Tabiki yaparım canım o benim. "Eşim" eş ne demek bilirsiniz. O yoksa teksinizdir ve çift olan şeyler tek kalinca bir anlamı olmaz. Eşinizin sizden istediğo de aslında sizin içinmiş. Bir düzen olsun istiyor belliki. Ve yaratılış gereği yönetmen koltuğunda olunca sizin reddetmenize alinmıs.
Sorunu tekrar cevaplayayım eşimin dediklerini seve seve canı gönülden yaparım yaomak istemediklerimide en tatlı dilimle anlatirim. Cunku kadinlik bu marifeto gerektirir. Sanilanin aksine kadin; erkekle yarismaya calisan, kazaninca guclenen degildir. Kadin dediğin evliligin kamera arkasidir. Yani istedigini yaptirir ama erkek sanarki bunu kendi istiyor. Tabi her zaman bu boyle olmaz
Tabiki yaparım canım o benim. "Eşim" eş ne demek bilirsiniz. O yoksa teksinizdir ve çift olan şeyler tek kalinca bir anlamı olmaz. Eşinizin sizden istediğo de aslında sizin içinmiş. Bir düzen olsun istiyor belliki. Ve yaratılış gereği yönetmen koltuğunda olunca sizin reddetmenize alinmıs.
Sorunu tekrar cevaplayayım eşimin dediklerini seve seve canı gönülden yaparım yaomak istemediklerimide en tatlı dilimle anlatirim. Cunku kadinlik bu marifeto gerektirir. Sanilanin aksine kadin; erkekle yarismaya calisan, kazaninca guclenen degildir. Kadin dediğin evliligin kamera arkasidir. Yani istedigini yaptirir ama erkek sanarki bunu kendi istiyor. Tabi her zaman bu boyle olmaz
Esimle boyle bir sorunum yok, kaldiki cevaplarım sizi mudahale edebileceginiz konumda ilgilendirmiyor, sevgiler :)Hayırdır bu saatte?
Madem öyle erken yatın sizde. Hepimizin iyiliği için.
Ikimizde istediğimiz saatte yatar kalkardik bazen tvden zorla çekip götürürdüm ise giderken zorlanirdi ama bu çok saçma ebeveyn gibiiyi geceler hanımlar benimde cok kafama takılır oldu bu soru çünkü son Zaman'larda hep tartışır olduk merak ediyorum bir es in her dediği yapılmalimi ?mesela bir örnek veriyorum su anda esim is icin şehir dışında bende 15 gün oluyor isi bırakalı sabah 7 aksam 6 ve cok yorucu bir iste çalışıyordum ee Haliliyle ev hayatına geçiş yapınca geç yatıp geç kalkmak (yatış 12-1 kalkış 10)istiyorum ama bunun yüzünden tartıştık az önce uyusuk oluyormusum 11 de yatıp 9 da kalkmamı istedi bende itiraz ettim bırak biraz tadını çıkarayım nasil olsa bebis olunca yatamam dedim (bu arada 3bucuk senelik evliyiz önümüzdeki ay Bebek tedavisine başlayacağız )ben itiraz edincede en ufak mesele de Bile sözünü geçiremiyormus bana konu bu ve bunun benzeri Seyler yanı hep sorguluyormuşum dediğini yapmıyormuşum gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için
Kadın yorucu bir iş temposundan çıkmış,Esimle boyle bir sorunum yok, kaldiki cevaplarım sizi mudahale edebileceginiz konumda ilgilendirmiyor, sevgiler :)
Ben zaten cevap veremezsiniz değil, mudahale edemezsiniz dedim. Ama saat geç oldu, algınız şaşırmış olabilir pek tabii :) ayriyeten sizin "istediginiz saatte yatin kalkin" hanfendi deme hurriyetiniz varsa benimde aksini tavsiye etme hakkim var diye dusunuyorum. Zıt görüşlere saldıracak kadar sığ olmasaydınız keşke. Iyi geceler.Kadın yorucu bir iş temposundan çıkmış,
Ve bebek tedavisi başlayacak.
Eşi de kendi evde bile yokken yatıp kalktığı saate müdahele ediyor.
Bu bencillige karşılık sizde es isterse tabiki yapmalı diyorsunuz.
Bence bir daha düşünün.
Ayrıca buraya yazılan her şeye herkes cevap verebilir, bilin istedim.
Ben zaten cevap veremezsiniz değil, mudahale edemezsiniz dedim. Ama saat geç oldu, algınız şaşırmış olabilir pek tabii :) ayriyeten sizin "istediginiz saatte yatin kalkin" hanfendi deme hurriyetiniz varsa benimde aksini tavsiye etme hakkim var diye dusunuyorum. Zıt görüşlere saldıracak kadar sığ olmasaydınız keşke. Iyi geceler.
Anliyorum canim her konuda anlayiwsizmi yalniz bu konuda boyle soyluyor?Gerekçesi cok uyuduğum Zaman uyusuk oluyormusum
Değişmesini bekleme bildiğini oku.Canın ne istiyorsa onu yap.Bende böyle davranmasına sinir oluyorum Nasıl duzeltecegim bu davranışlarını bilmiyorum gerçekten
Yarin Nasıl konuşacağımı gerçekten bilmiyorum dediğini yapmadım ya artık hep kendini haklı çıkaracak seyler söyler küsme huyu var bide en cok ona gıcık oluyorum
aaa kapalı mi ki ?Bende diyorum kim bu yaduvarın bana kapalı olduğundan soramiyorumda
Hayırdır bu saatte?
Madem öyle erken yatın sizde. Hepimizin iyiliği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?