Benden ve benim ailemden başka kimseye kötü davranmıyor kendi ailesinin kulu olur o derece. köyüne çok düşkün arkadaşlarınada.. Bayramda izinde gideriz köyüne gece 2de 3de 4de gelir eve istisnasızZaten onun hastalığı sizi sevmemesi değil ki narsistliği..
Seni sevmeyen adamla ne kadar devam edebilirsin ki?Tedaviyle sevgi nakli olmazki sevmiyor adam saygısıda yok
Adamın psikolojisi iyi değil ya .Üzüldüm durumunuza kaç senelik evlisin.peki nerden başalayayım. Memleketim 7 saat ne diyeyim koca kişisine? Tamam dedim en son gidiyorum kapıyı kilitledi özür diledi ağladı ama bana ve laflarına değil özür dilediği için gururu kırıldı ağladı.
Annesi yok babası yok hep burdan giriyor. kışın annem gelmişti eşimin bana olan bir tavrına kızdı bu baaşladı benim kimsem yok diye ikiniz üstüme geldiniz demeye
Çocuk annem naptıda babam bu kadar delirdi diyordur o derece düşkün. Ben kısıtlayıcıyım onun gözünde babası eğlenceli
5 yıl bittiAdamın psikolojisi iyi değil ya .Üzüldüm durumunuza kaç senelik evlisin.
Boşanmadığınız sürece bu adamla bir savaş içinde olacaksınız bellipeki nerden başalayayım. Memleketim 7 saat ne diyeyim koca kişisine? Tamam dedim en son gidiyorum kapıyı kilitledi özür diledi ağladı ama bana ve laflarına değil özür dilediği için gururu kırıldı ağladı.
Annesi yok babası yok hep burdan giriyor. kışın annem gelmişti eşimin bana olan bir tavrına kızdı bu baaşladı benim kimsem yok diye ikiniz üstüme geldiniz demeye
Önceliğim bir işe girmek olacak ekonomik düzen benide bir nebze kafamı dağıtabilir. bu süreçte oğluma bir bakıcı şart.O yaştaki hiçbir çocuk bunu düşünecek kapasitede değildir. Ve hatta problemli evliliklere doğan çocuklar yetişkin bir birey olduklarında, dahası genellikle evlendikleri ve farklı ailelere karıştıklarında, farklı ilişki şekilleri gördüklerinde anne babasının hatalarını değerlendirme kapasitesine ulaşırlar. O yaştaki bir çocuk sizin kavgalarınızdan ancak kendini suçlu ve sorumlu hisseder.
yo onu seviyor arkadaşları vs. herkesin gözünde çok iyi birisi.Hmm anası babası yokmuş, hani hep seni seven kimse yok diyor ya, acaba kendi iç dünyasını mı,yansıtıyor. Hani derler ya kişi kendinde ne eksikse onu karşısındakine yükler diline vurur diye.
Baba adam gibi babaysa yine gezer boşanınca çocuğun babası olmaya devam edecek. Ama anlıyorum ben sizi tabiki çocuk varken boşanma kararı çok kolay değil. Öyleyse bazı şeyleri değiştirmekle başlayın. Adamın bu huylarını törpüleyin. Bence insanlar bize onlara izin verdiğimiz ölçüde davranabiliyor. Biraz daha güçlü olmayı deneyin, ben sizi çok pasif buldum.Haklısınız bu korkular elbette var ama bunun yanında oğluma yetbilecekmiyim vanasıyla gezen çocukları görünce ne hissedecek bunlarda var
Sana öyle empoze etmiş arkadaşım. Adam sana kendini sevilen, herşeyden anlayan, seni de bi şeyi beceremeyen, kimsenin sevmediği biri olarak aşılamış. İşin kötü tarafı bu psikolojik oyuna gelmişsin. Eşinin düşüncelerini benimsemişsin. Sen de ona sağlam yerden vur mesala, canım benim annem babamın sevgisi yeter de kalsın ışık görmüş tavşan gibi, adam zeki, sen daha zeki ol.yo onu seviyor arkadaşları vs. herkesin gözünde çok iyi birisi.
Saman alevi gibiyimdir ben. ama gönül almayı bilirim hatalıysam özür dilerim gocunmam ama sinirliysemde bazen demek istediğimle söylediğim farklı olabilir. herkese değilde eşime karşı pasifim sanırımBaba adam gibi babaysa yine gezer boşanınca çocuğun babası olmaya devam edecek. Ama anlıyorum ben sizi tabiki çocuk varken boşanma kararı çok kolay değil. Öyleyse bazı şeyleri değiştirmekle başlayın. Adamın bu huylarını törpüleyin. Bence insanlar bize onlara izin verdiğimiz ölçüde davranabiliyor. Biraz daha güçlü olmayı deneyin, ben szii çok pasif buldum.
Zeki değil saygısız ve hadsiz. Geçen gün bir yazı okuttum okudu güya ilikokul seviyesi bir yazıyı anlamadı. yada ben gösterdiğim için ilgisini çekmedi ilgilenmediSana öyle empoze etmiş arkadaşım. Adam sana kendini sevilen, herşeyden anlayan, seni de bi şeyi beceremeyen, kimsenin sevmediği biri olarak aşılamış. İşin kötü tarafı bu psikolojik oyuna gelmişsin. Eşinin düşüncelerini benimsemişsin. Sen de ona sağlam yerden vur mesala, canım benim annem babamın sevgisi yeter de kalsın ışık görmüş tavşan gibi, adam zeki, sen daha zeki ol.
Olma, en çok eşlerimize karşı duruşumuz önmeli, diğerleri kapıyı kapatınca unutulur, ama eş öyle değil.Saman alevi gibiyimdir ben. ama gönül almayı bilirim hatalıysam özür dilerim gocunmam ama sinirliysemde bazen demek istediğimle söylediğim farklı olabilir. herkese değilde eşime karşı pasifim sanırım
evet ben unutsmıyorum mesela.Olma, en çok eşlerimize karşı duruşumuz önmeli, diğerleri kapıyı kapatınca unutulur, ama eş öyle değil.
Asıl konu bu en başından hataydı bizim kiSende ona pislik muamelesi yap...Ne yazacagimi bilemedim yani o kadar sinirlendim ki anlatamam ... Be adam (adam demek istemiyorumda) niye evlendin o zaman mutsuz etmek için mi?
Bildiğin deli eşiniz.. kendinize bu kötülüğü yapmayın siz de hasta olursunuz bu adamlaHep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?