Eşinizin internette sohbet ettiğini bilseniz ne yaparsiniz

Anlayamadim, her gün konu acip kk fenomeni olmak mi caban? Hic konularina tiklamam fakat her gün bir, iki konunu görmekten gina geldi. Hatta fake bile gelmeye basladi. Insanlar nasil halen konulara cevap yaziyor hayret ediyorum...

Ya defalarca aynı konu ve defalarca aynı yorumlar
Ben size kıziyorum artik hemde cok.
YA ADAM SENİN BASKA ERKEKLERLE İLİSKİYE GİRMENİ İSTİYORMUS sen hala facebookta başkalarıyla sohbet ettiğini dert ediniyosun!!!

Ya sen normal değilsin ya biz.

Kaç kurtar kendini bu pislik heriften

Hiçbirisi care değil. Sen de yap umrumda değil diyor.

Eeee ortada evlilik falan kalmamiski o zaman siz niye hala berabersiniz, birlikte yasamanizin evli kalmanizin mantigi ne yani. Madem oyle bosanin herkes kendi yoluna gitsin hic olmazsa kimse kimseyi aldatmamis olur. Bu adamin bunu ve daha fazlasini yaptigini bile bile, ve sizin ne yaptiginizi umursamadigini bile bile neden devam ediyorsunuz ki

Oynadigi oyunun adi ne bnim esimde cok oyun oynar sohbet eder arkadslarina msj yazar

Offf okuyunca cinnet geçiriyorum ne hale geldik inanılır gibi degil. Erkekler doyumsuz olmuş iyice.

oyunlarda sohbettemi ediliyor?? ben hiç anlamam bu işlerden..demek biri oyun oynuyorum niyetine kandırabilirmiş
Tabi sohbet edilmezmi hic bnm esimde oynar o oyundan ama bna msjlasrken gosterir yakin arkadslari var oyunda onlarla yazisir bni paronoyak etmeyin sakin bn guvenirim esime

napmış napmış

Ne olmus bn msjdan baska erkeklerle iliskiye gir dedigi kismi goremedim dha oncemi acti bu konuyu

Eski konularinizi biliyorum. Dert edeceginiz en son konu olabilir bu ancak. Digerlerine ragmen devam ediyorsaniz, boyle devam derim.

Anlayamadim, her gün konu acip kk fenomeni olmak mi caban? Hic konularina tiklamam fakat her gün bir, iki konunu görmekten gina geldi. Hatta fake bile gelmeye basladi. Insanlar nasil halen konulara cevap yaziyor hayret ediyorum...
Valla burda fake hesap acandami var milletin hic isi gucu yok gercekten

Tabi sohbet edilmezmi hic bnm esimde oynar o oyundan ama bna msjlasrken gosterir yakin arkadslari var oyunda onlarla yazisir bni paronoyak etmeyin sakin bn guvenirim esime
Aynen ben de onun için sordum benm esimde oynar ve arkadaşları var onlarla sohbet eder bazen alır telefonunu bakarm.sohbetlere,yoksa hepimiz aldatiliozmusakasi bile kotu

Ne olmus bn msjdan baska erkeklerle iliskiye gir dedigi kismi goremedim dha oncemi acti bu konuyu

Diğer konuda yazmıştı.
Eski başka erkeklerle ilişkiye girmesini istiyormuş.

Ya demiyo bu pislik heriften biran önce kurtulalım !!!

Senin başka erkeklerle ilişkiye girmesi isteyen adam başkasına sohbet etse nolur etmese nolur

Kelime oyunları gibi oyunlar var. face profili üzerinden oynuyosun. öyle bi oyun sanırım.
Bende bir tane oynuyorum. Sürekli mesaj gönderip sohbet etmeye çalışan adamlar var. üstelik benim resmimde eşim ben ve kızım var. Evli olduğum çocuğum olduğu apaçık belli olduğu halde. Hiç birine cevap vermiyrum direk siliyorum. ama illaki cevap verenlerde vardır. Ben olsam o telefonu alır klozete atar sifonuda çekerim.

Konu sahibi diğer açtığı konuda esinin, kendisini başka erkeklerle ilişkiye girmesini istiyormuş ve bunu izlemek.

Bunu yazmıştı.

Ne kadar iğrenç bisey.

böyle insan çok var şaşırmadım da hangi konu ya bulamadım merak ettim?
de şeye şaşırdım tabi konu sahibin bu kadar ters gelen bir şey olmasına rağmen internet sohbetini takması.

Hergün kocanın bi hatasını yazıyosun hala ne bekliyosun adamdan anlamadım. Öyle adam öyle hareket yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…