• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin daha çok iyi bir baba olmasımı önemlidir,yoksa daha iyi bir koca olmasımı?

?

• Tabiki iyi bir baba olması..

OY: 29 24,4%
  • Bence iyi bir koca olması daha önemli

OY: 49 41,2%
  • Ben bilmem beyim bilir

OY: 9 7,6%
  • Diğer..

OY: 32 26,9%

• Ankete Katılan
    119
Yine ikisinin ortası cevabını vericem. Ne bana ilgisiz ne çocuğuma ilgisiz bir kocayı ASLA istemem. O zaten kendine 'evli erkek' sıfatını takabilmişse ikimize de o sevgiyi eşit paylaştırmak zorunda. Yoksa yüzümüzü zor görür :)

iyi bi koca olacağına inanmadığım birini çocuğumun babası yapmam ben. o yüzden önce iyi bi koca olsun. iyi bi koca olursa zaten iyi bi baba olmaması için bi engel yok :emir_bebek:

Bizler nasıl iyi bir eş ve iyi bir anne olabiliyorsak onlar da bir zahmet ikisini birden olsunlar.
Birinin diğerinden ayrımını asla yapmamalıyız bence.

Bence bir insan iyi bir eş ise zaten paylaşılan sevgi ve değerler ile iyi bir babada olacaktır :)

Çok iyi bir baba olmalı kesinliklebu beni çok etkiler ve çok mutlu eder, ama yine de beni ihmal etmemeli. Sonuçt aben de kaç parçaya bölüncem ma gene ona yeticem eminim, o da uğraşsın başarsın :)

Back
X