- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Yani hemen hemen her dediği oluyor çünkü aklımı okuyor :))iyi geceler hanımlar benimde cok kafama takılır oldu bu soru çünkü son Zaman'larda hep tartışır olduk merak ediyorum bir es in her dediği yapılmalimi ?mesela bir örnek veriyorum su anda esim is icin şehir dışında bende 15 gün oluyor isi bırakalı sabah 7 aksam 6 ve cok yorucu bir iste çalışıyordum ee Haliliyle ev hayatına geçiş yapınca geç yatıp geç kalkmak (yatış 12-1 kalkış 10)istiyorum ama bunun yüzünden tartıştık az önce uyusuk oluyormusum 11 de yatıp 9 da kalkmamı istedi bende itiraz ettim bırak biraz tadını çıkarayım nasil olsa bebis olunca yatamam dedim (bu arada 3bucuk senelik evliyiz önümüzdeki ay Bebek tedavisine başlayacağız )ben itiraz edincede en ufak mesele de Bile sözünü geçiremiyormus bana konu bu ve bunun benzeri Seyler yanı hep sorguluyormuşum dediğini yapmıyormuşum gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için
ben yapıyorum malesef ama oda benım dedigimi 2 yapmıyo dinliyor.ve benımkı aşırı üstü kısaknc calısan biriyim bu daha zor anlatamam.müd,patron etrafımda erkek sınek dolansa ne gezio dicek ama alttan alıyorum zamanla atlatacakiyi geceler hanımlar benimde cok kafama takılır oldu bu soru çünkü son Zaman'larda hep tartışır olduk merak ediyorum bir es in her dediği yapılmalimi ?mesela bir örnek veriyorum su anda esim is icin şehir dışında bende 15 gün oluyor isi bırakalı sabah 7 aksam 6 ve cok yorucu bir iste çalışıyordum ee Haliliyle ev hayatına geçiş yapınca geç yatıp geç kalkmak (yatış 12-1 kalkış 10)istiyorum ama bunun yüzünden tartıştık az önce uyusuk oluyormusum 11 de yatıp 9 da kalkmamı istedi bende itiraz ettim bırak biraz tadını çıkarayım nasil olsa bebis olunca yatamam dedim (bu arada 3bucuk senelik evliyiz önümüzdeki ay Bebek tedavisine başlayacağız )ben itiraz edincede en ufak mesele de Bile sözünü geçiremiyormus bana konu bu ve bunun benzeri Seyler yanı hep sorguluyormuşum dediğini yapmıyormuşum gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için
ne istedigine bagli
6 ve 8 yasindaki çocuklarim bile dedugim saatde yatip kalkamiyolar
çocukmusun sen ..
walla benimki biraz eskı kafalı o yuzden delirtiyor beni konuşmuyorum şimdi bu sefer haklılıgımı sürdüreceğim onunkı biraz itaat olayına çeviriyor işi bende kabullenmeyınce nu sefer o deli oluyor boyle yasayıp gidiyozzBen böyle eşlere örnek gösterilmeme izin veriyorum, sabah 10'da kalkan karısına uyuşuk diyen adamlara beni örnek gösterin, ben uyku gurusuyumsabaha karşı yatar öğlen kalkarım
Çok güzel uyurum, ne zaman yatacağıma ne zaman kalkacağıma kimse karışmaz, zaten uyandırmaya kalkarlarsa fırça yemekten çekinirler, uyanırken pek şirin değilimdir de
Evlilik kayıtsız şartsız itaat kurumu değildir ki, karşılıklı öneriler, fikir alışverişleri olur, birlikte birtakım kararlar alınır ama benim sözüm geçer diye birşey olmaz, orası askeriye mi yat deyince yatılacak, kalk denince kalkılacak.
aynen öyle bekar ken aynı sekildeydim şimdi ben senin kocanım diyor ee nolmuşdiyorum senin bu tarzına bakılırsa komutanım demem lazım sana bu kadar da abartma sacmalıyorsun diyorum bu seferde sözümü dinletemiyorum oluyor bende inadına uyudum bugun 12 de kalktımHah ben de tam bunu diyecektim. İnsan yeri geliyor yetiştirdiği çocuklarının bile yatış kalkış saatini kontrol edemiyor. Nedir yani? Ben bekarken gece 3lere kadar bilgisayar başında takılırdım. Annem-babam artık her türlü şeyi denedi erken yatırmak için ama dinlemezdim sonra eşim mi bana laf geçirebileceğini sanacak. Oldu paşam.
