bu yolla bu yapıyla beklediğin özür umarım gelir......... ben olsam, alttan girer üsten çıkar ona tatlı dille bu duruma ne kadar üzüldüğümü anlatırdım... bilmiyorum, herkesin yapısı farklı... inatla inatlaşarak çözüme ulaşamazsın... bol şans.
canım senin dedigin yolu cok denedim altan aldım sarıldım öptüm o istemedigi halde ama ben de yıpranıyorum benim üzüldügümü cok iyi biliyor ama karsılık vermiyor şimdi ne yapmalıyım diye soruyorum kendime. ben ki inatdın i sini bilmeyen biri olarak.....
valla canım aynısından bendede var % 100 suçludur ..fakat ben hatalıymışım gibi o küser bana .. deli eder beni bende senin gibi hiç sevmem küs durmayı canım sıkılır . ben 14 senelik evliyim ilk zamanlar çok üzülürdüm özürdilemesini beklerdim ama şimdi aldırmıyorum artık hayat devam edrcesine o küssede ben konuşuyorum en iyi çözüm bu sen normalmiş gibi hiç bisey olmamış gibi ama biraz mesafeli konuş bi süre sonra çözülüyolar kendiliğinden :44:
ne kadar değişmesini istesende olmuyor canım o yüzden hiç kafanı yorma .. sen kendini haklı görüyorsan hiç başını eğme ama konuş ...içinden içinden bilir onlar pişmanlığı ama bi türlü dışa vurmazlar işte.erkek milleti ağzınla kuş tutsan yaranamazsın
yazını okudum tesekkür ederim. erkekleri anlamak gercekten cok zor ama ben yine söylüyorum yaklassam bile tapki yok mesela dün sarılmak istedim izin vermedi yat uyu dedi işte bunlrı dumak ta cok kırıcı oluyor ister istemesz sevgisinden şüphe ediyorum sonra sacmalama ya diyorum kendi kendime hata bende de olabiliyor istemedigi huylarım var en kötüsü surat asmak son kavgamızda bu yüzdendi evinin önceliklerinden önce annesinin evinin ihtiyaclarıonı sorması bencileden cıkardı tepkimi surat yaparak gösterdim o kadar ama cok bozuluyor beyfendi şimdi sorarım tabi annesini de düşünecek herzaman yaptıgı bir davranış degil ama bende öncelikle kendi evi olması gerektigini savunuyorum. işte bu yüzden 4 gündür benimlekonusmuyor agzımı acıp tek bir kelime etmedim. tabi ki o da söylemedi birşey o esnada en büyük söylem tarzı susması her kavga da bunu bana yapıyor ve benim aklım almıyor ben onun eşiyim hiç birseye tepki gösteremicek miyim. bilmiyorum altan da alsam inatlaşsam da üzülen hep ben oluyorum hep ben yıpranıyorum.benim esim de kuser surat asar konusmaz malesef boyle, pek cogumuz gibi kus durmaktan bana da fenalik gelirdi gider sarilirdim barisirdik. zamanla onun cocuksu huylarina alistim cok etkilenmemeye basladim o susarsa ben de hic orali olmuyorum gidip tv izliyorum sudoku cozuyorum ya da yapacak birsey buluyorum birkac saat sonra suklum puklum geliyor ozur dilemek yok ama, gelip sariliyor sonra da birsey olmamis gibi konusmaya calisiyor "aa sudoku mu cozuyorsun ne ilginc.." falan gibi sacma birseyler geveleyip konu acmaya calisiyor ben de hatasini yuzune vurmuyorum cogu zaman.
