Eşinizin en çok hangi huylarına gıcık oluyorsunuz??

mesajını okuyuna nasıl ic gecirdim bilsemm hepimizin istekleri farklı ben ne kadar isterdim nisanlımın esin gibi olmasını.nisanlım kafeterya isletiyor sabah 9 gibi evden cıkıp gece 12-1 arası eve geliyor kısmetse 3 ay sonra dügünümüz var ben de staja baslayacagım sabah gidip aksam gelecegim sabah ondan önce cıkacagım evden düsün esimi gece gelince uyumadan önce yarım saat görürsem o yorgun haliyle yarım saat olsn sohbet edebilirsem kendimi sanslı addedecegim.cooook zorr cokkk düzeltecegim bu durumu düzene koyacagım hayatımı dese de dükkanda iki eleman olsa da yok bırakamıyor dükkancıgını 15 dk bile eşinin kıymetini bil canım inş. bugünleri aratmaz rabbim sana..

nişanlımın en sinir olduğun huyu dediğim dedik olmasıdır.benim haklı olduğum konuda bile inadı tutumuşsa kesinlikle bana hak vermez gıcıkkkkkkkk.haa bide yumurta kapıya dayanmadan hiç bişey için plan yapmaz herşeye ''hayırlısı ya hallederiz bi günü gelsinde'' der

Hoşlanmadığım espirileri uyarmama rağmen
defalarca tekrar edip yalnızca kendisinin gülmesine
sinir oluyorum

benim kocişte oturken saçımla oyna kulağımla oyna yok masaj yap ister yani fiziksel teması seviyor sürekli benim kollar çalışıyor kas yapıcam en sonundaaaa hiçte sevmem bende masaj falan filan ayyyy çıldırcam

aksam tv karsısında otururken elimi omzuna atar atmaz askımm masaj yapsana beee die acıtasyonlu konusmasıı,, hiçbirseyi attırmamıs olmasına ragmen koca kısı 4 kazakla gecirmesi, enginar yemem karnıbahar yemem bamya yememm kereviz yemem vs vs dierek bana ne pişirecegimi sapıttırması, ben kızdım die hadi yarın sinemaya gidelim deyip minimum 1 hafta her gün bi bahane bulması (eze,komedi dükkanı ,gs macı gibi) , gece 11 de askım bana limonlu salatalık hazırlasana demesi,, alkol alınca beni uykumdan uyandırıpp gece yarısı karnım acıktıı askımm demesi,, tek basına yatmaktan korkan yegenlerini eve getirip durması ve 3 kişi yatmaya calıstıgımız için yataga sıgmamamız,,, her sabah tuvalete girip yarım saat cıkmamasıı....

olsun ben yinede coookk seviyorum onu

Temizlik hastası olmasına, ne kadar toplasam da yaranamam.
Çok Bilmişliğine
Çok Dakik olmasına, 5 dakikaya geliyorum dediyse 5 dakika içinde gelir, asla dakika sektirmez.
Ve hergün işte gelince yorgun olsa da olmasa da uyumasına
Deli oluyorummmmm

Bişey daha unuttum. Eşimin futbol meraki yoktur sevmez, izlemez ama dizileri beni öldürüyo. Hiç bana sen bunu izlemek istiyomusun demez hergün takip ettiği biz dizi vardır, o açar biz izleriz, reklam arasında da kendi dizimi izlerim

Kendi hatasi yuzunen birsey oldugunda sucu hemen bana atmasi. (senin yuzunden oldu, birsey dokunce bunu buraya niye koydun vs.)
Ickiyi cok sevmesi

bozulan hiçbir şeyi tamir etmemesine en çok buna sinir oluyorum

- sabahlari alarminin 100 kere calmasina ragmen kalkmamasina, ben kalk artik deyincede "Ben öyle hop diye kalkamam" demesine
- Tartisirken ses tonunu ve yüz ifadesini ilk okuldaki gicik cocuklar gibi yapmasina
- Hesabini hic bilmemesine ragmen, ben cok iyi hesap yababiliyorum demesine
- evde bütün ev islerine burnunu sokmasina, müfettis gibi isten gelince evin durumunu kontrol etmesine cooook sinir oluyorum

Ama ne yalan söyliyeyim bunlari buraya yazarkende bir yandan gülesim geliyor hareketlerine :))

haaaa bide seyi unuttum. Yalnis söyledigi kelimeleri düzeltmeme ragmen, hala israrla yalnis söylemesine, mesela banyo yerine bayno demesi

ay evet oda var, Galatasaray kaybetmeye görsün. Adam beni kaybetse o kadar üzülmez ya
artik ben GS da demiyorum, direk KUMAM diyorum.
Baktim surati asIK geliyor, Kumam yine üzdü mü seni diyorum heeeee diyo oda

aynen benmde bir kumam var yaa nefret edyiorummm

Aramızda sorun varken konuyu hiç konuşup açıklama yapma gereği duymaz.
Direk sarılır öper felan filan.
Kendimi öyle kötü hissediyorumki niye böyle yapıyorsun diyorum konuyu tekrar açıp seni üzmemek için diyor baaakk sen ne kadarda düşünceli kocam varya gözlerim yaşarıyor :)

haaaa bide seyi unuttum. Yalnis söyledigi kelimeleri düzeltmeme ragmen, hala israrla yalnis söylemesine, mesela banyo yerine bayno demesi

evett yaa oysa ki biz kadınlar ne kadar akıllı yaratıklarınız bize biri söylese böyle birşey artık en güzel kullandıgımız sözcük banyo olurdu herhalde..sen düzelttikçe o inadına yaparr bide!!

hiç birşeyine bile olsa,her oyunda adam yenmek için azim yapıyo yaaa,iş eğlenceden çıkıyo böööle bi sitrese sokuyo beni!bundan 10 yıl önce o kadar uçmuştu ki,51 oynarken yerden resmen kağıt çaldı,bi de yapmadım diye yalan sööledi.bre yalancı,her iki kupa 9lu bendeydi,senin eline nası geçti o vakit?daha da oynamıyom artık onla...

-sevgi sözcükleri söylemeyi becerememesine,
-tartışırken kaşlarını böööle kaldırmasına(gülesim geliyor,konsantrasyonum bozuluyor)
-bazı kıyafetlerine takıp,başka bir şey giymemesine,
-çok bir şey biliyomuş gibi yemek yaparken yorum yapmasına,
-kahvaltıda çokokremi ekmeğiyle almasına (özellikle buna) çok sinirr oluyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…