Eşinizin internette sohbet ettiğini bilseniz ne yaparsiniz

Anlayamadim, her gün konu acip kk fenomeni olmak mi caban? Hic konularina tiklamam fakat her gün bir, iki konunu görmekten gina geldi. Hatta fake bile gelmeye basladi. Insanlar nasil halen konulara cevap yaziyor hayret ediyorum...
Ya ben ilk defa dün gördüm yada denk geldim hiç eski konularına bakmak aklıma gelmemişti

Aynen ben de onun için sordum benm esimde oynar ve arkadaşları var onlarla sohbet eder bazen alır telefonunu bakarm.sohbetlere,yoksa hepimiz aldatiliozmusakasi bile kotu
Yok canim ya paronoyak olmayin iyice bnmki clash of clans oynuyo sizinki ne oynuyo

Aynen allah islah etsin baska kimseye boyle bir dert vermesin

Senin kocanin neresi dogru, bir de doverse tüm kötü özellikleri bir arada toplayacak. Ya da sen bizi test etme amaçlı bu konuları yazıyorsun. Bu kadınların sınırı nedir, ne kadar kadar dayanırlar diye bizi deniyorsun.

Ya ben ilk defa dün gördüm yada denk geldim hiç eski konularına bakmak aklıma gelmemişti

Ben hic diger konularina bakmadim ki. Her gün konulardan birisinin mutisme'ye ait oldugunu görüyorum. Istersen kendin bak, neredeyse her gün konu acmistir, genelikle esi üzerine.

Evet aynen o oyun. Siliyor hiç göremedim ama itiraf etti konuştuğunu.

Aynen ben de onun için sordum benm esimde oynar ve arkadaşları var onlarla sohbet eder bazen alır telefonunu bakarm.sohbetlere,yoksa hepimiz aldatiliozmusakasi bile kotu
Ama ben de oynuyorm tlf tabletten.. face üzerinden değil,foto mu da görmüyorlar.. valla ben de gayet sohbet ediyorm.. şimdi aldatıyor muyum yani eşimi hatta ordan avukat buldum yaa bence konu sahibi fake değilse eğer içeriği cinsel konular değilse ne var yani bunda?

Tabiki, burda böyle kac tane fake konular acildi. Baze insanlara haz veriyor sanirim, bdv'nin popüler üyesi olmak.
Amann ne kadar bos islerlle ugrasir oldu bu millet kk yi amacindan saptirmakta ne derdini yazacan buraya geecekleri yazacaksin en onemlisi

Sen hala eşim mi diyorsun bu adama onca olandan sonra
Bunu çözsen başka birşey yapar yine

Hersey uzerine yemin ederim tek bir konumda en ufak abartma bile yok. Keske mutlu bir hayatim olsaydi da sizinle dalga gecmek için acsaydim bu konulari.

Sende konuş başkalarıyla biraz seviyosa kaybetmemek için uzlaşma yoluna gider uyurken bi bak bence ben şüphelendim normal arkadaşıyla konuşsa niye saklasin

Bulupta napcan avukati git kadinlarla muhabbet et napcan adamlari yakin cevreden olsa neyse

Ya huzurlu ortam yseatmaya calısacakları yere soyle hareketler...

Ben hic diger konularina bakmadim ki. Her gün konulardan birisinin mutisme'ye ait oldugunu görüyorum. Istersen kendin bak, neredeyse her gün konu acmistir, genelikle esi üzerine.
Doğrudur bişey demiyorum üyeyi dün ilk defa gördüm demek istedim

Ağzına kum küreğiynen vururdum.Belki sadece sohbet ediyordur,aldatmaya yönelik hareket yoktur.Çok mu iyimserim salak mıyım bilemedim
Hayır canım iyimsersin baksana öküze siliyormuş karısı ile iki çift laf etmezler nette kibar erkek kesiliyor bu erkekler hepsinin yakıcan

Bn niye bilmiyorum oyunun adi ne

Sende konuş başkalarıyla biraz seviyosa kaybetmemek için uzlaşma yoluna gider uyurken bi bak bence ben şüphelendim normal arkadaşıyla konuşsa niye saklasin
Kadin niye esinden intikam almak icin gunaha girsin allah islah etsin desin yapacak biseyi yok ayrilmiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…