Eşinizin çayını karıştıryormusunuz

aa çok acayibime gitti. ne karıştırıcam ya ahahha daha neler. bu yüzden evde kaldım sanırım ben

Evde çay işi eşimindir.Kendi demler, servis yapar, çayım bittikçe "çaycıııı nerde kaldı benim çay?" derim.Arka odadan gelir , çayımı tazeler gider.Şekersiz içerim.Şeker kullansam onu da atar karıştırırdı kesin.1 senelik evliyim, bir kere bile çay vermedim.Şekerine hiç girmiyorum bile.Eli var ayağı var, o kadar da bebek muamelesi yapamam.
Burdan eşimin sırtından kırbacı eksik etmediğim gibi bir tablo çıkmasın.Ütü bende, temizlik bende, yemek bende, ee bir çay koymuş çok mu? Bir de şekerini atacakmışım, karıştıracakmışım..Hayatta bir işe de onlar yarasın değil mi ?

yahu kızlar eşitmiyiz ne ammada ben gibi insan varmış kocasının çayını karıştıran mors oldum valla
ii ya sevindim tek değilmişim onu öğrendim valla iddayı sanırım ben kaybettim ama yalnız burayla olucak birşey değil etrafımızada sormak lazım sağolun kızlar güzeldi devam edin

eşim hiç çay içmez

hadi içti farzedelim

şekerde atmam , karıştırmamda çay demleyip önüne getirdiğime şükretsin

ben şekersiz çay içerim ama eşime şekerini ekleyip çayı veririm.otomatiğe bağlamışım neden bunu yapıyom düşünmedim bile hiç...taaa ki bugün bu başlığı okuyana kadar....
du ben bi çay koyup geliim

Eşim hazırlıyor,şekerini de atıyor,benimkini de getiriyor,şekerimi de karıştırıyor.

ben çay bile hazırlamam kaldıki karıştırcam nefret ederim çaydan ayda yılda bir yalvar yakar eder garibim hazırlarım soylene soylene oda sevinir kocişim yaaaa

:)) eşim şuan da mutfakta çayı demliyor, getirir birazdan şeker atma karıştırma olayımız olmaz ikimiz de şekersiz içiyoruz çünkü:)

Hiç öyle alışkanlıklarım yoktu ama o herzaman benimkini karıştırıp verdiği için artık bende öyle yapmaya başladım

bu güzel konuyaaaa büyükkk tartışmayı açıyorum :) sevgiden mahrum olan bayanlar var sanırım bu sayfada neymiş efendim şımarmasın neymiş efendim eli ayağı var ee o zaman sizleride erkekler şımartmasın ya da senin kalbin var kendi kendini sev saçmalığa bak yahu.... o sana yardım eder sen ona yardım edersin... sevgi aşk saygı budur bence düşünmedn hesap yapmadannnnn...

alın size en güzel hikayesi

Derviş, bir kucak elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rastgelmiş bozkır sıcağında. Yorgunluktan al almış kızın yanakları.
-"Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?" diye sormuş.
Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız.
-"Sevdiğim çalışıyor orada. Ona elma götürüyorum."
-"Kaç tane" diye soruvermiş derviş baba.
Kız şaşkın;
-"İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç?"
Usulca kırmış elindeki tesbihi derviş...!

ne alaka canım şimdi yani ... adam bacak bacak ustune atmıs gızz hatca şu çayımı getir bakem bide şekerini garıştırıverde görem beni ne kadannn sevdugunu ... olay bumudur yani bundan ibaretmi sevgi

bu bayanlar sevmese kocişlerini zaten kirli donlarını yıkamazlar herşey çayın şekerimi

ilk sataşmada benden olsun o zaman

sataş hayatummm keyfim yerindeee askerimin sesini duydummm :)))) ohhhhh

bebem o zmn o kocaya alcan oklavayııı bişemi demiştinnn dicennn he nasıl olur karşılıklı olur en baştannn o zaman o iştee harika olurrr bir olmaz iki olmaz sonra sende hiç yapmazsn tabi herkesin hayatı farklı ama sonuç olarak ben razıyım kocamdannn meyvemi verr yedirir tabi en başta ben ona yaptım yedirdim şekerini attım fln hep beraber yapıyoruz biz böyle evlenemedik daha ama inş evlenncede böyle olurr

sadece şeker i atarım. o da herzaman değil.bütün işleri ben yapıyorum.yemek çamaşır bulaşık.çocuğun üstü başı.üstelik çalışan bir bayanım.eşimi seviyorum (ki bunun sevgiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı ev işlerine yardımcı olmaması beni sevmediği anlamına gelirdi) ama çayını da karıştıramam kusura bakmasın kimse.

himmm askerinin sesini duydun hadi bakalım gozun aydın kulagın en manisasından irenc bir espurukle devam edeyim

yani ben sorunsuzum çayda demlemem şekerde atmam bu konuda en nötr ben olmam gerekirken birden zıplayıverdim

ya kim nasıl mutlu oluyorsa ooyle yapsın bacum yane sevgi şahane çay şekeri bahane

bende herseini yaparım elinide operim o benm kocişim onun opmucemde kimin opcem :26: ama ben elini oper opmez direk cebe elimi atıom eee bedeveye opmucektim herelllllllll işin şakası tbikide elinide operim ayanıda ama bana yeterki çay demesinnnnnnnnnnnn şekeri hiç demesinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…