Eşinizin hayatında neredesiniz, nesiniz?

Neden adama bilirkişi gibi davranıyosun? Koskoca kadınsın bi tostu kendi başına yapamıyor musun? Bildiğin gibi yap götür önüne beğenmezse kalk kendin yap o zsman demek o kadar da zor değil. Hatta ziftin pekini ye demek daha doğru bu adama da siz bana uymayın. Öyle bi manüpüle olmuşsunuz ki ruh sağlığı falan kalmaz acilen güçlenin, özgüveninizi çağırın gelsin.

yok aslında değişse belki bende değişeceğim duymak istediğim şey, durumun çokta kötü olmadığı herşeyin bir vakti olduğu..

Youtube’dan “psikolojik şiddet ve etkileri” ile ilgili, psikologların hazırladığı videoları izleyin. Zamanla sizi nasıl pasifize edeceği, çocuğunuzu ne kadar olumsuz etkileyeceği vb. anlatılıyor o videolarda.
Tavsiyem bir psikoloğa gitmeniz. En azından eşinize karşı nasıl davranacağınız hakkında bilgi sahibi olursunuz. Bir-iki seans bile size çok faydalı olacaktır.

yok aslında değişse belki bende değişeceğim duymak istediğim şey, durumun çokta kötü olmadığı herşeyin bir vakti olduğu..

Senin değişmeni gerektiren ne var ki? Kocanın seveceği bir insan olmak mı istiyorsun?

Cani cehenneme. Sen kendini sev. Madem boşanmayacaksın dediklerini umursamayacaksınız. Yoksa hasta olursun. Bilinçaltına işlemiş baksana . Eminin seven çok kişi vardır .

Keşke sorumluluğu oğluna atmak yerine, direkt kendinle yüzleşip "Benim cesaretim yok ayrılmaya" diyebilsen. Böyle sadece kendini kandırıyorsun.
Olmaz ki cesareti, öyle bi manüpüle edilmiş ki tek başına tost yapamıyor, boşanıp ayaklarının üzerinde nasıl dursun.
Edit: manipüle hocam pardon :))))

Sizi sevmediği için her hareketiniz ona batıyor. Hep kötü yönlerinizi görüyor. Çevresinde beğendiği kişilere dikkat edin derim.

Çok sinir oldum okuyunca sizce de hayatınızı geri alma vakti değil mi? Sizi aşağılamasına niçin müsade ediyorsunuz? Çalışın güçlenin baktınız devam ediyor kabalıklarına.Çok güzel şarkılarımız var kapı açık arkanı dön ve çık ...

Oğlun şu anda sana muhtaç
2.5 yaşındaki çocuğu da babaya vermezler merak etme
Heh ne zaman aklı erer olayları tartar o zaman düşünürsün
Tabi o zamana bu adam seni delirtmezse
Görümcelerim bu davranıilarından haberdar eşmin. onların yanında da deliriyor bazen ve onlar beni suçluyor ben susacakmışım. onlara göre bir sorun yokmuş onaylanma ihtiyacım var benim.

Mesela ben bekarken akşam 10da 11 de işten gelirdim korkmazdım. şimdi hava azıcıkı kararsa balkona çıkamam sindirilmişim korkuyorum. bizi ne bekliyor bilmiyorum..

Bak canım 2 yolu var
1.si sende onu aşağılayacaksın baskın olacaksın söylediklerine 2 katı cevap verip yüz vermeyeceksin. Canavar kesileceksin
2.si senin cesaret edemediğin boşanmak. Bırakıp kafanı rahat ettireceksin. Çocuk yine babasıyla görüşür boylesi hiç mantıklı değil

Yaparım tabiiki ama o beğenmez biliyorum ben

Ohhh ne ala
Sizin aileniz nerde ?
Yaşadıklarınızı anlatsanız destek olmazlar mı ?

