutluluklar dilerim (altını cizdigim cumleyle sizi gırgıra aldım belirteyım :1closedeyes: )
kımse buyuk konusmuyor burda ,ama sizin yazdıgınız msjlar tutarsız okadar.. :1closedeyes:
altını cızdıklerım 2.evlılıgını burda belırtmemın gereksız yersız oldugunu soyluyor sonrada soyle bi yorum yapıyor.ooo selma hanım özelden bana yazacagınıza buraya yazsaydınız. dogruları soylemek zaten ya gırgır için olur yada yalancı durumuna dusmek olur.. yazdıgınız msjı aynen buraya kopyalıyorum , bugun saat 11.03te gonderdıgınız msjı
''neden o kelimeyi üstünüze alındınız anlamadım pisikologa git lafını özeldende arkadaşlar yazmış birde 2.evliligim oldugunu yazdıgımı hatırlamıyorum ama tekrar okuyacagım yazdıysam suçda bende bunu orda belirmeniz gerekmezdi ben bunu sadece bir arkadaşla paylaşdım o söylediysede o bilir oda özelden söylemişdim''
evet kendı msjınızdakı tutarsızlıgı baktınız mı bilmiyorum ama bidaha benı ne ozelden nede ziyaretcı defterımden rahatsız etmeyınız,sizede msjlarınızdakı bu tutarsızlıgınızla birlıkte iyi gunler dilerim .
cnm saklı bişey deyilki buu yayılsın ama burda konu edilmesi luzumsuzdu önceki yazılarımda evet yazdım burda yazdıgımı hatırlamıyorum yazmadımda
pardon ben suç mu dedım ??
hiç bi zaman buyuk konusmam elbet guvenırım eşime ama Allah utandırmasın.. bu cumlem sızın için yeterlimi acaba :1closedeyes:
şimdi gelelım neden diğer evliligini lanse etmemın nedenleri
(işim gucum yoktu bide kendimi aklıyorum burda yaa )
hem kafasına takmıyor eşi onu aldatsın ,hemde yorumlarımız onun için önemli olsun ,bu nası bi cumle bılmıyorum neyse.
siyahla yazılan yere hitaben benım yazdıklarımda kırmızıyla yorum yaptıgım yerlerdir.
yeterınce acıklayıcı oldugumu dusunuyorum :1closedeyes:
altını cızdıklerım 2.evlılıgını burda belırtmemın gereksız yersız oldugunu soyluyor sonrada soyle bi yorum yapıyor.
saklı bişey değilse neden yazmamdan rahatsız olup ozel msj cektı bana?
son olarak anlayamayanlara tekrarım olsun ;
2.evlılıgını öne cıkartmak zorunda kaldım cunku cocuklarını bahane edip esının maddi acıdan dolayı aldatmalarına ve hakaretlerıne maruz kalan biri pekala bosanabılır onca yorum yapanlara bosanamam diyorsa.
hemde eşi ondan maddi yonden ve tahsil durumundan ötürü kotu olupta dengi dengine gibi bi laf ederse burda çuvallar işte.
2 evli olmak suç değildir
nedne konuyu oryaa getirdiler anlamaıdm ama herkesin yuvası
var kimin başıan ne geliceği hiç belli olmaz evlenek kadar boşanmakta haktır
bu arada ben daha evli bile değilim o yüzden savunuyorum sanmayın
bunlarla vurmaya çalışalara lafımm... acaba evlilikleri garantimii
cnm saklı bişey deyilki buu yayılsın ama burda konu edilmesi luzumsuzdu önceki yazılarımda evet yazdım burda yazdıgımı hatırlamıyorum yazmadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?