ama ortada ciddi bir sorun varsa tabi daha farkli ama genelde sacma seyler oldugu icin boyle gecistiriyoruzbazen inat edip 2 gun kus kaldigi da oluyordu eskiden, simdi kalmadi o huyu neyse ki. gerci ben de cok degistim, eskiden bir sorun olur olmaz konusup halletmek isterdim asla bekleyemezdim o da bir sure yalniz kalmak sakinlesip sonra konusmak isterdi bu konuda cok uyumsuzduk o sorun tamamen cozuldu su an tam orta noktalardayiz. yine de bu tip durumlarda genelde hep ben ilk adimi atarim. bazi insanin da huyu boyle malesef. ilk adimi atmakta cok cok zorlaniyor ben de bu konuda daha ozveri gosteriyorum bir sekilde birbirimizi tamamlamamiz lazim iki taraf da inatlasirsa sorun oldugundan daha da cok buyuyor buna izin vermektense o haksiz olsa bile ilk adimi atarak ona bir sekilde yardimci oluyorum. konusuyoruz hallediyoruz mesela kusluk bitiyor. aradan az bir zaman geciyor bu kez o gelip sariliyor biliyorum hataliydim seni uzmek istemedim falan diyor durup dururken. demek ben sorunu cozduk diye dusunup baska seylerle ugrasirken o hala onu dusunup kendini suclu hissediyormus bunu bilmek bile guzel. sonucta o biliyorum ki hicbir zaman sorunlari cozmede benim kadar ozverili ve istekli olmayacak ben de onu degistirmeye calismak ve de degismedigini gordukce sinirlenmek yerine olaylari onun gozunden gormeye ve neden bana gore sacma ve cocuksu olan bu tepkileri verdigini anlamaya calisiyorum. acikca soylemek gerekirse gercekten ise yariyor simdi ben onun bu inat huyuna COK daha sabirli yaklasiyorum, o da ilk gunlerdeki halinden eser kalmadi 1-2 gun kuser konusmazdi simdi en fazla birkac saat, sonra daha onceki konusmalarimizi hatirlayip kendince adim atmaya calisiyor ben de ona yardimci oluyorum ortam hazirlayarak ve de igneleyici olmaktansa anlayisli olmaya calisarak. ben de eskisi kadar aceleci sabirsiz degilim, sorun oldugunda genelde simdi odama cikiyorum veya yapacak bir ugras buluyorum biraz ondan ayri zaman geciriyorum (dip dibe olmak cunku pek yardimci olmuyor sakinlesme asamasinda) ona ve kendime dusunme firsati veriyorum sakinken cok cok daha yapici konusmalar oluyor cunku. ve kisa bir sure sonra ben de kendimi cok daha iyi hissediyor oluyorum, ikimizden biri bir sekilde konusmaya basliyor basta biraz mesafeli oluyor tabi ama kisa zamanda biz bile (cogunlukla) nasil oldugunu bile anlamadan kendimizi normal konusurken gulerken buluyoruz. sonucta kabul etmeliyiz erkekler bizim gibi dusunemiyor olaylari ele alis sekilleri cok farkli, ama hatali da olsalar illa kendilerini yerden yere atip pismanim affet demelerini beklemektense biraz orta yolu bulmaya calismak gerek, sakinken ondan beklediginiz davranisi ona soylemeniz kirildiginiz noktalari ignelemeden, suclamadan soylemeniz bir sonraki sefer bunlari hatirlamasini saglayacaktir cunku diger turlu hemen defansa gecerler hic yoktan baska problemler cikar bu kez de. zorla ozur diletmek zaten seceneklerden biri olmamali, neden ozur dilemiyorsun, neden boylesin, cok degistin falan vesaire erkekler gelemiyor boyle seylere. biz basta yasadigimiz sorunlarimizi boyle cozebildik simdi buyuk problem cikmiyor ne o eskisi gibi gunlerce inatlasiyor, ne de ben uzuluyorum eskisi gibi.
