• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin en sevmediğiniz huyu hangisidir?

kendini çok anlayışlı çok açıksözlü hiçbirşeye alınmayan küsmeyen biri sanması ve

aslında aşırı alıngan küsen ve kapalı yani hiçbirşeyini paylaşmayan (annesi hariç) biri olması ve bunu söylediğimde aşırı derecede şaşırması

bundanda biraz var bnimkinde

bundanda biraz var bnimkinde

hayır alındığı konuyuda hayatta tahmin edemezsin.annem mesela iyi niyetle bişey söyler aylar sonra tesadüfen öğrenirim alındığını.orda belli etse belki düzeltecez anlatacazda konu kapanacak.amaaaaa kendi tarafından kim ne yaparsa yapsın baş tacıdır asla alınmaz.

offfff bu sıralar çok dertliyim yarama parmak bastı bu konusenağlama

BANA SÜREKLİ SEN TAKINTILISIN diyip durması.ayrıca ben bu hayatta hiçbişey için üzemem kendimi demesi:oklava:

eşimin en sevmediğim huyu,çok var hangisini sayayım dermişim :))en çok sinir olduğum hasta olması daha doğrusu hastalığını abartması.bi başı ağrısa yatakdöşek yatar,naz yapar,hatta vasiyet bile yazdığı oldu :)şimdi eşim bi hapşırsa heemn panik oluyo valla.hiç çelilmiyo hastalığı.sensakın hasta olma senin hastalıkların bana gelsin diyom :)

trafikte hemen sinirlenmesi...ondan baska iyi araba kullanan yok sanki?
laelaelaelaelae bi yere gidiyoruz ama bende de kafa beyin ve hatta sinir sistemi falan kalmiyo... laelaelaelaelae

trafikte sinirlenmesi ve uyumaması hiç sevmiyor uykuyu kızımızda ona benzedi sayesinde bende aynı babası gibi 3 satlik uyku hepimize yetiyor :)))

eşimin en sevmediğim huyu,çok var hangisini sayayım dermişim :))en çok sinir olduğum hasta olması daha doğrusu hastalığını abartması.bi başı ağrısa yatakdöşek yatar,naz yapar,hatta vasiyet bile yazdığı oldu :)şimdi eşim bi hapşırsa heemn panik oluyo valla.hiç çelilmiyo hastalığı.sensakın hasta olma senin hastalıkların bana gelsin diyom :)

AYNENN BU ERKEKLER GERÇEKTEN ÇOCUKTAN BETER kaydirigubbakcemile

ohh hayatım bazı şeyler oturmuş desene sizde..
böyle olabilmek önemli zaten birbirlerine girmeleri eşlerin hiç hoş değil..
biz eskiden çok yapardık bunu..ama artık çeki düzen vericem kendime..

ben sinirli olduğumdada çok bağarırım eşimde hemen yatıştırır beni ama ben onu yatıştıramıyorum ikimizde sinirli olmuyo..
kendisini törpülesin biraz yaa...

valla bilmiyom oturmusmu oturmamismi ama dikkat ediyorum.
evliligin basinda cok tartismalar oluyor hatta bende bir ara bisey firlatma huyum cikmisti allahdan terkettim hemenkaydirigubbakcemile3

bir nda parlaması çok sinirli sinirlenince bağırır ya diyorumki neden bağırıyosun sakin ol yok haksızken haklı pozisyona gelmenin tek yolu o onun için. bişi değil oğlumda ona çekti oda sinirli sinirlenince kafasına vuru veya duvarları yumruklar

En sinir olduğum huyu bazı şeyleriini benimle paylaşmaması.mesela ben işteyken yada evde yokken bi konu olur benimle paylaşmaz.en son duyarım neden sölemedin bana dediğimnde nebiliim aşkım hiç aklıma gelmedi der.:oklava: hani biz bayanlar genelde bişi olduğunda hemen kocamıza söleriz ama kocalarımızda böle bi huy yok :icecream:

evet canm biz bayanların çenesi durmaz ama bizim oduncukların paylaşmak aklına bile gelmez ...benm aslan parçasıda öylee unutur..önemsemez.....

benım eşimde nekadar kavga edersek edelim küs kalmama izin vermıyor ve benı yalnız bırakmıyor ozamn çıldıryrm duvarları yumrukluyorum.bırak bı yalnız kalım sakinleşim diyorum ama gıcıklık yapıyor,birde küs kalmak saçmalıkmış adam gibi tribimi bile yasayamıyorumm yaaa ohaoldumsmile

bence üzümemek değilde
unutkanlıktan erkekler ayrıntılara önem vermezler
ama kadınlar ayrıntıda gizlidir aklinialirimsmile :dance:

ayy cnm yaa süpersinn aynen yazdığın gibikaydirigubbakcemile3 hiç ayrıntılara önem vermez ama biz her detayını öğrenmek isterizkaydirigubbakcemile5

ayy cnm yaa süpersinn aynen yazdığın gibikaydirigubbakcemile3 hiç ayrıntılara önem vermez ama biz her detayını öğrenmek isterizkaydirigubbakcemile5

a.s. değil mi ama olumunekankayizsmile
valla hepsi aynı yapcak bişe yok
tek çözüm gardiyan gibi sorgulama :teytey:
bugün bana anlatacağın bişey varmı kocacımmmm kötükedihüso

a.s. değil mi ama olumunekankayizsmile
valla hepsi aynı yapcak bişe yok
tek çözüm gardiyan gibi sorgulama :teytey:
bugün bana anlatacağın bişey varmı kocacımmmm kötükedihüso

Puhahahah :)) yirim kız ben seni sempatik şey :icecream: alıcam elime oklavayı dikilcem karşısınaakaydirigubbakcemile2

çok mızmızdır sürekli şikayet eder ve ben çok güleryüzlüyümdür iyice alıştı beniim neşeli olmama hasta olsam yüzüm düşse hemen ne oldu küstünmü diye başlıyor siteme birde bütün kadınların ortak sorunu hiçbir şey anlatmaz ben çene düşük herşeyi sayarım ama o tık yok neyse devamı sonra sempatiksalakcinni

Back
X