Market işinin saatleri zor olabilir. Sekreterlik falan baksan?Şimdiii Marketlere başvuru yaptım a101 ve bim için.
Çalışma saatleri önemli oğlum küçük bakacak kimsem yok.
Başka ne iş yapabilirim sizce
İlçedeyim ben küçük yer burası toplu çalışılan yerleri tercih ediyorum şimdilikMarket işinin saatleri zor olabilir. Sekreterlik falan baksan?
Anne mutlu değilse,çocuk hiç degildir...
Çok yazıkHep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
Eşinize hizmet etmeyin. Yemeği beğenmediyse kalksın kendisi yapsın ne yapacaksa. Oturup güzelce konuşun, ben de bir insanım, ben senin sinirlendikçe sinirini çıkaracağın bir eşya değilim , sen bana bu tavırla yaklaştıkça benliğimi kaybediyorum, elim ayağıma dolaşıyor, kendimi güçsüz hissediyorum, bana bunu yapmaya hakkın yok deyin. Ben senin eşinim bana saygı duymazsan karşılığında benden de saygı ve sevgi bekleme, eğer böyle bir hayat istiyorsan evliliğimiz devam eder ama benden senin için parmağımi bile kıpırdatmamı bekleme deyin.. yazık size hanımefendi, size kimse seni sevmiyor dediğinde de ben kendimi seviyorum bu bana yeter, sen kendi işine bak deyin.. çok sinir oldum eşinizeHep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
E çocuk da olsa anlıyorlar, biri ezen diğeri ezilen hor görülen taraf.. çocuğunuz tabi ki öyle der.. önce kendinize değer verin ki karşınızdaki 2.5 yaşında çocuk bile olsa size değer versin..Paranoyak olmak üzereyim.
Oğluma soruyorlar anneyimi çok seviyosun babayımı?
Baba diyor
Marketlerin sayım günleri ve personel eksiği olan günleri sorunlu sadece. Onun dışında sabah gidiyorsanız beş gibi çıkarsınız. Öğlen gidiyorsanızda en geç 10 da çıkarsınız.İlçedeyim ben küçük yer burası toplu çalışılan yerleri tercih ediyorum şimdilik
Bunların geneli nankör ve bencilSelam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
Vallahi bu aksam benim mi?kufr edesim var yoksa bu numuneler inadına mi?bana denk geliyor!Yapıyorum susan biri değilim o zamanda iyice sinirleniyor kendini niye küçültmüyosun karşımda küçülünce noluyor diyor
Benim eşimin de yok hatta varkende yokmuslar garibim kendi yağın da derler ya öyle yapmış ;orta okuldan beri sabah okula öğlen ise hem çalışmış hem okumuş ,dershane yüzü görmeden sınavları kazanmış çok şükür şimdi muhendis ama en mühimi insan olmayı geneli gibi başarmış !yani kk daş bu tamamen senin kocanin höküslugune buldugu kılıf!Hmm anası babası yokmuş, hani hep seni seven kimse yok diyor ya, acaba kendi iç dünyasını mı,yansıtıyor. Hani derler ya kişi kendinde ne eksikse onu karşısındakine yükler diline vurur diye.
Birgaripinsan çok pardon senden alintilamisim yanlışlıkla Özür dlrm kk dasBenim eşimin de yok hatta varkende yokmuslar garibim kendi yağın da derler ya öyle yapmış ;orta okuldan beri sabah okula öğlen ise hem çalışmış hem okumuş ,dershane yüzü görmeden sınavları kazanmış çok şükür şimdi muhendis ama en mühimi insan olmayı geneli gibi başarmış !yani kk daş bu tamamen senin kocanin höküslugune buldugu kılıf!
Bosanma canim sen. Evladin, annesinin bir pislik muamelesi gordugu psikolojiyi yasamaya layik zaten. Ne diyebiliriz ki. Bosanma ama kendine pislik muamelesi de yaptirma. Esin ne kendini halt saniyorsa artik.Selam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?