- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
Vay pislik.Hep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
Size kötü davranması yeni mi yoksa bebekten öncede böylemiydiO yaşı bekliyorum o isterse herşey biter. şuan 2.5 yaşında
Hiç sevdiğini hissetmedimkiSize kötü davranması yeni mi yoksa bebekten öncede böylemiydi
Keşke evlenip çocuk yapmasaydın seni sevmeyen adamla niye evlendin ailen mi istediHiç sevdiğini hissetmedimki
Hayır ben sevdim onu.Keşke evlenip çocuk yapmasaydın seni sevmeyen adamla niye evlendin ailen mi istedi
Kaldı ki, hatırlamadığımız bebeklik yaşlarımızda bile yaşanan olumsuzluklardan etkileniyoruz.Boşanamam oğluma bunu yaşatamam demişsiniz ya, bunu tamamen empatik bir dille yazıyorum profesyonel olarak değil.
Benim babam anneme sürekli psikolojik olarak eziyet etseydi, aklım kesecek yaşa geldiğinde çok sevdiğim annemin gözlerinde mutsuzluğu, hüznü görseydim, annemle babamın birbirlerini sevmediğini anlasaydım boşanmaları sırf arada ben olduğum için bir arada durmalarından daha az yakardı canımı.
Kac yıllık evlisiniz?Asıl konu bu en başından hataydı bizim ki
5 yıl bittiKac yıllık evlisiniz?
Ne demisler. Sevdiginle degil seni sevenle evleneceksin:)) Sizin onu cok sevdigini ve vazgecemiyecegini bildigi ve siz ona oyle hisettirdiginiz icin butun bu pisikolojik iskenceler. Birazda siz ona pisikolojik iskence edinde ne yaptigini anlar belki.Hayır ben sevdim onu.
Yol yakinken yolunuzu cizin derim. Yoksa bir omurboyu boyle surer gider,gidende gencliginizden hayatiniza an gider. Nerdenmi biliyorum? Uzun bir evlilik tecrubesinden sonra5 yıl bitti
Umursamıycaksın bence karşılık verme .Söylenmeye başladı mı başka odaya geç . Evliliğimin ilk senelerinde çocuk dogduktan sonra 1 yıl eşim her şeye laf ediyordu. Kaloriferin altındaki tozu filan söylüyordu. Lohusalık depresyonuna girdi benden daha çok. Bende çok alınırdım.Üzülürdüm . Bide o dönem işi çok stresliydi. Evde kötüydü .Evin enerjisi kötüydü .Eve eşya yakışmıyordu filan . Şimdi düzeldi . Sanırım bende alınmıyorum artık umursamıyorum. Bu arada eşin seni seviyordur .Sevmeyen erkek çoktan giderdi.İş bul çalış kendine güven ve sev adamı umursama kendine gelicektir kaybetme duygusu yok bana muhtaç gozuyle bakıyor bence .Saman alevi gibiyimdir ben. ama gönül almayı bilirim hatalıysam özür dilerim gocunmam ama sinirliysemde bazen demek istediğimle söylediğim farklı olabilir. herkese değilde eşime karşı pasifim sanırım
Varsin o sevmesin sizde takmayın onu sizi evladınız anneniz babanız ve kardeşleriniz %95 seviyordur o kendine baksın böyle davranan birini sevecek biri varsa hodri meydan buyursun gelsinSelam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
Rahmetli babası çok istedi her kavgada barıştırdı bizi eşimde babasının sözünden çıkmaz biriydi. Gerçi ben yanlış tanımışım babasınıda adam düğün günü 180 derece döndü burnumdan getirildi herşey. Çocukda yapmadık 1.5 sene ben seviyordum herşeye rağmen eşimi çocuk olsa düzelir dedim yok düzelmedi.Nasıl evlendiniz? Çok merak ettim başından beri böyle olan bir evlilik hangi şartlarda kuruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?