• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin en sevdiğiniz huyu

benim kurum %90 mühendislerin çalıştığı bir kurum. valla mühendisim demeye bile gerek duymuyoruz oyüzden. okadar olağan ki.
ama bir tane yüksek mimarımız var. kızcağız kocaman yazdırıp masasına koydurmuş yüksek mimar diye. ve bomba evlenememesini bile ona bağlıyor çünkü onun kadan zeki yüksek bir erkek yok olan da onu taşıyamıyor.
bizim de işyerindeki yegane eğlencemizdir bu yüksek mimar ablamız :ssz::ssz:

ölmek istiyorum böyle etiket budalası insanların komplekslerinin karşısında..:52:

;)) ezik deme kizz turkiye derecen olmasa da muhendis muhendistir yani:1::1:

Yuksek mendiss olmak,4bin lira maas almak bu kadar onemli olduguna gore en birinci benim kocam olduuuu:46::46::46: yüs puan onaa:9::9:

kocişler yarışmasın durduk yere diye benimkini demedim daha. uçan uçağın sesinden arızasını çıkarır:32:

sorunlumusun kaşınıyormusun sanane ben açmak istiyorum böle bir konu evet havalıyım var mı manyağa bak

Mesela annem bu yorumu görse
İstediği yerin birincisi olsun, istediği kadar zengin olsun
Eşeğe altın semer vurunca eşek yine eşek derdi

Ama ben demek istemiyorum işte :6:

Cilgin kizlar biraz susun .yazilara gulmekden kizim.uyandi :d

Mesela annem bu yorumu görse
İstediği yerin birincisi olsun, istediği kadar zengin olsun
Eşeğe altın semer vurunca eşek yine eşek derdi

Ama ben demek istemiyorum işte :6:

Birde o sözün farklı versiyonu var .
Okumak cahilliği alır diye başlayanından . :31:

benim kurum %90 mühendislerin çalıştığı bir kurum. valla mühendisim demeye bile gerek duymuyoruz oyüzden. okadar olağan ki.
ama bir tane yüksek mimarımız var. kızcağız kocaman yazdırıp masasına koydurmuş yüksek mimar diye. ve bomba evlenememesini bile ona bağlıyor çünkü onun kadan zeki yüksek bir erkek yok olan da onu taşıyamıyor.
bizim de işyerindeki yegane eğlencemizdir bu yüksek mimar ablamız :ssz::ssz:

yazık size valla erişemedikleriniz eğlenceniz olur zaten içiniz fesat kıskanmayın sizin de olur

bende konuya pıtırcık bi yorum yapmıştım meğerse almış başını gitmiş.

bu konu ekşiye düşer dalga da geçilir neler de yazılır e haklı adamlar bu sefer:27:

Back
X