Eşinizin internette sohbet ettiğini bilseniz ne yaparsiniz

Ben artık fake olduğunu düşünmeye başladım bu arkadaşın.. Her gün bi vukuat yaşar mı insan yaa.. yaşasa da her gün üşenmeden buraya yazar mı???
yaşar hele de anlatacak kimsesi yoksa yazarda ALLAH YARDIMCISI OLSUN ne diyeyim

bir de o konuda adam özür dilemiş bir daha yapmam demiş ve bebekleri var
bu konuda adam özür dilemiyor üstüne git sen de yap memnun olurum diyor
artı çocuk bile yok
inşallah akıllanır konu sahibi
çelişki mi var konularda ben okuyamadım hepsini

çelişki mi var konularda ben okuyamadım hepsini
Çelişki falan yok konu sahibinin eşi resmen bas bas bağırıyo ben seni sevmiyorum diye tüm davranışları bunu işaret ediyo bu arkadaş ısrarla hergün yeni bir konu açıp ne yapmalıyım diye soruyo ama kimseyi de dinlediği yok.. aldığı tepkiler de bu sebeple yani

anladım

karısına baska erkeklerle ilişki teklif eden ne yapacaksa onu yapacak
konu sahibi de sanki kocası çok düzgünmüş gibi her gün şaşırdım diye konu acıyor
artık kabak tadı vermeye basladı
Olayı yaşamayan sadece yazılanlarla fikir yuruten bizler sasirmiyoruz, konu sahibi nasıl şaşırıyor benim aklim almıyor.

yok ben baska açılan bir için çocukları varmış dedim bu olayla alakasız yani
celişki yok
anladım bende konu sahibi bi konusunda çocuk var yazıp bu konuda yok yazdı sandım

Çektim hepsinin resmini. Su an size anlatacak gucu bile bulamıyorum kendimde. Seks partner olacaklarmis yatmak için yer ariyorlar. Evi terkediyorum. Herseyimi topladim.

Neler konuştular bilsen. Herseyimi topladim. Bu aksam terkediyorum evi.

Çektim hepsinin resmini. Su an size anlatacak gucu bile bulamıyorum kendimde. Seks partner olacaklarmis yatmak için yer ariyorlar. Evi terkediyorum. Herseyimi topladim.
Allah yardımcın olsun

Tanıdığım herkesin bir açığını yakaladım öyle ya da böyle eminim ister gözle olsun ister sözle aldatmayan yok İşte. .
Ama evli çocuklu kadinlarla seks yapmak için yer ayarlamiyorlardir herhalde hepsi. Heyecandan uyuyamadim yazdi mal adam. Sabaha kadar uyumadi gerçekten. Bütün eşyalarımi topladim düğün fotograflarini yirttim. Akşam gidiyorum o gelmeden.

Evet evli ve kızı olan bir kadınla aldatiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…