Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .
12de yatıp öğlen 1 de kalkmak bence de doğru değil bence eşin uyuşuk olmanı istemediği için makul saatte yat makul saatte kalk anlamında söylemiştir. ama sana sözümü geçiremiyorum demesinde kimantığı çözemedim acaba birikim mi her dediğine muhalefet oluyorsan ufacık bir şeyde sozümü dinlemiyorsun anlamında demiş olabilir

Yani hemen hemen her dediği oluyor çünkü aklımı okuyor :))

Eşinizin şu söylediği sadece bir öneri olabilir, ama erken yatacaksın erken kalkacaksın sözümü dinle demek nedir ?
Bundan mevzu yaratması bile çok saçma kafasına takacak şeymi bulamamış bu adam, yatış kalkış saatine bile karışan bir adamın diğer önemli sayılabilecek durumlarda bile tutumunu düşünmek bile istemiyorum,
Sorunuza da cevap vereyim hayır tabii ki her söylediğini yapmam onun emir eri yok karşısında eğer istersem ve makul görürsem isteneni yaparım, ama bu şu saatte yat şu saate kalk gibi basit ve akla bile gelmeyecek mevzular olmaz

Eşim söylemeden, ben herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp yapıyorum, aynı şekilde eşimde bir sözümü ikilettirmez.Hem eşim, hem de ben böyle olmasından çok mutluyuz.

ne istedigine bagli
6 ve 8 yasindaki çocuklarim bile dedugim saatde yatip kalkamiyolar
çocukmusun sen ..

ben yapıyorum malesef ama oda benım dedigimi 2 yapmıyo dinliyor.ve benımkı aşırı üstü kısaknc calısan biriyim bu daha zor anlatamam.müd,patron etrafımda erkek sınek dolansa ne gezio dicek ama alttan alıyorum zamanla atlatacak

ne istedigine bagli
6 ve 8 yasindaki çocuklarim bile dedugim saatde yatip kalkamiyolar
çocukmusun sen ..

Hah ben de tam bunu diyecektim. İnsan yeri geliyor yetiştirdiği çocuklarının bile yatış kalkış saatini kontrol edemiyor. Nedir yani? Ben bekarken gece 3lere kadar bilgisayar başında takılırdım. Annem-babam artık her türlü şeyi denedi erken yatırmak için ama dinlemezdim sonra eşim mi bana laf geçirebileceğini sanacak. Oldu paşam.
Yani şurda yetişkin insanlar konu açsa annem-babam uyku saatlerime karışıyor dese, sen bir bireysin falan deriz, koca diyince farklı olan ne? Nedir bu adamları bu kadar özel yapan anlamıyorum.

walla benimki biraz eskı kafalı o yuzden delirtiyor beni konuşmuyorum şimdi bu sefer haklılıgımı sürdüreceğim onunkı biraz itaat olayına çeviriyor işi bende kabullenmeyınce nu sefer o deli oluyor boyle yasayıp gidiyozz

aynen öyle bekar ken aynı sekildeydim şimdi ben senin kocanım diyor ee nolmuşdiyorum senin bu tarzına bakılırsa komutanım demem lazım sana bu kadar da abartma sacmalıyorsun diyorum bu seferde sözümü dinletemiyorum oluyor bende inadına uyudum bugun 12 de kalktım

Misal eşim arada 3-4 saat uykuyla işe gittiği olur. Ben de derim bak zaten dünden uykusuzsun ne olur erken yat. Yatmayınca mızırdarım falan. Ama beni alın karşınıza ve sorun yaptığın doğru mu? Hayır doğru değil. Ben bu adamın annesi değilim. Annesi gibi davranmak bir evlilikte hiç bir zaman da iyi sonuç vermiyor. 33 yaşında adam kendi uyku düzenini ayarlar. Hayatında ben olmadan gayet de 3-4 saat uykuyla yaşıyormuş ben niye müdahale ediyorum. Ediyorum işte keşke etmesem ama ben sana söz geçiremiyorum falan demek nasıl bir şeydir ya? Söz geçirmek ne demek?

bende aynı sizin gibiydim artım fazla aldırış etmıyorum ne kadar kuserse kussun bu seferde sen değiştin diyor

Genelde eşim benim her dediğimi yapar
Eşim hsonu bile 8 de uyanir
Tv acar izler
Saat 10 da falan da ben uyanırım
Eşiniz biraz bencillik etmis

bebek olunca inşallah uyku falan kalmayacak biraz tadını cıkarmak maksadım nıye boyle davranıyor anlamaya çalışıyorum acıkcası

benimki her seye karışır giyimimede karısır dısarı cıkmamadı bunaltıyor beni bazen eve geldiğince güzel bir konuşma yapacağım

"Sözünü gecirmek" nedir?
Kendini sizden neden üstün görüyor? Gece kaçta yatacağınızı değil, bunu sorgulamanız lazım.
benimde asıl meselem bu zaten birazda yetiştirilme tarzlarımız farklı o yuzden didişip duruyoruz bende kabullenmıyorum bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…