- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Neden adama bilirkişi gibi davranıyosun? Koskoca kadınsın bi tostu kendi başına yapamıyor musun? Bildiğin gibi yap götür önüne beğenmezse kalk kendin yap o zsman demek o kadar da zor değil. Hatta ziftin pekini ye demek daha doğru bu adama da siz bana uymayın. Öyle bi manüpüle olmuşsunuz ki ruh sağlığı falan kalmaz acilen güçlenin, özgüveninizi çağırın gelsin.Hep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
yok aslında değişse belki bende değişeceğim duymak istediğim şey, durumun çokta kötü olmadığı herşeyin bir vakti olduğu..2.5 yaşındaki bir bebek ebeveynlerine düşkün olur haliyle, olmaması anormal. Sen bunu ayrılmamak için bahane olarak kullanıyorsun ama. İçten içe ayrılmak istemiyorsun çünkü, 8 sayfa boyunca istediğin tek şey bunun geçici bir süreç olacağını, kocanın bir gün 180 derece dönüp sana bambaşka davranacağını duymak.
yok aslında değişse belki bende değişeceğim duymak istediğim şey, durumun çokta kötü olmadığı herşeyin bir vakti olduğu..
Olmaz ki cesareti, öyle bi manüpüle edilmiş ki tek başına tost yapamıyor, boşanıp ayaklarının üzerinde nasıl dursun.Keşke sorumluluğu oğluna atmak yerine, direkt kendinle yüzleşip "Benim cesaretim yok ayrılmaya" diyebilsen. Böyle sadece kendini kandırıyorsun.
Görümcelerim bu davranıilarından haberdar eşmin. onların yanında da deliriyor bazen ve onlar beni suçluyor ben susacakmışım. onlara göre bir sorun yokmuş onaylanma ihtiyacım var benim.Oğlun şu anda sana muhtaç
2.5 yaşındaki çocuğu da babaya vermezler merak etme
Heh ne zaman aklı erer olayları tartar o zaman düşünürsün
Tabi o zamana bu adam seni delirtmezse
Yaparım tabiiki ama o beğenmez biliyorum benNeden adama bilirkişi gibi davranıyosun? Koskoca kadınsın bi tostu kendi başına yapamıyor musun? Bildiğin gibi yap götür önüne beğenmezse kalk kendin yap o zsman demek o kadar da zor değil. Hatta ziftin pekini ye demek daha doğru bu adama da siz bana uymayın. Öyle bi manüpüle olmuşsunuz ki ruh sağlığı falan kalmaz acilen güçlenin, özgüveninizi çağırın gelsin.
Ohhh ne alaGörümcelerim bu davranıilarından haberdar eşmin. onların yanında da deliriyor bazen ve onlar beni suçluyor ben susacakmışım. onlara göre bir sorun yokmuş onaylanma ihtiyacım var benim.
Mesela ben bekarken akşam 10da 11 de işten gelirdim korkmazdım. şimdi hava azıcıkı kararsa balkona çıkamam sindirilmişim korkuyorum. bizi ne bekliyor bilmiyorum..
kocam çok şekilci birisi. evlendikten sonra 25 kg aldım ben.Senin değişmeni gerektiren ne var ki? Kocanın seveceği bir insan olmak mı istiyorsun?
Son zamanlarda bana da eşim “kimse ile anlaşamıyorsun” diyip duruyor :) halbuki gerizekalı şunu anlamıyor,hayatımda bana bişey katmayan,kafa yapısı uymayan insanla görüşmek istemiyorum diye anlaşamamış olduğumu düşünüyor. Ben isterim ki vakit geçirdiğim insanla keyif alayım.Selam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
Olmaz ki cesareti, öyle bi manüpüle edilmiş ki tek başına tost yapamıyor, boşanıp ayaklarının üzerinde nasıl dursun.
Biliyorlar ama memleketimiz küçük şehir.Ohhh ne ala
Sizin aileniz nerde ?
Yaşadıklarınızı anlatsanız destek olmazlar mı ?
kocam çok şekilci birisi. evlendikten sonra 25 kg aldım ben.
Bir keresindse bana 50 kiloya düşsen sana aşık olurum dedi.
esınız sıze sevılmedıgınızı oyle cok soylemıskı evladınızın bıle babasını tercıh edecegını dusunuyorsunuzOğlum bein istemezse onu isterse ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?