oğlum babasına çok düşkün beni frenleyen asıl nokta buUzun vadede böyle lafları yiyerek ses çıkarmazsanız psikoloji falan kalmaz.
Çocuğuma bunu yapamam dediğiniz kötülüğü o evdeki sizin mutsuzluğunuz, eşle kavganızla yapmış olacaksınız.
Alın karşınıza konuşun. Sorunları varsa gitsin tedavi olsun yoksa yolunuza bakın.
Bu süreçte nasıl nereye gideyim sorunuzun cevabı için uğraşın.
Hiçbir şey yapmamanızın hem sizin hem çocuğunuzun psikolojisini bozmayacağına inanıyorsanız safsınız demektir.
oğlum babasına çok düşkün beni frenleyen asıl nokta bu
Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik,annelerini sevmektir..Selam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
oğlum babasına çok düşkün beni frenleyen asıl nokta bu
Oğlun bahane sen istemiyorsunoğlum babasına çok düşkün beni frenleyen asıl nokta bu
ben sevmiştim o sevmemişAllah sabır versin.Nasıl katlanıyorsun her gün bu adama ? Severek mi evlendiniz çok merak ettim ? Yani başlarda da böyle miydi ?
Belkide bilinçaltımdaOğlun bahane sen istemiyorsun
Şuandan bir resim atsam anlarsınız ne demek istediğimi hatta sesleriniKeşke sorumluluğu oğluna atmak yerine, direkt kendinle yüzleşip "Benim cesaretim yok ayrılmaya" diyebilsen. Böyle sadece kendini kandırıyorsun.
aksine çok güzel bir çocukluğu vs olmuş.. Sürekli eski anılarını özlüyorSevgisiz büyümüş çünkü...
Içi kurumuş iliklerine kadar...
İyi de o oğlunuzun babası tabiki sevecek ilgilenecekŞuandan bir resim atsam anlarsınız ne demek istediğimi hatta seslerini
Banyo terlğinden tiksinmez karamelden tiksinir. dünde muzlu kurabiye yaptım onu beğenmedibana boyle dıyene benım sevgım herkese herseye yeter kımsenın sevgısıne ıhtıyacım yok derdım
sevmıyorsa da düşsün yakanızdan begenmıyorsa yaptıgınız ısı kalksın kendısı yapsın bı zahmet uşağı yok onun
bır cogu banyo terlıgıyle dövmelık yemın ederım
Oğlum bein istemezse onu isterse ya?İyi de o oğlunuzun babası tabiki sevecek ilgilenecek
Adamın derdi sizinle
Neden cesaretiniz yok ?
Şuandan bir resim atsam anlarsınız ne demek istediğimi hatta seslerini
butun cocuklarla ebeveynler eğlenır oynar kahkaha atar bırbırlerıne baglıdırlarŞuandan bir resim atsam anlarsınız ne demek istediğimi hatta seslerini
Oğlun şu anda sana muhtaçOğlum bein istemezse onu isterse ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?