Eşinizin Cebinde...Yakaladınız

Eşinizin Cebinde...Yakaladınız

• Ankete Katılan
    202
tepkiler hemen hemen aynı bayanlar hepinize katılıyorum vereceğimiz tepki o anki ruh halimize bağlı

tabikide sorar tartışırdım ama o galip gelirdi her zamanki gibi erkeklerle ne kadar kavga ederseniz okadar itici olursunuzdışarıda mutlu olma çabalarına girer

sabredemez hemen sorardım ve kendisi için kullanıyorsa nasıl anlamadım diye üzülürdüm.

erkekler kendini çok akıllı sanır ama konuşma tarzı onları hemen ele verir

önce şaşırırım aklımdan bin tane şey geçer nedenini sorarım sanıyormsunuz ki doğruyu söyleyecek ,vazgeçtim neden falan sormam sadece kendi kendime şaşırırım

tek kelıme ıle BUNLAR NE???????tabı dınlemem once bagırırım azcık sakınlesınce o baslar bagırmaya anlatırsa anlatır anlatmazsa kendı bılır ben bılırım yapacagımı

fark etmedigim icin kendime kızardım ilgimi çogaltırdım nitekim adam gurur meselesi yapıp bana soyleyememiş olabilir. bu tur ilaçlar kullanması beni aldatıyor demek degildir. nereden biliyim benim icin ilaç kullanmadıgını :) henuz evli olmasam da boyle dusunuyorum.

mrb. bende önce araştırma yapardım.ama şöylede bir gerçek varki hiç bir zaman erkeklere güvenilmez

bana tavrınada bağlı tabi soğuksa ve kullanıyosa şüpelenirim ama sanmam duruma bağlı

Elbette ona sorardım, ilacın neden onun cebinde olduğunu ancak o yanıtlayabilir... Hemen kötü düşünmemek gerekir bence açıklamada utandığı bir rahatsızlığı olabilir çünkü..

ohoo,ben bunu nerdeyse hergün yaşıyorum eşim eczacı ve bu ilaçları eczaneden gelip almaya utananlar için isteyenlere kendisi götürüyor,o yüzden arabada bile karşıma çıkıyor bu ilaçlar.ben onlarla yaşamaya çok alıştım :roflol:

Taarruza geçmeden evvel iyice araştırıp öğrenirim; benim için mi bir başkası için mi kullanıyor..
Cevaba göre ölüm şekline karar veririm. laelaelaelaelae

*Farketmediğim için kendime kızar,elimden gelen yardımı yaparım:1hug:

Haa bir süre sonrada söylerim ,işte cebinde şu vardı "hayırdır aşkım" falan diye......:dance:

Oda banaaa,"ya canım arkadaş verdi"deeeeeerrrrrrr.......naniknanik
Yerseeeeeemmmmmmm........süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…