önerileriniz için cok teseekürler. arkadaslar. bizim kavgalarımız genellikle baskaları yüzünden oluyor ki anlamışınızdır.. kimler oldugunu ve hic bagırmayız tepkisini böyle susarak gösterir bunun canımı cok acıttıgını bile bile. bende susarak gösteriyorum tepkimi neden derseniz cok alttan aldım tepeme cıktıı şimdi yine benden bekliyodur ama ben de cok yoruldum inanın biri 26 yasındasın ama ruuhun 50 olmuş dedi donk etti kafama ben neden üzülüyorum diye ama olmuyor beceremiyorum hemen gözyaşına döküyorum tepkisiz yine kac gün sürücek ki böleee insan soguyo ya ya da eline ne geciyo birdaha yapmamam için bu suskunlugu tepkisi bagırsa cagırsa daha iyi içine atıyor ve de sonuc bu oluyorr cok sıkıldım artıkkkk
eşimde bende asla küs kalamayız ikimizde inatçı değiliz.eşimde özür dilemeyi sevmez ama bir şekilde sırnaşır konuşur yada ben ona adım attığımda asla olayı uzatmaz hemen normale dönerizböyle günlerce küsen inat eden erkekleri anlayamıyorum yakışmıyor bir erkeğe bence böylesine ne yapılır bilmiyorum ama umursamamak belki bir çözüm olabilir:44:
yazını okudum tesekkür ederim. erkekleri anlamak gercekten cok zor ama ben yine söylüyorum yaklassam bile tapki yok mesela dün sarılmak istedim izin vermedi yat uyu dedi işte bunlrı dumak ta cok kırıcı oluyor ister istemesz sevgisinden şüphe ediyorum sonra sacmalama ya diyorum kendi kendime hata bende de olabiliyor istemedigi huylarım var en kötüsü surat asmak son kavgamızda bu yüzdendi evinin önceliklerinden önce annesinin evinin ihtiyaclarıonı sorması bencileden cıkardı tepkimi surat yaparak gösterdim o kadar ama cok bozuluyor beyfendi şimdi sorarım tabi annesini de düşünecek herzaman yaptıgı bir davranış degil ama bende öncelikle kendi evi olması gerektigini savunuyorum. işte bu yüzden 4 gündür benimlekonusmuyor agzımı acıp tek bir kelime etmedim. tabi ki o da söylemedi birşey o esnada en büyük söylem tarzı susması her kavga da bunu bana yapıyor ve benim aklım almıyor ben onun eşiyim hiç birseye tepki gösteremicek miyim. bilmiyorum altan da alsam inatlaşsam da üzülen hep ben oluyorum hep ben yıpranıyorum.
valla sen yazdıkça sanki benim yaşadıklarım diyorum .bikere denedim o konuşmadı bende konuşmadım tam 17 gün küs kaldık ama yine alttan alan ben oldum napayım küs durmaya çalışmak çok yoruyor beni... sanada allah sabır versin işin çok zor ama yinede kendine teselli ver benim gibi çok kadın var de .. hem zamanla öğrenirsin nasıl idare edeceğini bence kadınların başaramayacağı hiç birşey yoktur. yeterki sen güçlü ol
Anliyorum gercekten de cok zor bir durum hem de cok uzun surmus hala sinirli mi yani bunca zamandir? Bilemiyorum ben olsam herhalde mutlaka konusmaya calisirdim, ne kadar uzuldugumu gormesini saglardim. Bu sorunu asmak icin iki kisi de caba gostermeli tabi ki onda da bitiyor is sadece sizde degil.. Ama esiniz madem bu kadar kati yaklasiyor siz olabildigince durumu yumusatmaya calismalisiniz ne pahasina olursa olsun. Sonucta sizin esiniz hayat arkadasiniz eminim o da mutlu degildir 4 gun boyunca konusmamaktan, kim mutlu olur ki bu sekilde. Ama zaman gectikce daha da cok inada biniyor demek belki de sizden birsey duymayi bekliyor, bilemiyorum cok zor yorum yapmak esinizin karakterini bilmeden. 4 gun oldukca uzun bir.. sure siz esinizi seviyorsaniz sizce aranizdaki sorun evliligi temelden sarsacak kadar buyuk degilse bence bir an once konusalim deyin, son derece sakin ve yumusak bir sekilde konusun bu durumu duzeltmek icin ne yapabiliriz neden bunca zamandir bu haldeyiz sorunlarimizi konusarak cozebilmeliyiz bu durum beni cok uzuyor vs... Bu sorun cozuldukten sonra bir gun araniz iyiyken agzindan alabilirsiniz veya kendi de soyleyebilir neden bu kadar kati davranmis oldugunu. ayrica siz de kirildiginiz noktalari daha acikca dile getirebilirsiniz onemli olan once bu buzu eritmek bir an once, bu da malesef size dusuyor su an..
sorun alışveriş meselesi yukarıdaki yazımda dile getirmiştim. ben basak burcuyum az cok ne kadar hassas kırılgan yapıda olduklarını bilirsiniz sanırım ben cok altan aldım demin söylemesi ayıp biskivili pasta yaptım yemicem dedi ama ben yinede catalımdan agzına verdim ve aldı yanasmaya calışıyorum ama bazen git basımdan demesi beni bi adım geri cekiyor.. aklım cok karışıkkkk
bu yolla bu yapıyla beklediğin özür umarım gelir......... ben olsam, alttan girer üsten çıkar ona tatlı dille bu duruma ne kadar üzüldüğümü anlatırdım... bilmiyorum, herkesin yapısı farklı... inatla inatlaşarak çözüme ulaşamazsın... bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?