ben zaten değiştiricem eve almıyor adam napıyım evsizi
ev almıyor yazıcaktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten değiştiricem eve almıyor adam napıyım evsizi
ah cnm bnm saol valla bnde öyle düşünüyorum baktım baktım şükrettim halime bnce getirmeliyim dünyaya annesi gibi zeki insan oxford olmasa da odtüden fln mezun olur artık
tek zeki benm demedim herkes kendini çok zeki sanacak gibi yorum yazmış ben de tek zeki siz değilsiniz die söledim yoksa kime ne 2006 derecesi olup mühendis olduğumdan ne alaka
mühendis olduğunuzu da araya sıkıştırıvermişsiniz![]()
ev almıyor yazıcaktım
Benim koçişimde harikadır,nasıl mennun ederim diye düşünür taşınır..Herşeyiyle aşığım bu koçişe bayılıyorum kendisine ..
Hergün dövmeden kapıdan çıkmaz,öğlen gelir kafamı o duvardan öbür duvara savurur gider.
,Akşam gene gelir,hızını alamaz bu seferde yerde tekmeler top gibi savurur,gıkım bile çıkmaz daha vur derim gaza gelir iyice vurur..
Suratım deneme tahtası olur,istediğin renk mevcuttur yani..
Çayı geç gelsin tekme savurur,elim yanar,gene döver,kaynar suyu üstüme döker.
Dışarı çıkartmaz,üstüme kapıyı kiitler çeker gider,evi yakmaya kalkarım sende yan der
İşte böyle koçişime aşığım,erimdir atamdır sesim çıkmaz hem döver hem sever..
Böyle kocanın huyu sevilmez mi ..
Benim koçişimde harikadır,nasıl mennun ederim diye düşünür taşınır..Herşeyiyle aşığım bu koçişe bayılıyorum kendisine ..
Hergün dövmeden kapıdan çıkmaz,öğlen gelir kafamı o duvardan öbür duvara savurur gider.
,Akşam gene gelir,hızını alamaz bu seferde yerde tekmeler top gibi savurur,gıkım bile çıkmaz daha vur derim gaza gelir iyice vurur..
Dışarı çıkartmaz,üstüme kapıyı kiitler çeker gider,evi yakmaya kalkarım sende yan der
bnce hepiniz değiştirin elinizdekileri anket yaptım beğenmedim özellikleri cık olmadı
hiç yakıştıramadım bu zekaya klavye hatasını..
eşim ben bağırırken hiç cevap vermez ve bana seninle kavga etmek istemiyorum der.her zaman bana ve oğlumuza birşeyler almak ister.kendini 2.plana atar.bizimutlu etmek için çabalar.
sen benim kocayı görmedin daha adam türkiye fen lisesi birinci öys türkiye 11. ama biliyormusun kalbimin 1. cisi.bir de kızı var henuz 5 yaşında dünyanın en mükemmel yaratığı.beni sorarsan ki KV ye sor hatta öyle bir konu aç nasıl biri oldugumu anlatsınlar.aşkımz sevgimizi anlayanlar 41X maşallah diyor bazıları da ortadan çatlıyor misal elti![]()
sen benim kocayı görmedin daha adam türkiye fen lisesi birinci öys türkiye 11. ama biliyormusun kalbimin 1. cisi.bir de kızı var henuz 5 yaşında dünyanın en mükemmel yaratığı.beni sorarsan ki KV ye sor hatta öyle bir konu aç nasıl biri oldugumu anlatsınlar.aşkımz sevgimizi anlayanlar 41X maşallah diyor bazıları da ortadan çatlıyor misal elti![]()
Nasıl bi sevgisizlik nasıl bi çocukluk travmasıysa artık bütün konuların bu şekilde alttan alta övgü. Bir mühendisin sanmam ki bu kadar boş konularla vakti olsun. (12 mühendis çalışma arkadaşım var ben değilim) Allah en kısa zamanda manevi olarak doygunluğa ulaşabilmen için şifa versin.
sebatiye şu konuya bile elti kv sıkıştırdın ya helal olsun sana
ipekcim evet rengini bir gri gördüm sanki seniben true ve diğerlerinin![]()