sorun alışveriş meselesi yukarıdaki yazımda dile getirmiştim. ben basak burcuyum az cok ne kadar hassas kırılgan yapıda olduklarını bilirsiniz sanırım ben cok altan aldım demin söylemesi ayıp biskivili pasta yaptım yemicem dedi ama ben yinede catalımdan agzına verdim ve aldı yanasmaya calışıyorum ama bazen git basımdan demesi beni bi adım geri cekiyor.. aklım cok karışıkkkk
düzeldikten sonra bence eşinizin böyle davranmasının sebebini kesin olarak öğrenin..o zamanda konu acıldı diye sert davranmıyorsa eğer..tartısmanın konusu değilde tartıstığınızda gelişen tavırlar üzüyor sizi asıl konu baska bişeyken..bunu anlatın bence ilk seferinde olmasada zamanla söylediklerinize göre davranmaya baslayabilir..simdide siz yaklasmaya calısınca git basımdan diyormus o zaman direk konuyu acın yaklasmadan ne zamana kadar böyle kalıcaz diye?
Küslük bir evliliğe en yakışmayan durumlardan biri, hele bunu erkekler yapıyorsa. Küsmek, naz yapmak, hatta kapris bayana has bir özellik, erkeklerde tuhaf kaçıyor gibi geliyor bana.
Yapmanız gereken konuşmayı yapmışsınız, elinizden geldiğince hep ilk adımı atmışsınız.
Şimdi tek yapmanız gereken onun bu tavırlarından yorulduğunuzu ve sizi bile değiştirdiğini artık bunun için birşey yapmayacağınızı net bir dille ona anlatmak..
Birde küslük olduğu sürece onunla konuşun ama yumuşamayın.
Madem küs, yemeğini ve elbiselerinin temizliğini aksatabilirsiniz, daha büyük soruna neden olmayacaksa.
evliliğimizin ilk yıllarında o da gelirdi bende giderdim barısırdık.şimdi ben barışmak için gıtığımde %80 ...git dıye kufur edıyor.o yuzden karar verdım gıtmıyorum.gecen gun sabah tartıstık.ben bır yere gıderken aradm haber vermek ıcın,yuzume telefonu kapadı.sonra eve geldı hoşgeldın dedim kufur etti.bır yere gıdecektık eee dedim ben gelmem bu durumda ,orada ben kuçuk dusurur.o da gelmezsen gelme dedı.onu sabah dusunecektın dedi.ben de sinirlendim. bırı benım ustume bu kadar dusse bende havaya gırerım dedım. neyse yalnız gıtti.su anda 1 haftadır kusuz.şiddet gordum. ben mı özur dilemeliyim yanı....ertesı gun öglen geldı suraya gıdıyorum diye.gıtmedim.hala bagırıyor bende kabahat senı cağırdım ....özur borclusun be özur.barı pişmanım de. ne bılıyım gönlumu almaya calış
arkadasa kesinlikle katiliyorum... az once anlatmaya calistigim da buydu.
bir de su acidan bakin sirtim kasindi, pastamdan bir isirik al seklinde devam etmenizi istemiyor belli ki, hatta bundan rahatsiz oluyor. sizin su an yaptiginiz benim esimin bana yaptigi sey. konusmak istiyor ama konuyu acamiyor gelip bana sudoku veya herhangi sacma birsey soyluyor ben onun derdini anliyorum ve de ses etmiyorum barisiyoruz ama eger ortada gercek bir sorun oldugunu dusunuyorsam daha farkli oluyor, o zaman yine ayni seyi yaptiginda sinir oluyorum, sorun varken neden bunu ignore etmeye calisiyor neden gelip konusmak ve cozmektense yokmus gibi davranip aradan siyrilmaya calisiyor diyorum iyice sinir oluyorum. belki esiniz de gercekten ona gidip acikca konusmanizi istiyor. bilmiyorum bence bir sure ne diyeceginizi dusunun toparlayin, sakin olacaginiza yapici olacaginiza kendi kendinize soz verin, sonra da gidip halledin meseleyi.
benım esımde kustumu haklı yada haksız olsun gunlerce konusmazdı ama ben hıc kusluk yapmadım hep konustum zamanla oda bana ayak uydurdu hata aksam yemekten sonra kunefe yemege cıktık evımın 100 metre asagısında ben ılla alıp evde yıyelım dıorum esım ıse yok burda yıyelım tartıstık oracıkta ben soylebır aglıyacaklı gozlerle bakıp burun kıvırdımı hemen kunefeyı paket yapıp eve getırdık bı guzel kocısım servıs yaptı kendı tabagımı hemen hupletttım sonra da kedı gıbı kocısımın tabagına saldırdım heralde o benım bu delı hallerıme alıstı galıba yanı artık kavga etsekde kusmuyoruz....
