Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .

Hayırdır bu saatte?
Madem öyle erken yatın sizde. Hepimizin iyiliği için.

Çok güzel anlatmissiniz

Ikimizde istediğimiz saatte yatar kalkardik bazen tvden zorla çekip götürürdüm ise giderken zorlanirdi ama bu çok saçma ebeveyn gibi

Esimle boyle bir sorunum yok, kaldiki cevaplarım sizi mudahale edebileceginiz konumda ilgilendirmiyor, sevgiler :)
Kadın yorucu bir iş temposundan çıkmış,
Ve bebek tedavisi başlayacak.
Eşi de kendi evde bile yokken yatıp kalktığı saate müdahele ediyor.
Bu bencillige karşılık sizde es isterse tabiki yapmalı diyorsunuz.
Bence bir daha düşünün.
Ayrıca buraya yazılan her şeye herkes cevap verebilir, bilin istedim.

Ben zaten cevap veremezsiniz değil, mudahale edemezsiniz dedim. Ama saat geç oldu, algınız şaşırmış olabilir pek tabii :) ayriyeten sizin "istediginiz saatte yatin kalkin" hanfendi deme hurriyetiniz varsa benimde aksini tavsiye etme hakkim var diye dusunuyorum. Zıt görüşlere saldıracak kadar sığ olmasaydınız keşke. Iyi geceler.

Benden beklediğiniz saygıyı kişilerin kendi iradesine duysaydiniz belki daha az sorun olurdu :)
Cümleniz o kadar devrik ve anlamsizdiki evet algimin yettigi kadar cevap verdim.
Konuyu daha fazla meşgul etmemek adına uzatmayacagim, sağlıcakla.

bir kocanın her istediğini yapmak ona köle olmak demektir insanın kendine ait zevki fikri hoşlantısı yaşantısı vs olmalı

Eşimde bana laf soktu çok uyuyorsun biraz daha erken kalk diye.Ben izindeyim o çalışıyor diye kıskanıyor.Seninki gene insaflıymış.9 da kalk demiş.Benimki onu dinlesem sabah ezanında dikecek .Bende sana ne oluyor sana ne zararı var dedim.İnsanda eşine bi kıyamama hali olur ama o bizde oldum olası yok.

Yarin Nasıl konuşacağımı gerçekten bilmiyorum dediğini yapmadım ya artık hep kendini haklı çıkaracak seyler söyler küsme huyu var bide en cok ona gıcık oluyorum

Yeni evlimisiniz? Başlarda bizimde öyleydi küsme huyu çoktu.Eften püften şeylere alınır küserdi.İnattıda.3 gün konuşmazdı .Ben dayanamadığım ve kıyamadığım için yanına giderdim barışırdı.Şimdi umursamıyorum o da eskisi kadar küsmüyor birkaç saatte hemen barışıyor.En azından kötü konuşma huyu yok çabuk toparlıyoruz.

Sizde aldırış etmeyin.

Duruma gore degisir.
Durduk yere adamin damarina damarina basip hep aksini yapmam.
Bakarim hangisi benim menfatime veya ortak menfatimize uygun geliyorsa onu yaparim.o da aynı sekilde.
Her dedigi degil mantıklı dediğini baz alırım keza o da oyle

Sorgulamak iyidir
Bizim evde orta yolu bulmak esastır mesela eve alınacak koltuk ne bileyim çıkılacak tatil, uyku şaştı hiç mevzu olmadı

Sadece eşinin değil herhangi bi insanın da her dediğini yapmamalısın. O zaman hayat çekilmez olur, bir anlamı kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…