• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hangisini yazayım ki 4 yıllık evliyiz düzeltemediklerim:((
-eline giyeceği kıyafeti vermezsem 10 gün aynı kıyafetle gezer:( sabahları hazırlasam göreceği yere koysam bile eline vereceğim ki giysin...

-ailesine aşırı düşkün:(( bir plan yapalım aynı gün onlarda plan yapsın kendi planımız değil onların ki uygulanır:(( çokkk sıkıldım bu huyundan...

-para konusunda bana pinti ,ailesine ırmak.... bir şey istesem kendi paramla alıyorum eşimin katkısı yok denecek kadar az Allahtan öğretmenim kendi istediğimi alıyorum.. atanmadan önce azda olsa para veriyordu şimdi cebine akrep girdi....

-hiç hediye almaz bir gün bir tane gül almış onuda öyle süsletmiş kiiii gül görünmüyor içinde:)) o derece yani..... ama hala saklıyorum belki görür de bir gün bir hediye gül daha getirir belki...

-kıyafetime karışır ama yerine göre mesela geçenlerde kayınvalidem bana 38 beden bir bluz almış 'sanki bilmiyor 42 beden giydiğimi''' onu giydim dapdar oldu gögüslerim bedenime yapıştı ... eşim; ''bak ne güzel oldu giyersin ''diyor.. çıldırmamak elde mi? amaç sırf anneyi mutlu etmek giyinde gönlü olsun:(( normal de çarşıda onu giyip göstersem bu olmamış çıkar çabuk der...

-eşimin iki tane arabası var biri özel günler içinmiş biri normal günler içinmiş:)) bende anlamadım bu ne teraneyse:)))) ve ben şuan bu sıcakta her gün okula yürüyerek gidip geliyorum bana arabasının birini vermiyor:( çokta iyi biliyorum kullanmayı ama vermiyor işte, komşularım bile çok şaşırıyor kapı önünde araba sıcakta işe giden ben::(

-parası çok harcama niyeti yok bir kocam var kızlar.. varlık içinde yokluk çekiyorum... istanbulda bebek tedavisi göreceğim paranı dikkatli harca ist. gideceğiz diyor.. gel de çıldırma.... para senden sperm bende demek istiyor galiba....:50:

daha sayacağım çok şey var da olmuyor...:50:

ay canım uzuldum wallahı sana bune bencıllık boyle allah kolayık versın canım duzelır umarım

Back