Eşinizin hayatında neredesiniz, nesiniz?

Madem boşanmak istemiyorsunuz umursamayın amannn ben herkesi seviyorum ama diyin gülün geçin ne diyeyim..
Ekmeği kesişinize laf söylemesi nedir yaaa ..
Valla yemesin ozaman yada kalksın kendisi yapsın

Vay pislik.
Zıkkımın kökünü yesin

Şimdiii Marketlere başvuru yaptım a101 ve bim için.
Çalışma saatleri önemli oğlum küçük bakacak kimsem yok.
Başka ne iş yapabilirim sizce

Kaldı ki, hatırlamadığımız bebeklik yaşlarımızda bile yaşanan olumsuzluklardan etkileniyoruz.
Ahhh, çok şey var söylenecek de, mecbur susuyorum/z.

Hayır ben sevdim onu.
Ne demisler. Sevdiginle degil seni sevenle evleneceksin:)) Sizin onu cok sevdigini ve vazgecemiyecegini bildigi ve siz ona oyle hisettirdiginiz icin butun bu pisikolojik iskenceler. Birazda siz ona pisikolojik iskence edinde ne yaptigini anlar belki.

Boşanın demek kolay evet ama bazı konularda konu sahibi daha da ayrıntı yazdıkça bundan başka çare de olmadığını görüyorsunuz.
Hani diyorsunuz ya çocuğum var boşanamam,
Hayır asıl çocuğunuz var boşanın.
İleride hırçın, içine kapanık bir çocuğunuz olursa nedenini sorgulamayın.
İş bulun, ailenizin yanına gidin. Hayatınız daha çekilebilir olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun

Saman alevi gibiyimdir ben. ama gönül almayı bilirim hatalıysam özür dilerim gocunmam ama sinirliysemde bazen demek istediğimle söylediğim farklı olabilir. herkese değilde eşime karşı pasifim sanırım
Umursamıycaksın bence karşılık verme .Söylenmeye başladı mı başka odaya geç . Evliliğimin ilk senelerinde çocuk dogduktan sonra 1 yıl eşim her şeye laf ediyordu. Kaloriferin altındaki tozu filan söylüyordu. Lohusalık depresyonuna girdi benden daha çok. Bende çok alınırdım.Üzülürdüm . Bide o dönem işi çok stresliydi. Evde kötüydü .Evin enerjisi kötüydü .Eve eşya yakışmıyordu filan . Şimdi düzeldi . Sanırım bende alınmıyorum artık umursamıyorum. Bu arada eşin seni seviyordur .Sevmeyen erkek çoktan giderdi.İş bul çalış kendine güven ve sev adamı umursama kendine gelicektir kaybetme duygusu yok bana muhtaç gozuyle bakıyor bence .

Bende kisa suren evliligim boyunca pislik ve bok muamelesi gordum esim ve ailesinden... Saygi olmadiktan sonra sevgi bi ise yaramiyor malesef biz cok ugrasarak lafta severek evlendim esimi yillar once terk ettigimde donmek icin yapmadigi cirkeflik kalmadi.. Sirf biktigimdan gorusmeye baslayip tek kelime etmeden canta gibi yaninda gezmisligim bile var.. Ama sevgi yetmedi evlendik beni her ortamda arkadaslarinin ailemin aileeinin yaninda rezil etti. Boyle sevginin icine.........

Varsin o sevmesin sizde takmayın onu sizi evladınız anneniz babanız ve kardeşleriniz %95 seviyordur o kendine baksın böyle davranan birini sevecek biri varsa hodri meydan buyursun gelsin

Nisanliykende boyle miydi?Değer vermez miydi ?Insan o zamanlar az da olsa anlayabiliyor aslında..

Nasıl evlendiniz? Çok merak ettim başından beri böyle olan bir evlilik hangi şartlarda kuruldu.
Rahmetli babası çok istedi her kavgada barıştırdı bizi eşimde babasının sözünden çıkmaz biriydi. Gerçi ben yanlış tanımışım babasınıda adam düğün günü 180 derece döndü burnumdan getirildi herşey. Çocukda yapmadık 1.5 sene ben seviyordum herşeye rağmen eşimi çocuk olsa düzelir dedim yok düzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…