Eşinizin internette sohbet ettiğini bilseniz ne yaparsiniz

Nasıl yani sizi eve mi kapattı?? Lütfen çıkın o evden ne yapabilir ki size korkmayın lütfen kurtulun oradan
Ne yaptım ki ben otur konuşalım diyor. Evli çocuklu bi kadınla dun aksama kadar seks sohbeti yapıp buluşma ayarlayıp nasil seks yapmak istediklerini konustular. Diyor ki basimiza bela birisi vardı ben o sandim diyor. Beni bu kadar gerizekalı görüyor ona inanacagimi zannediyor. Konuşmaya dahil oldum dün. Ikisine de saydirdim. O orospunun kocasini buldugumu bütün konuşmaları gönderdiğimi soyledim. Böyle bir insan böyle bir kadin nasil olabilir. Küçücük kizi varmis ya. Bu evdeki insan musfettesinin de yüzünü görmek istemiyorum. Bosanmak tek care. Bi fırsatını bulup kacacagim evden.

Çektim hepsinin resmini. Su an size anlatacak gucu bile bulamıyorum kendimde. Seks partner olacaklarmis yatmak için yer ariyorlar. Evi terkediyorum. Herseyimi topladim.
Çok üzüldüm gerçekten

Erken geldi. Normalde servisle geliyor. Gidecegim yer olmadığı için gelmeden bir saat önce cikacaktim. Izin almış anlayonca.
Suçlu ya tutuşur şimdi. Lütfen ailenize haber edin gelsin alsınlar sizi gerekirse polisi arayın ama göz yummayın sizi kapatmasına lütfen neyi bekliyorsunuz

oyunun İsmi Neki Acep ?

Çıkamıyorum kapiyi kilitledi. Ben de kendimi odaya kikitledim. Sabahtan beri gitmeye çalışıyorum.
polisi neden aramıyorsunuz camdan neden bağırmıyorsunuz
sizinki de istemem yan cebime koy yani

Aldatan adamı bosayacan kardeşim eve de alma ne b....k yerse yesin. Telefonuda al musait bi yerine monta ett..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…