Çıkamıyorum kapiyi kilitledi. Ben de kendimi odaya kikitledim. Sabahtan beri gitmeye çalışıyorum.Nasıl yani sizi eve mi kapattı?? Lütfen çıkın o evden ne yapabilir ki size korkmayın lütfen kurtulun oradan
Ne yaptım ki ben otur konuşalım diyor. Evli çocuklu bi kadınla dun aksama kadar seks sohbeti yapıp buluşma ayarlayıp nasil seks yapmak istediklerini konustular. Diyor ki basimiza bela birisi vardı ben o sandim diyor. Beni bu kadar gerizekalı görüyor ona inanacagimi zannediyor. Konuşmaya dahil oldum dün. Ikisine de saydirdim. O orospunun kocasini buldugumu bütün konuşmaları gönderdiğimi soyledim. Böyle bir insan böyle bir kadin nasil olabilir. Küçücük kizi varmis ya. Bu evdeki insan musfettesinin de yüzünü görmek istemiyorum. Bosanmak tek care. Bi fırsatını bulup kacacagim evden.Nasıl yani sizi eve mi kapattı?? Lütfen çıkın o evden ne yapabilir ki size korkmayın lütfen kurtulun oradan
Şu an eve hapsoldum. Hicbiryere cikmama izin vermiyor. Terketmemden herkesin ogrenmesinden korkuyor. Tek istediğim boşanmak artık.
Çok üzüldüm gerçektenÇektim hepsinin resmini. Su an size anlatacak gucu bile bulamıyorum kendimde. Seks partner olacaklarmis yatmak için yer ariyorlar. Evi terkediyorum. Herseyimi topladim.
Erken geldi. Normalde servisle geliyor. Gidecegim yer olmadığı için gelmeden bir saat önce cikacaktim. Izin almış anlayonca.O gelmeden çıkacaktınız, neden beklediniz?
Suçlu ya tutuşur şimdi. Lütfen ailenize haber edin gelsin alsınlar sizi gerekirse polisi arayın ama göz yummayın sizi kapatmasına lütfen neyi bekliyorsunuzErken geldi. Normalde servisle geliyor. Gidecegim yer olmadığı için gelmeden bir saat önce cikacaktim. Izin almış anlayonca.
oyunun İsmi Neki Acep ?Iyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.
Duzenleme: oyunu kendi telefonuma da yükledim eşimin hesabından giriş yaptım. Biraz önce evden çıktı. Bi tane kiza Günaydın yazmış. Henüz cevap gelmedi.
oyunun İsmi Neki Acep ?
Facebookta Birde... Facebook Şifresini bildiginizi biliyormu eşiniz ?kelimelik face de..
Facebookta Birde... Facebook Şifresini bildiginizi biliyormu eşiniz ?
polisi neden aramıyorsunuz camdan neden bağırmıyorsunuzÇıkamıyorum kapiyi kilitledi. Ben de kendimi odaya kikitledim. Sabahtan beri gitmeye çalışıyorum.
Ay kuzum yaa pardon Tam dedektife baglamıstım oysa benben bilmiyorum eşimin face şifresinikonu sahibinin eşi biliyor mu onuda bilmiyorum
Sadece o arkadaş değil herkes yazıyo konularında ama bi ben göremedim galiba:/
Bu yorumda ki şey o iğrenç ya allah yardımcin olsun i..b.n.e nin teki bu adam.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-mutsuzum-cok-caresizim.891522/page-4
Konu sahibi bu yorumunda aciklamis.
Allah yardimcisi olsun.
Biran once o pislik heriften ayrilir insallah
Bu yorumda ki şey o iğrenç ya allah yardımcin olsun i..b.n.e nin teki bu adam.
Kesinlikle katılıyorum. Hadim yapsalar böyle itlere ya gerçekten kötü bi durum.Boyleleri yasamamali,gebermeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?