- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Hiçbirisi care değil. Sen de yap umrumda değil diyor.
Oynadigi oyunun adi ne bnim esimde cok oyun oynar sohbet eder arkadslarina msj yazarIyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.
Evet bende merak ettim hangi oyun???Oynadigi oyunun adi ne bnim esimde cok oyun oynar sohbet eder arkadslarina msj yazar
Tabi sohbet edilmezmi hic bnm esimde oynar o oyundan ama bna msjlasrken gosterir yakin arkadslari var oyunda onlarla yazisir bni paronoyak etmeyin sakin bn guvenirim esimeoyunlarda sohbettemi ediliyor?? ben hiç anlamam bu işlerden..demek biri oyun oynuyorum niyetine kandırabilirmiş
Ya defalarca aynı konu ve defalarca aynı yorumlar
Ben size kıziyorum artik hemde cok.
YA ADAM SENİN BASKA ERKEKLERLE İLİSKİYE GİRMENİ İSTİYORMUS sen hala facebookta başkalarıyla sohbet ettiğini dert ediniyosun!!!
Ya sen normal değilsin ya biz.
Kaç kurtar kendini bu pislik heriften
Ne olmus bn msjdan baska erkeklerle iliskiye gir dedigi kismi goremedim dha oncemi acti bu konuyuYa defalarca aynı konu ve defalarca aynı yorumlar
Ben size kıziyorum artik hemde cok.
YA ADAM SENİN BASKA ERKEKLERLE İLİSKİYE GİRMENİ İSTİYORMUS sen hala facebookta başkalarıyla sohbet ettiğini dert ediniyosun!!!
Ya sen normal değilsin ya biz.
Kaç kurtar kendini bu pislik heriften
Valla burda fake hesap acandami var milletin hic isi gucu yok gercektenAnlayamadim, her gün konu acip kk fenomeni olmak mi caban? Hic konularina tiklamam fakat her gün bir, iki konunu görmekten gina geldi. Hatta fake bile gelmeye basladi. Insanlar nasil halen konulara cevap yaziyor hayret ediyorum...
napmış napmış
Aynen ben de onun için sordum benm esimde oynar ve arkadaşları var onlarla sohbet eder bazen alır telefonunu bakarm.sohbetlere,yoksa hepimiz aldatiliozmuTabi sohbet edilmezmi hic bnm esimde oynar o oyundan ama bna msjlasrken gosterir yakin arkadslari var oyunda onlarla yazisir bni paronoyak etmeyin sakin bn guvenirim esime
Valla burda fake hesap acandami var milletin hic isi gucu yok gercekten
Ne olmus bn msjdan baska erkeklerle iliskiye gir dedigi kismi goremedim dha oncemi acti bu konuyu
Konu sahibi diğer açtığı konuda esinin, kendisini başka erkeklerle ilişkiye girmesini istiyormuş ve bunu izlemek.
Bunu yazmıştı.
Ne kadar iğrenç bisey.
Konu fakemi yada konu sahibiKonu sahibi diğer açtığı konuda esinin, kendisini başka erkeklerle ilişkiye girmesini istiyormuş ve bunu izlemek.
Bunu yazmıştı.
Ne kadar iğrenç bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?