• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin en sevdiğiniz huyu

Tam hayalimde ki erkek .
Bayılıyorum böyle haşin erkeklere . :ssz:

Bunlar ne ki daha :27::27:çok haşindir koçişim

vah yavrum yazık şu hayatta neler var gerçi çok şanslısın bak sert erkek herkese nasip olmaz kıymetini bil

Yere göğe sokamıyom zaten koçişimi,allah başımdan eksik etmesi(AMİN)

ablacım ayakları yıkanır,kendisine kurban olnur daha ne olacaktı:ssz:

Ahhhhh sorma sormaaaa :27::27:

ay abla sevilir tabi Allah iyiliğini versin. hepimiz toptan renk atınca boş zamandan daha çok severiz irkeklerimizi:1:

Nasıl sevilmez nasıl tapınılmaz koiçşime demi,anası benim için doğurmuş sanki :23:

O zaman bi sakin ol :31: burda statünü falan belirtmene gerek yok kk kadınları herkese iyi niyet ve empatiyle yaklaşıp konulara yardımcı olur zaten :kkk:

Yoksa iş yerinde seni sallamadılar da geldin bizden mi çıkardın acısını şefim :27:

eşim çok merhametlidir en sevdiğim yönü de bu, sevecen evcimen yardımsever sevdiğim huyu çok maşallah ama ben de iyi kızım :1:

valla şu hayatta herşeye doydum kariyere maneviyata aile sevgisine servetim ailem ve ilşkilerim cnm allah sana bence içinde kalanları versin inanmazsan inanma ben biliyorum statümü hatta şef olduğumu belitmedim bak unutmuşum

samtus hanım lütfen sizi sinir yapmayınız,ben sinirlenirim sizin adınıza..aileniz servetiniz,mikemmel kocişiniz,mühendisliğiniz ve daha sayamadığım birçok harika özelliğinizle,avam katına gelip bizlerle bunları paylaştığınız için minnettarız size..
daha fazla anltıp da ,sefil dünyamızı daha da karartmayınız,bizi hasetlere sürüklemeyiniz lütfen..:43:

Benim koçişimde harikadır,nasıl mennun ederim diye düşünür taşınır..Herşeyiyle aşığım bu koçişe bayılıyorum kendisine ..
Hergün dövmeden kapıdan çıkmaz,öğlen gelir kafamı o duvardan öbür duvara savurur gider.
,Akşam gene gelir,hızını alamaz bu seferde yerde tekmeler top gibi savurur,gıkım bile çıkmaz daha vur derim gaza gelir iyice vurur..
Suratım deneme tahtası olur,istediğin renk mevcuttur yani..
Çayı geç gelsin tekme savurur,elim yanar,gene döver,kaynar suyu üstüme döker.
Dışarı çıkartmaz,üstüme kapıyı kiitler çeker gider,evi yakmaya kalkarım sende yan der
İşte böyle koçişime aşığım,erimdir atamdır sesim çıkmaz hem döver hem sever..
Böyle kocanın huyu sevilmez mi ..

Abla yazma nazar değecek,olan var olmayan var.:nazar::nazar:

valla şu hayatta herşeye doydum kariyere maneviyata aile sevgisine servetim ailem ve ilşkilerim cnm allah sana bence içinde kalanları versin inanmazsan inanma ben biliyorum statümü hatta şef olduğumu belitmedim bak unutmuşum

Victoria's Secrettan mankenlik teklifi de geldi mi ablacım ? :31:

Hay Allah konuya bak. Geyik bölümüne açsan kimse sesini çıkarmazdı.

Eski üyelerden de var böyle bir tane gözüme çarpan; BDV ye gelip mükemmel kocasını, kendisine bayılan kayınAİLESİ ni anlatıp durur , bilenler bilir.

Allah daim etsin ne diyelim; gözü olanın gözü çıksın da yanlış yerdesiniz söylemiş olayım.

Son düzenleme:
yok bacım ama eşim bir amerika seyahatinde victoria s secretten hediyeler getirdiydi ama:1:

hey hey hey bilenler var bak kaçtı sanma. yurt dışında victoria'nın iç çamaşırları 15 usd den başlar. çok bir şey değil canım. herkes alabilir.

hey hey hey bilenler var bak kaçtı sanma. yurt dışında victoria'nın iç çamaşırları 15 usd den başlar. çok bir şey değil canım. herkes alabilir.

ipek senin herif san hiç vs getirmedi diye niye hasetlik yapıyosun ki,çekemedin di mi...
sen o sefil halinle bakamazsın bile hayatlarına onların,gözlerin kamaşır...

bir de sen de mühendistin di mi,ama hepiniz bir değilsiniz işte :60:

Back
X