- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi puccakanka
-
bu güzel konuyaaaa büyükkk tartışmayı açıyorum :) sevgiden mahrum olan bayanlar var sanırım bu sayfada neymiş efendim şımarmasın neymiş efendim eli ayağı var ee o zaman sizleride erkekler şımartmasın ya da senin kalbin var kendi kendini sev saçmalığa bak yahu.... o sana yardım eder sen ona yardım edersin... sevgi aşk saygı budur bence düşünmedn hesap yapmadannnnn...
alın size en güzel hikayesi
Derviş, bir kucak elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rastgelmiş bozkır sıcağında. Yorgunluktan al almış kızın yanakları.
-"Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?" diye sormuş.
Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız.
-"Sevdiğim çalışıyor orada. Ona elma götürüyorum."
-"Kaç tane" diye soruvermiş derviş baba.
Kız şaşkın;
-"İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç?"
Usulca kırmış elindeki tesbihi derviş...!
ne alaka canım şimdi yani ...adam bacak bacak ustune atmıs gızz hatca şu çayımı getir bakem bide şekerini garıştırıverde görem beni ne kadannn sevdugunu ... olay bumudur yani bundan ibaretmi sevgi
bu bayanlar sevmese kocişlerini zaten kirli donlarını yıkamazlar herşey çayın şekerimi
ilk sataşmada benden olsun o zaman
sataş hayatummm keyfim yerindeee askerimin sesini duydummm :)))) ohhhhh
bebem o zmn o kocaya alcan oklavayııı bişemi demiştinnn dicennn he nasıl olur karşılıklı olur en baştannn o zaman o iştee harika olurrr bir olmaz iki olmaz sonra sende hiç yapmazsn tabi herkesin hayatı farklı ama sonuç olarak ben razıyım kocamdannnmeyvemi verr yedirir tabi en başta ben ona yaptım yedirdim şekerini attım fln hep beraber yapıyoruz biz böyle evlenemedik daha ama inş evlenncede böyle olurr
hehe canımm en iyisini yapıyorsunnnsenin gibi karı düşman başına sopam nerde benimmm valla aşk olunca herşey vız geliyor pislik adi bana elimi öp dedi alla alla bende bişemi olcak merak yaa öptüm sonra bana kocanın eli öpülür dediii tabi sonra atladım üzerine ama öpmüş oldum ay ama kocişim avuç içi öper hep ben öpmüşüm çokmu askerlik bnim hormanlarımı bozduuu yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?