Eşinizin hayatında neredesiniz, nesiniz?

Zaten onun hastalığı sizi sevmemesi değil ki narsistliği..
Benden ve benim ailemden başka kimseye kötü davranmıyor kendi ailesinin kulu olur o derece. köyüne çok düşkün arkadaşlarınada.. Bayramda izinde gideriz köyüne gece 2de 3de 4de gelir eve istisnasız

Tedaviyle sevgi nakli olmazki sevmiyor adam saygısıda yok
Seni sevmeyen adamla ne kadar devam edebilirsin ki?
Zamanla ask bitiyor ama sevgi artiyor, sevgiliden hayat arkadasina evriliyor insan.
Adam sana insan muamelesi yapmiyor, cocuk icin sabretmek ne kadar mantikli.
Kilo aldim vs demissin.
Ver kilolarini, kendinle baris.
Onunla isin olmasin.
Oglun buyusun, gir bi ise calis, zamani gelince de yol ver gitsin.

Adamın psikolojisi iyi değil ya .Üzüldüm durumunuza kaç senelik evlisin.

Çocuk annem naptıda babam bu kadar delirdi diyordur o derece düşkün. Ben kısıtlayıcıyım onun gözünde babası eğlenceli

O yaştaki hiçbir çocuk bunu düşünecek kapasitede değildir. Ve hatta problemli evliliklere doğan çocuklar yetişkin bir birey olduklarında, dahası genellikle evlendikleri ve farklı ailelere karıştıklarında, farklı ilişki şekilleri gördüklerinde anne babasının hatalarını değerlendirme kapasitesine ulaşırlar. O yaştaki bir çocuk sizin kavgalarınızdan ancak kendini suçlu ve sorumlu hisseder.

Boşanmadığınız sürece bu adamla bir savaş içinde olacaksınız belli
O deliyse siz ondan daha deli davranın.
Sizi eleştirdiğinden bir tık daha fazla eleştirin. Kendini beğenmişliği, egosu sarsılsın biraz. Şunu getir dediğinde kalk kendin al deyin, bir hakaret ederse 2 katıyla yanıt verin. En azından bunları yapın, sizi ezemesin. Çocuğunuz konuşulanları iyice anladığı zaman çok daha kötü olacak ama, bu da dipnot.

Önceliğim bir işe girmek olacak ekonomik düzen benide bir nebze kafamı dağıtabilir. bu süreçte oğluma bir bakıcı şart.

Hmm anası babası yokmuş, hani hep seni seven kimse yok diyor ya, acaba kendi iç dünyasını mı,yansıtıyor. Hani derler ya kişi kendinde ne eksikse onu karşısındakine yükler diline vurur diye.

Hmm anası babası yokmuş, hani hep seni seven kimse yok diyor ya, acaba kendi iç dünyasını mı,yansıtıyor. Hani derler ya kişi kendinde ne eksikse onu karşısındakine yükler diline vurur diye.
yo onu seviyor arkadaşları vs. herkesin gözünde çok iyi birisi.

Belliki sizi aşşagıya çekmek istiyor. Her zaman derim böyle adamlara böyle muamele görüyorsanız 10 katını iade yapın diyorum. Asla sizi üzmesine izin vermeyin kesinşikle söylediğine takılmayın. Kendinizi sevmekle başlayın öncelikle. Sonrada tüm söylediklerini kendisine iade edin.

Haklısınız bu korkular elbette var ama bunun yanında oğluma yetbilecekmiyim vanasıyla gezen çocukları görünce ne hissedecek bunlarda var
Baba adam gibi babaysa yine gezer boşanınca çocuğun babası olmaya devam edecek. Ama anlıyorum ben sizi tabiki çocuk varken boşanma kararı çok kolay değil. Öyleyse bazı şeyleri değiştirmekle başlayın. Adamın bu huylarını törpüleyin. Bence insanlar bize onlara izin verdiğimiz ölçüde davranabiliyor. Biraz daha güçlü olmayı deneyin, ben sizi çok pasif buldum.

yo onu seviyor arkadaşları vs. herkesin gözünde çok iyi birisi.
Sana öyle empoze etmiş arkadaşım. Adam sana kendini sevilen, herşeyden anlayan, seni de bi şeyi beceremeyen, kimsenin sevmediği biri olarak aşılamış. İşin kötü tarafı bu psikolojik oyuna gelmişsin. Eşinin düşüncelerini benimsemişsin. Sen de ona sağlam yerden vur mesala, canım benim annem babamın sevgisi yeter de kalsın ışık görmüş tavşan gibi, adam zeki, sen daha zeki ol.

Saman alevi gibiyimdir ben. ama gönül almayı bilirim hatalıysam özür dilerim gocunmam ama sinirliysemde bazen demek istediğimle söylediğim farklı olabilir. herkese değilde eşime karşı pasifim sanırım

Zeki değil saygısız ve hadsiz. Geçen gün bir yazı okuttum okudu güya ilikokul seviyesi bir yazıyı anlamadı. yada ben gösterdiğim için ilgisini çekmedi ilgilenmedi

Saman alevi gibiyimdir ben. ama gönül almayı bilirim hatalıysam özür dilerim gocunmam ama sinirliysemde bazen demek istediğimle söylediğim farklı olabilir. herkese değilde eşime karşı pasifim sanırım
Olma, en çok eşlerimize karşı duruşumuz önmeli, diğerleri kapıyı kapatınca unutulur, ama eş öyle değil.

Sende ona pislik muamelesi yap...Ne yazacagimi bilemedim yani o kadar sinirlendim ki anlatamam ... Be adam (adam demek istemiyorumda) niye evlendin o zaman mutsuz etmek için mi?

Sende ona pislik muamelesi yap...Ne yazacagimi bilemedim yani o kadar sinirlendim ki anlatamam ... Be adam (adam demek istemiyorumda) niye evlendin o zaman mutsuz etmek için mi?
Asıl konu bu en başından hataydı bizim ki

Bildiğin deli eşiniz.. kendinize bu kötülüğü yapmayın siz de hasta olursunuz bu adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…