Senin değişmeni gerektiren ne var ki? Kocanın seveceği bir insan olmak mı istiyorsun?
kocam çok şekilci birisi. evlendikten sonra 25 kg aldım ben.
Bir keresindse bana 50 kiloya düşsen sana aşık olurum dedi.

Son zamanlarda bana da eşim “kimse ile anlaşamıyorsun” diyip duruyor :) halbuki gerizekalı şunu anlamıyor,hayatımda bana bişey katmayan,kafa yapısı uymayan insanla görüşmek istemiyorum diye anlaşamamış olduğumu düşünüyor. Ben isterim ki vakit geçirdiğim insanla keyif alayım.
Bunların hepsi beyinsiz. Ya takmayacaksın boşanmayacaksan,yada alıp çocuğunu gideceksin.
Şahsen ben bu söylentilerine takılmıyorum. Ayrıca seni kimse sevmek zorunda değil sen kendin ile mutluysan yeter o kadar.
Kimse kimseyi sevmiyor da zaten.
Arkadaş bilmem ne tek tük olması yeterli. Ailen kardeşin annen baban seviyor yetmez mı?

Olmaz ki cesareti, öyle bi manüpüle edilmiş ki tek başına tost yapamıyor, boşanıp ayaklarının üzerinde nasıl dursun.

2.5 yaşındaki bebekten 25 yaşında birey gibi davranmasını bekliyor. "Babasına düşkün", e sana da düşkün hatta belki sana daha da düşkün keza çocuğun tam anne ilgisi beklediği yaşlar. Ben her gün gitsem bebeğiyle oynasam, güldürsem bana da düşkün olur, normal. Ben çocuklarla çalışıyorum, ailede şiddete tanık olan (sadece fiziksel şiddet gelmesin aklınıza, duygusal/ekonomik şiddet de vardı) çocuklarla da çalıştım. O çocuklarla konuştuğumda çoğu "Keşke annem babam ayrılsaydı da bunları görmeseydim, bunları bana yaşatmasalardı, yatağımda her gün ağlamasaydım" dediler bana. Duygu sömürüsü yapmak için yazmıyorum gerçekten öyle. O çocuklar düşündüğünüzden çok daha zekiler, kavgaları da anlıyorlar, ortamda soğuk bir hava estiğini de fark ediyorlar, babasının annesine aşkla baktığını da nefretle baktığını da fark ediyorlar. Cesaretiniz yoksa "Benim cesaretim yok" deyin, destek arayın, çözüm yolu arayın. Sorumluluğu başkalarının üzerine atarak sadece kendinizi kandırırsınız, şikayetlene şikayetlene belki kısa süreli rahatlama sağlarsınız, sonra yine aynı dertler, mutsuz bir ömür, stresten oluşan sağlık sorunları... Değer mi?

Ohhh ne ala
Sizin aileniz nerde ?
Yaşadıklarınızı anlatsanız destek olmazlar mı ?
Biliyorlar ama memleketimiz küçük şehir.
Annem senin bununla sonun yok kızım diyor gel çocuğunuda getir ben bakarım sen çalışırsın.
Ama annemde 3 yıllık evli başka bir adamın evine gitmeye tereddüt ediyorum.

Ayrılmayı düşünmüyorsan mecburen o adamı olduğu gibi kabul edeceksin ve onunla bu şekilde yaşamaya devam edeceksin

kocam çok şekilci birisi. evlendikten sonra 25 kg aldım ben.
Bir keresindse bana 50 kiloya düşsen sana aşık olurum dedi.

Bu adam sen 50 kg'ya da düşsen, estetik ameliyatla Adriana Lima da olsan sana bir kulp bulur merak etme. Sana değer vermiyor ve saygı duymuyor çünkü.

Oğlum bein istemezse onu isterse ya?
esınız sıze sevılmedıgınızı oyle cok soylemıskı evladınızın bıle babasını tercıh edecegını dusunuyorsunuz
kesınlıkle bu mumkun degıl
zaten kanunı olarak da sızde yas ıtıbarıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…