Eşinizin hayatında neredesiniz, nesiniz?

oğlum babasına çok düşkün beni frenleyen asıl nokta bu

Allah sabır versin.Nasıl katlanıyorsun her gün bu adama ? Severek mi evlendiniz çok merak ettim ? Yani başlarda da böyle miydi ?

Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik,annelerini sevmektir..
Kızımın babasına aşkına,bağlılığına bayılıyorum .Onları izlerken içimi anlatamayacağım bir huzur kaplıyor .Bana bu duyguyu devamlı yaşattığı için eşime daha büyük bir aşkla bağlanıyorum.
Aksi olsaydı eşim beni hele hele kızımın yaninda küçük düşürecek gururumu kıracak incitecek laflar etseydi bunu en çok kızım için yapar çeker giderdim.

bana boyle dıyene benım sevgım herkese herseye yeter kımsenın sevgısıne ıhtıyacım yok derdım

sevmıyorsa da düşsün yakanızdan begenmıyorsa yaptıgınız ısı kalksın kendısı yapsın bı zahmet uşağı yok onun

bır cogu banyo terlıgıyle dövmelık yemın ederım

Keşke sorumluluğu oğluna atmak yerine, direkt kendinle yüzleşip "Benim cesaretim yok ayrılmaya" diyebilsen. Böyle sadece kendini kandırıyorsun.
Şuandan bir resim atsam anlarsınız ne demek istediğimi hatta seslerini

Banyo terlğinden tiksinmez karamelden tiksinir. dünde muzlu kurabiye yaptım onu beğenmedi

sevdiklerim zaten seviyor
sevmediklerim tınn derdim.

seni seven var mı?hakkaten hiç deger verildigini görmedim sana nedenn ?diye başlardım şiddet içeren sözlerime

Mutsuz bir ev ortami gercek olmayan bir sevgi evde huzursuzluk..bence cocugunuza bu daha buyuk zarar.

2.5 yaşındaki bir bebek ebeveynlerine düşkün olur haliyle, olmaması anormal. Sen bunu ayrılmamak için bahane olarak kullanıyorsun ama. İçten içe ayrılmak istemiyorsun çünkü, 8 sayfa boyunca istediğin tek şey bunun geçici bir süreç olacağını, kocanın bir gün 180 derece dönüp sana bambaşka davranacağını duymak.

butun cocuklarla ebeveynler eğlenır oynar kahkaha atar bırbırlerıne baglıdırlar
cocukken oyledır
bıraz daha buyusun sızı suclamaya baslar
hatta benı bahane etme bıle der
cocugun psıkolojısını dusunuyorsanız su ıkı secenek var
ya ne derse desın asla ama asla yuzunuz dusmeyecek sınırınız bozulmayacak aglamayacaksınız ve cocugunuzun yanında sıze boyle davranmayacak yalnızken sadece ıkınız varken sızı ezmesıne ızın vereceksınız sartınız o olacak . anne baba bırlıkte cocuk buyutmek ıstıyorsanız

ya da ayrılacaksınız

aksı taktırde esıne zerre saygısı olmayan kadınlar boyle ezılır ıste anneler boyle ezılır ıste bılgısıyle evde bır erkek cocuk buyutuyorsunuz bunun farkına varın . cocuklar evın aynasıdır babasından ne goruyorsa onu yapacak esıne kızına sevgılısıne ıs arkadasına ve sıze

hangısı daha kotu bosanmıs bır aılenın cocugu olmak mı
bosanmamıs ama etrafına babası gıbı kotuluk sacan bır erkek olarak bunu besleyen bır evde buyumek mı ?

karar sızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…