Senin kocan sana psikolojik baskı yapıyor.kocam çok şekilci birisi. evlendikten sonra 25 kg aldım ben.
Bir keresindse bana 50 kiloya düşsen sana aşık olurum dedi.
Yapabileceğini biliyorum. Evli çocuklu kadınsın tabiki yaparsın. Ama adam sana ne yaptıysa yapamayacağını, beğendiremeyeceğini empoze etmiş işte. Kır bu,döngüyü. Asi ol biraz böyle kedi gibi davranma. Beğenmezsen başka yemek yok istersen kendin yapabilirsin, bu kadar, illa kavga et değil. Yada ekmek kesmeyi mi öğretiyor, ay iyi ki söyledin de hiçbir şey diyemiyorsan. Sana bu gösterdiği şiddete izin verme. Gerekirse git bi psikolojik destek al, özgüvene ve bu adamla başa çıkmak içintavsiyelere ihtiyacın var.Yaparım tabiiki ama o beğenmez biliyorum ben
Nerele bilemedire gitsemesınız sıze sevılmedıgınızı oyle cok soylemıskı evladınızın bıle babasını tercıh edecegını dusunuyorsunuz
kesınlıkle bu mumkun degıl
zaten kanunı olarak da sızde yas ıtıbarıyle
En başından beri hemdeSenin kocan sana psikolojik baskı yapıyor.
Vermedim zaten ona delirdi kuduruk herif. Beyefendinin hiç bişeyini bilmiyomuşum hastalansa neyi sevip neyi sevmediğini bilemezmişim.Yapabileceğini biliyorum. Evli çocuklu kadınsın tabiki yaparsın. Ama adam sana ne yaptıysa yapamayacağını, beğendiremeyeceğini empoze etmiş işte. Kır bu,döngüyü. Asi ol biraz böyle kedi gibi davranma. Beğenmezsen başka yemek yok istersen kendin yapabilirsin, bu kadar, illa kavga et değil. Yada ekmek kesmeyi mi öğretiyor, ay iyi ki söyledin de hiçbir şey diyemiyorsan. Sana bu gösterdiği şiddete izin verme. Gerekirse git bi psikolojik destek al, özgüvene ve bu adamla başa çıkmak içintavsiyelere ihtiyacın var.
Sen kendin için zayıfla . Aynada kendini sev ne kadar guzel olduğunu söyle .Özgüvenini mahvetmiş pislik . Bu hayatta senden önemlisi yok .Evlatlar bile nankör.kocam çok şekilci birisi. evlendikten sonra 25 kg aldım ben.
Bir keresindse bana 50 kiloya düşsen sana aşık olurum dedi.
Çayda demlemiştim mutfakta oturdu kaldı gidip alamadım da ziftin pekini içesiceBenim eşimde öyle tıpkısının aynısı ama bendeki umursamazlık ve özgüven ikimizede yetiyo geçinip gidiyoruz çocuklarda aynı ben amaaan o dedi diye öyle mi olacak çok biliyosa medyumluk yapsın çayını al iç içerde yada mutfakta
Evin içinde delircem çalışmak istiyorum ilçedeyim valiliklerin kreşlerinden yok.Sen kendin için zayıfla . Aynada kendini sev ne kadar guzel olduğunu söyle .Özgüvenini mahvetmiş pislik . Bu hayatta senden önemlisi yok .Evlatlar bile nankör.
Paranoyak olmak üzereyim.
Oğluma soruyorlar anneyimi çok seviyosun babayımı?
