- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
zeki olduklarını sanıyorlar da ondan bilmiyorlar ki 2006 öss de türkiye derecesi yapmış insan karşısındaki:)
Ne güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeki olduklarını sanıyorlar da ondan bilmiyorlar ki 2006 öss de türkiye derecesi yapmış insan karşısındaki:)
E ben sana söyledim nereye acacağını bana neden teşekkür etmedin, tebessüm etmedim diye mi?
Bütün bunları 1 adam mı yapıyor :)
Ne güzel![]()
türkiye derecesi yapmışsın ama türkiyenin "Türkiye" olduğunu farkedememişsin. Ayrıca cümlen de anlatım bozukluğunda örnek verilen anlatımı bozuk cümlelerden.
ah cnm benim o kadar da oluyor işte iş yerinde ihale dosyası kontrol edip yazı yazıp aynı zamanda buraya yetişmek kolay değil
ah cnm benim o kadar da oluyor işte iş yerinde ihale dosyası kontrol edip yazı yazıp aynı zamanda buraya yetişmek kolay değil
Doğrudur. Ben de CEO"luktan başımı zor kaldırıp okuyorum zaten, zor yetişiyorum inan çalışmak çok zor :26:
sakinliği eee bi deliye bi akıllı lazım[/QU
şanslısın ozaman![]()
benim kocişim o kadar harika bir adamdır, bana o kadar aşıktır ve bir o kadar kıyamaz ki
bebişimizi bile mümkün olsa kendi doğurabileceğini söyledi, sırf o mikemmel ficutum bozulmasın diye
şaka bir yana merhametli ve iyi kalpli olması dışında bir numarası olmayan bildiğin
adam, yani gayet düz adam
not: bu mesaj ağır ironi içerir. evet kociş çok iğrenç bir kelime, ben de hamiş falan değilim![]()
Evet şimdilik bir adam ama eskiyince değiştirmeyi düşünüyorum.![]()
Üst modeli olmaz sizinkinin yalnız
Allahım bana da nasip etsin sizinki gibisinden .![]()
bnce hepiniz değiştirin elinizdekileri anket yaptım beğenmedim özellikleri cık olmadı
bnce hepiniz değiştirin elinizdekileri anket yaptım beğenmedim özellikleri cık olmadı
ah canım öyle deme bak,millet seninkine falan sulanmaya kalkar mazallahbırak herkes dandirik kocasıyal mutlu olsun...
sen de mikemmek evliliğine mikemmelik kat da,sizin gibi şahane bir insan ddaha getirin dünyaya![]()
biz de seninkini beğenmedik, sen de değiştir anacım.
ah canım öyle deme bak,millet seninkine falan sulanmaya kalkar mazallahbırak herkes dandirik kocasıyal mutlu olsun...
sen de mikemmek evliliğine mikemmelik kat da,sizin gibi şahane bir insan ddaha getirin dünyaya![]()