BENDE KÜS kalamıyorum ama cok üzüyo beni özür diledim ama halen uzatıyo arkadaslar basım agrıyo sinirden kendimi işe ve derse verdim baska ne yapabilirim ki özrümü diledim sölüyeceklerimi dedim.böyle olcakmış bundan sonra gecer miş ilgi göstermişcekmiş ben cocugum ya ceza veriyo bana ceza sonrasında düzelince nasıl olcak ben üzüldügümle mi kalıcam yıprandıgımla mı kalıcam.*.*
ne kadar uzerse uzsun bundan sonra asla kus kalma bırak o kusun sen normal hayatına don her ne olumsuzluk yasandıysa yasandı orda bırak esınde zamanla alısır bu duruma oda kusmemeye baslar hatalarınızla yanlıslarınızla daha cabuk yuzlesırsınız en son soylenecek kelımlerı ılk basta kavga anında soylemeyın canını sıkma gulum hersey yoluna gırer cebın vardır cek sımdı esıne mesajyaz askım falan ısde nasıl hıtap edıorsan aksam yemege yada sınemaya falan ortak basbasa klacagınız bıseyler hadı bakalım cvp beklıorum muckkkk
arkadaşım yaşın kaç bilmem ama ben 31 yaşındayım hala değişmedi kocam... seni çok iyi anlıyorum senin canını sıkan aslında şu anki küslüğü bitirmek değil. diyelim barıştınız her şey yoluna girdi seni yıpratan ve düşündüren bundan sonra da olacak olan en ufak bi tartışmada yine bu tavrını takınıp küsmesi ....
doğru anlamışmıyım seni?????
yas 26 ama içim 50 biri dedi bana dogru gercekten dedigin dogru beni anladın canım erkekler degişmez küslük iş degil o nasıl durabbiliyo beni üzdügünü bile bile o beni üzüyor aslında.....
anlattıklarınız kadarıyla herşeyi alttan alıyorsunuz, her kavgada arayı bulan siz oluyorsunuz, gereksiz tasarruf, kendinden ödün vererek herşeyi düşünmek
v.s bunlar bir erkeği bu hale getirebilecek davranışlar.
Doğru mu evet, aslında evliliğe insanlığa yakışan hal-hareketler ama malesefki insanlık bunu haketmiyor.
kızlar inanamıyorum şoktayım neden derseniz.eşimle kavgalıyken dün konustuk döküldü meger bizim sorunumuz para mışyeni evliyiz 1 seneyi gecti borclu evlendik ve kendimiz yaptık cogu şeyi eşimin işi cok iyi para anlamında benden fazla kazanıyor kendisini cok sever harcamayı almayı ben de bir o kadar sevmem birikimciyimdir. maasımızı ortaya koyar hesap kitap yapar ödemeleirimizi yapıyoruz ancak o bunu sen benim paramı aldın bundan sonra böle degil. bende kalıcak para ki bende kalırdı ben eşime verirdim cünkü hesap bilmiyo gercekten. benim amacım azaltmak borcları kredi kartınız 800 tlden 300 tl düşürdüm. nişanlılıkta gezmedik etmedik heray 500 tl verirdim o zaman ben cok alıyordum onun mevkisi yükselince tersine döndü son ki tartışmamız annesini arayıp annesinin de 5 kez arayıp su eksik bu eksik demesi alması bnde surat yaptım her ay olan degil ama bende her ay eksiklerimi gıdım gıdım kullanırken bu niye böle 4 maas giriyor. neyse. cok uzun konular anlıyacagınız o ki dün herkes eşit olucak ki ödedigimiz rakamlar eşitti ben yine de artırmaya baslamıştım ama battı adama . sen bunu vercen ben bnu vercem hesabı oldu dün şok oldum ayrımız gayrımız var gibi cok zor inanın benim tanıgım adam degilsin dedim ama sen beni böle yapmaya zorladın sessiz kaldım hep dedi dogru ama ben ondan parayı aldım tekrar geri verdim yetmedi yetmedi birikim yok adı vardı bana veriyo parayı ama alıyodu bende veremem dedim bir iki fat anca öderim ona da yanasmıyo daha fazla dio krediye de destek olcakmışım olamam dedim kagıda yazdım gülerek yırttım şok oldum kimisi dicek sizin ilişkiniz para mı ama degildi kızlar annesinin ve ablasının dolduruşları bunlar dinlemezdi şimdiye kadar noldu bilmiyorum ama bende artık yicem gezicem alıcamm alışveriş yapıcam kendime bakıcam bende calışan bayanım birikim yok artıkk ki bölesi daha iyi iş bölümü ben birikim fırsatım da olucak ama yapmıcam.......... halen aramız soguk bilmiyorummm altan alamıcam öncelik biz olmalıyız biz...... beni sevdigini biliyorum ama bu nedir böle anlamadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?