Yani şurda yetişkin insanlar konu açsa annem-babam uyku saatlerime karışıyor dese, sen bir bireysin falan deriz, koca diyince farklı olan ne? Nedir bu adamları bu kadar özek yapan anlamıyorum.
yok yapmayacağım husisi gec yattım geç kalktım bakalım nolacakHayırdır bu saatte?
Madem öyle erken yatın sizde. Hepimizin iyiliği için.
bı tek bu değil ki kendı uzakta diye pek bir yere gitmeme gönlü olmuyor bende ınadına gıdıyorum en basıdınden araba kullanmama bile bişi diyorAnliyorum canim her konuda anlayiwsizmi yalniz bu konuda boyle soyluyor?
bende aynı sizin gibiydim artım fazla aldırış etmıyorum ne kadar kuserse kussun bu seferde sen değiştin diyorYeni evlimisiniz? Başlarda bizimde öyleydi küsme huyu çoktu.Eften püften şeylere alınır küserdi.İnattıda.3 gün konuşmazdı .Ben dayanamadığım ve kıyamadığım için yanına giderdim barışırdı.Şimdi umursamıyorum o da eskisi kadar küsmüyor birkaç saatte hemen barışıyor.En azından kötü konuşma huyu yok çabuk toparlıyoruz.
Sizde aldırış etmeyin.
Genelde eşim benim her dediğimi yapariyi geceler hanımlar benimde cok kafama takılır oldu bu soru çünkü son Zaman'larda hep tartışır olduk merak ediyorum bir es in her dediği yapılmalimi ?mesela bir örnek veriyorum su anda esim is icin şehir dışında bende 15 gün oluyor isi bırakalı sabah 7 aksam 6 ve cok yorucu bir iste çalışıyordum ee Haliliyle ev hayatına geçiş yapınca geç yatıp geç kalkmak (yatış 12-1 kalkış 10)istiyorum ama bunun yüzünden tartıştık az önce uyusuk oluyormusum 11 de yatıp 9 da kalkmamı istedi bende itiraz ettim bırak biraz tadını çıkarayım nasil olsa bebis olunca yatamam dedim (bu arada 3bucuk senelik evliyiz önümüzdeki ay Bebek tedavisine başlayacağız )ben itiraz edincede en ufak mesele de Bile sözünü geçiremiyormus bana konu bu ve bunun benzeri Seyler yanı hep sorguluyormuşum dediğini yapmıyormuşum gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için
bebek olunca inşallah uyku falan kalmayacak biraz tadını cıkarmak maksadım nıye boyle davranıyor anlamaya çalışıyorum acıkcasıAynısını yaşıyorum ben her dediginin yapılmasını ister sorgulanmadan mantıklı mantiksizmis sana yalnis ya da değilmiş hiç farketmez o yapilicak ama benim eşimin bu huyu aileden geliyo yani çok aşırı derecede ne istiyosa yapilirmis hala daha öyle ego oluşmuş resmen şimdide orda yaptığını bana uygulamaya çalışıyo bazen bişey demeden yapıyorum dediğini bana da mantıklı doğru geldiği için yapmam gerektiğini düşündüğüm için yapıyorum ama bazende itiraz ediyorum sonra tartışma çıkıyo. Ben de ev hanimiyim suan önceden geç yatar geç kalkardim ve kızardı ama benim psikolojik sorunlarım vardı şuanda da var ama eskisi kadar değil şimdi pek bişey soylemiyo aynı şekilde bizde bebek için uğraşıyoruz allah nasip eder de olursa o zaman zaten uyku falan bişey kalmicak bakalım o zaman ne bahane bulucaklar
benimki her seye karışır giyimimede karısır dısarı cıkmamadı bunaltıyor beni bazen eve geldiğince güzel bir konuşma yapacağımEsimin her dedigini yaparim. Istedigi yemegi, icecegi, planladigi gezmelere uyarim. Evet her dedigini yaparim ama bu tarz seyler demedigi icin sıkıntı yasamiyoruz. Giyimime karismaz, ne yedigime karismaz, yattigim kalktigim saate karismaz ben onun cocugu degilim bu kadar seyede kendim karar verebilirim eger karissaydi sorunuzun cevabini hayir yapmam diye verirdim :) esiniz abartmis fazlaca hemde.
benimde asıl meselem bu zaten birazda yetiştirilme tarzlarımız farklı o yuzden didişip duruyoruz bende kabullenmıyorum bu durumu"Sözünü gecirmek" nedir?
Kendini sizden neden üstün görüyor? Gece kaçta yatacağınızı değil, bunu sorgulamanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?