• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin geçmiş ilişkilerini biliyor munuz

Mecburen biliyorum geçmiş ilişkisini çünkü sevgilisi varken takipleşiyorduk yani fotoğraflarını felan gayet görmüştüm ama sonrasında biz tanışınca hiç ilgimi çekmedi ayrılık nedenini sordum bitti konu kapandı.

eşim bilmem gereken şeyleri söylüyor zaten 1-2 bişey duydum yakın çevrede eski kız arkadaşları olduğuna dair gerekli açıklamaları yaptı ama bizdeki olayın sebebi eşimle alakalı genelde yakın çevreden sevgililerinin olması.

mecburen karşılaşmam ve patavatsız akraba/arkadaşların bunu bana söylemesi akabinde eşimi açıklama yapmaya mecbur bırakmaları ile ilgili ama hiç takılmadım bu konulara sonuçta evlendik ne diye kendimi kızdırayım ki olmuş bitmiş unutamadığı aklında kalan birşey veya biri olsa ben olmazdım zaten bu kadar basit 🤷🏻‍♀️

İkimizin de ikinci evliligi eşimle...ben ilk esimi kaybettim...bence zaten esimin ilk esi de ilk ilişkisi değildir...yani kuyu gibi bir soru girdap olur...e benim de ilişkilerim oldu yaşanması gerekenler yaşanmıştır bitti ki beraberiz...bana sorulsa da ben şimdi vefat eden esim için yalan yanlış birsey söyleyemem...boşuna deşmek boşuna öğrenme isteği...hep bir adım sonrasını merak edeceksiniz öğrenseniz kadınız nihayetinde:) öpüştüm dese yattım dese kendinizi kiyaslarsiniz bu defa da...gerek var mi boşuna kendini germeye

Basınız sağolsun

Back
X