Baba diyor
Katılıyorum kesinlikle, çocuk bahane, malesef bizim ülkemizde çoğu kadının tek başına hayatını sürdürebilecek geliri elde etme imkanı yok, hadi çocuk olmasa öyle böyle yaşanır da bir de çocuk sorumluluğu, çalışırsam kimbakar, kazancım hem çocuğa baktırmaya hem geçinmeye yeter mi vs korkuları, ailelerin bilinçsizliği, kızları boşandığında sanki kendi kızları değilmiş gibi istememeleri, nafaka nafaka diyoruz ama onu da kırk takla atıp ödemeyen çok kişi var, işte alabilir miyim çocuğun nafakasını derdi vs vss. Erkekler için daha kolay, boşqnınca –çoğu– sanki çocuktan da boşanmış gibi umurlarında olmuyor. Ha bi de boşanmış çocuklu erkekler burda da gördüğüm ve hayret ettiğim şekilde havada kapılırken, boşqnmış çocuklu kadının kusurlu muamelesi görmesi, toplumun, bazı pis zihniyetli kesimin, gözünde kolay ulaşılabilir gibi gözükmesi gibi manevi sebepler de var tabi. Aslında kadınların asıl dertleri bunlar bence. Çocuk işin tamamen bahanesi.2.5 yaşındaki bebekten 25 yaşında birey gibi davranmasını bekliyor. "Babasına düşkün", e sana da düşkün hatta belki sana daha da düşkün keza çocuğun tam anne ilgisi beklediği yaşlar. Ben her gün gitsem bebeğiyle oynasam, güldürsem bana da düşkün olur, normal. Ben çocuklarla çalışıyorum, ailede şiddete tanık olan (sadece fiziksel şiddet gelmesin aklınıza, duygusal/ekonomik şiddet de vardı) çocuklarla da çalıştım. O çocuklarla konuştuğumda çoğu "Keşke annem babam ayrılsaydı da bunları görmeseydim, bunları bana yaşatmasalardı, yatağımda her gün ağlamasaydım" dediler bana. Duygu sömürüsü yapmak için yazmıyorum gerçekten öyle. O çocuklar düşündüğünüzden çok daha zekiler, kavgaları da anlıyorlar, ortamda soğuk bir hava estiğini de fark ediyorlar, babasının annesine aşkla baktığını da nefretle baktığını da fark ediyorlar. Cesaretiniz yoksa "Benim cesaretim yok" deyin, destek arayın, çözüm yolu arayın. Sorumluluğu başkalarının üzerine atarak sadece kendinizi kandırırsınız, şikayetlene şikayetlene belki kısa süreli rahatlama sağlarsınız, sonra yine aynı dertler, mutsuz bir ömür, stresten oluşan sağlık sorunları... Değer mi?
Çocuk annem naptıda babam bu kadar delirdi diyordur o derece düşkün. Ben kısıtlayıcıyım onun gözünde babası eğlenceliEşiniz deli gibi söylenirken çocuk o ortamdan daha çok etkileniyor. Hiç çocuğunuzun tepkilerine dikkat ediyor musunuz o an?
Eşimle birbirimize biraz yüksek ses tonuyla konuşsak oğlum da bizi ciddi şekilde inceler. Hatta bazen bağırır susalım diye..
Yaşı kaç olursa olsun çocuklar negatifliği, gerginliği ve sevgisizliği hisseder.
Düşünün her gün sevgi sözcükleri duyan buz kristalleri bile harika şekil alırken, bir insan yavrusunun sevgisiz ortamda yıllar içinde nasıl şekil alacağını..
Ruh hastası biri tarafından daha fazla ruh hastası olmadan kurtulun o ortamdan. Ve asıl çocuğunuz için yapın bunu..
Katılıyorum kesinlikle, çocuk bahane, malesef bizim ülkemizde çoğu kadının tek başına hayatını sürdürebilecek geliri elde etme imkanı yok, hadi çocuk olmasa öyle böyle yaşanır da bir de çocuk sorumluluğu, çalışırsam kimbakar, kazancım hem çocuğa baktırmaya hem geçinmeye yeter mi vs korkuları, ailelerin bilinçsizliği, kızları boşandığında sanki kendi kızları değilmiş gibi istememeleri, nafaka nafaka diyoruz ama onu da kırk takla atıp ödemeyen çok kişi var, işte alabilir miyim çocuğun nafakasını derdi vs vss. Erkekler için daha kolay, boşqnınca –çoğu– sanki çocuktan da boşanmış gibi umurlarında olmuyor. Ha bi de boşanmış çocuklu erkekler burda da gördüğüm ve hayret ettiğim şekilde havada kapılırken, boşqnmış çocuklu kadının kusurlu muamelesi görmesi, toplumun, bazı pis zihniyetli kesimin, gözünde kolay ulaşılabilir gibi gözükmesi gibi manevi sebepler de var tabi. Aslında kadınların asıl dertleri bunlar bence. Çocuk işin tamamen bahanesi.
