Eşinizin hayatında neredesiniz, nesiniz?

Empati kuramıyorsa kurduracaksınız zorla...
Aynı şekilde davranın. Umursamayın. Ona değer vermediginizi hissettirin...
Bi seviyorum lafına muhtaç kalsın.
Ama bunu yaparken başkalarını bolca sevin ki sadece onu sevmedigini bilsin... bi kediyi bile daha çok sevin mesela.

Hödük yaa

Neden böyle düşünüyor söylüyor hiç yoktan mı?
Yoksa çözmeniz gereken probleriniz olabilir mi
Sonuçta insan psikolojisi kırk odalı
Evliliğinizdeki problemleri birazda öz eleştiriyle çözmek gerekmez mi?

Çok yazık
eşinizin kum torbası olmuşsunuz resmen..

Eşinize hizmet etmeyin. Yemeği beğenmediyse kalksın kendisi yapsın ne yapacaksa. Oturup güzelce konuşun, ben de bir insanım, ben senin sinirlendikçe sinirini çıkaracağın bir eşya değilim , sen bana bu tavırla yaklaştıkça benliğimi kaybediyorum, elim ayağıma dolaşıyor, kendimi güçsüz hissediyorum, bana bunu yapmaya hakkın yok deyin. Ben senin eşinim bana saygı duymazsan karşılığında benden de saygı ve sevgi bekleme, eğer böyle bir hayat istiyorsan evliliğimiz devam eder ama benden senin için parmağımi bile kıpırdatmamı bekleme deyin.. yazık size hanımefendi, size kimse seni sevmiyor dediğinde de ben kendimi seviyorum bu bana yeter, sen kendi işine bak deyin.. çok sinir oldum eşinize

Böyle vicdansız insanlardan nefret ediyorum ... İnsan karısına böyle birşeyi nasıl söyler .. Madem bosanamam diyorsun sende onu takma hic .. Umursama

Paranoyak olmak üzereyim.
Oğluma soruyorlar anneyimi çok seviyosun babayımı?
Baba diyor
E çocuk da olsa anlıyorlar, biri ezen diğeri ezilen hor görülen taraf.. çocuğunuz tabi ki öyle der.. önce kendinize değer verin ki karşınızdaki 2.5 yaşında çocuk bile olsa size değer versin..

İlçedeyim ben küçük yer burası toplu çalışılan yerleri tercih ediyorum şimdilik
Marketlerin sayım günleri ve personel eksiği olan günleri sorunlu sadece. Onun dışında sabah gidiyorsanız beş gibi çıkarsınız. Öğlen gidiyorsanızda en geç 10 da çıkarsınız.
Saatlere uyum sağlarsınız da mesailerin parasını vermiyorlar tek sorun o.
O yüzden bim içlerinde en iyisi. Yada giyim mağazaları...

Giyim mağazalarında kurumsal olanlar on dk geç çıksan onu bile maaşına ekliyor.

Ben sana bosan veya boşanma diyemem. Ama çocuğun psikolojisi her türlü bozulacak gibi duruyor maalesef

Bunların geneli nankör ve bencil

Yapıyorum susan biri değilim o zamanda iyice sinirleniyor kendini niye küçültmüyosun karşımda küçülünce noluyor diyor
Vallahi bu aksam benim mi?kufr edesim var yoksa bu numuneler inadına mi?bana denk geliyor!
Ne demek yahu"
karşımda kendini küçült"! Diyemiyormusun?istesemde yapamam senden daha küçüğü yaratilmamisdir ki!
Küfür kısmını adminlerimize olan saygımdan biiiiiiiip olarak geçiyorum!
Eşinizi bi Baytara mi?gosterseniz acaba.

Hmm anası babası yokmuş, hani hep seni seven kimse yok diyor ya, acaba kendi iç dünyasını mı,yansıtıyor. Hani derler ya kişi kendinde ne eksikse onu karşısındakine yükler diline vurur diye.
Benim eşimin de yok hatta varkende yokmuslar garibim kendi yağın da derler ya öyle yapmış ;orta okuldan beri sabah okula öğlen ise hem çalışmış hem okumuş ,dershane yüzü görmeden sınavları kazanmış çok şükür şimdi muhendis ama en mühimi insan olmayı geneli gibi başarmış !yani kk daş bu tamamen senin kocanin höküslugune buldugu kılıf!

Birgaripinsan çok pardon senden alintilamisim yanlışlıkla Özür dlrm kk das

Boşan demek haddim değil ama yavrumuz kötülük yapıyorsunuz erkek cocuk sa karşı cinsin değersiz olduğunu düşünerek büyüyüp o da değer vermeyecek, kız çocuksa o da kendi ile sizi ilişkilendirir demek ki biz değersiz, sevilmeyen insanlarız düşüncesi ile büyüyüp öz güveni 0 bir kadın olacak.. Boşanma psikolojisini bilmem ama annem ile babam böyle bir durumda olsaydı , kendini pislik gibi hissettiren sevmediğini sevilmediğini söyleyen bir adamla sırr benim için ömür geçirseydi çok mutsuz olur sorumlu hissederdim. Ayrılsaydı onurlu omurgalı bir duruş görür anneme saygı duyardım

Madem boşanmaya gücün yok yıkılan özgüvenini tekrar kazanmalısın.

1.acilen bir işe gir, kendi ayakların üzerinde dur, sakın maaşını adamın eline sayma, ev işleri için kendini yıpratma.

2.acilne kilo vermeye başla, eşin için değil kendi özgüvenini ve sağlığını yeniden kazanmak için.

3.kişisel gelişim kitapları al oku, kendini geliştir.

4. Kendine yeni bir imaj yap, saçını yeni bir renge boyat, yeni güzel kıyafetler al vs.

5. Yeni arkadaşlar edin, kendine bir sosyal çevre kur, en az haftada bir görüştüğün bir arkadaş gurubun olsun.

Sen güçlendikçe bu adam sana deli divane olmaya başlar ama o zaman da bugünlerini hatırla burnundan fitil fitil getir. Zaten bunları yaparsan birgün boşanacak gücü de bulursun kendinde.

Bosanma canim sen. Evladin, annesinin bir pislik muamelesi gordugu psikolojiyi yasamaya layik zaten. Ne diyebiliriz ki. Bosanma ama kendine pislik muamelesi de yaptirma. Esin ne kendini halt saniyorsa artik.

Evladima bu psikolojiyi yasatamam bahane bence. Boşanmaktan, tek basina hayata sifirdan başlamaktan korkuyorsunuz. Biz ne diyelim adam sizi sevmiyor. Bu saatten sonra aşık mı edeceksiniz kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…