Haklısınız bu korkular elbette var ama bunun yanında oğluma yetbilecekmiyim vanasıyla gezen çocukları görünce ne hissedecek bunlarda varKatılıyorum kesinlikle, çocuk bahane, malesef bizim ülkemizde çoğu kadının tek başına hayatını sürdürebilecek geliri elde etme imkanı yok, hadi çocuk olmasa öyle böyle yaşanır da bir de çocuk sorumluluğu, çalışırsam kimbakar, kazancım hem çocuğa baktırmaya hem geçinmeye yeter mi vs korkuları, ailelerin bilinçsizliği, kızları boşandığında sanki kendi kızları değilmiş gibi istememeleri, nafaka nafaka diyoruz ama onu da kırk takla atıp ödemeyen çok kişi var, işte alabilir miyim çocuğun nafakasını derdi vs vss. Erkekler için daha kolay, boşqnınca –çoğu– sanki çocuktan da boşanmış gibi umurlarında olmuyor. Ha bi de boşanmış çocuklu erkekler burda da gördüğüm ve hayret ettiğim şekilde havada kapılırken, boşqnmış çocuklu kadının kusurlu muamelesi görmesi, toplumun, bazı pis zihniyetli kesimin, gözünde kolay ulaşılabilir gibi gözükmesi gibi manevi sebepler de var tabi. Aslında kadınların asıl dertleri bunlar bence. Çocuk işin tamamen bahanesi.
Çocuk annem naptıda babam bu kadar delirdi diyordur o derece düşkün. Ben kısıtlayıcıyım onun gözünde babası eğlenceli
Tedaviyle sevgi nakli olmazki sevmiyor adam saygısıda yokSize öyle geliyordur babasını tercih ettiği anlar ama gerçekte annenin yerini hiç kimse alamaz. Babası hiç hayır demediği içindir o..
Oğlum da bazen babasını ister. Zaaflarını kullanır. Ama diğer zamanlarda sadece annede avunur..
Boşanmazsanız eşinizin tedavi olması şart..
Böyle diyorsunuz da onu yemedi bunu getirdim bunu yemedi başka bir şey teklif ettim diyorsunuz. E madem zıkkımın kökünü yesin diyorsunuz ona da bunu söylemeniz gerekmez mi? Oldu valla o saysın döksün siz hizmet edin. Ona kötü laflar ettiğinize de pek inanmıyorum bu hizmetle.Zıkkımın kökünü yesin
Tedaviyle sevgi nakli olmazki sevmiyor adam saygısıda yok
Ben hak veriyorum zaten. Şunları dese derim haklısın amenna. Her kadının cesareti olmayabilir, ekonomik özgürlüğü olmayabilir, yeni bir hayata adapte olacak, ayakta duracak gücü kendinde bulamayabilir. Ama "Çocuğum babasına düşkün, çocuğum için boşanmıyorum" gibi laflar sadece kendiyle yüzleşememekten kaynaklı ve ileride çocuğu da etkileyecek sözler.
peki nerden başalayayım. Memleketim 7 saat ne diyeyim koca kişisine? Tamam dedim en son gidiyorum kapıyı kilitledi özür diledi ağladı ama bana ve laflarına değil özür dilediği için gururu kırıldı ağladı.Böyle diyorsunuz da onu yemedi bunu getirdim bunu yemedi başka bir şey teklif ettim diyorsunuz. E madem zıkkımın kökünü yesin diyorsunuz ona da bunu söylemeniz gerekmez mi? Oldu valla o saysın döksün siz hizmet edin. Ona kötü laflar ettiğinize de pek inanmıyorum bu hizmetle.
Çocuğum için boşanmam demişsiniz de çocuk duymuyo mu bu size ettiği lafları vs duymasa anlamasa da hisseder hakkınız var mı bunu ona yapmaya? ÇOCUĞUNUZ İÇİN BOŞANIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?