- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Ya ben ilk defa dün gördüm yada denk geldim hiç eski konularına bakmak aklıma gelmemiştiAnlayamadim, her gün konu acip kk fenomeni olmak mi caban? Hic konularina tiklamam fakat her gün bir, iki konunu görmekten gina geldi. Hatta fake bile gelmeye basladi. Insanlar nasil halen konulara cevap yaziyor hayret ediyorum...
Yok canim ya paronoyak olmayin iyice bnmki clash of clans oynuyo sizinki ne oynuyoAynen ben de onun için sordum benm esimde oynar ve arkadaşları var onlarla sohbet eder bazen alır telefonunu bakarm.sohbetlere,yoksa hepimiz aldatiliozmusakasi bile kotu
KelimelikEvet bende merak ettim hangi oyun???
Aynen allah islah etsin baska kimseye boyle bir dert vermesinDiğer konuda yazmıştı.
Eski başka erkeklerle ilişkiye girmesini istiyormuş.
Ya demiyo bu pislik heriften biran önce kurtulalım !!!
Senin başka erkeklerle ilişkiye girmesi isteyen adam başkasına sohbet etse nolur etmese nolur
Ya ben ilk defa dün gördüm yada denk geldim hiç eski konularına bakmak aklıma gelmemişti
Evet aynen o oyun. Siliyor hiç göremedim ama itiraf etti konuştuğunu.Kelime oyunları gibi oyunlar var. face profili üzerinden oynuyosun. öyle bi oyun sanırım.
Bende bir tane oynuyorum. Sürekli mesaj gönderip sohbet etmeye çalışan adamlar var. üstelik benim resmimde eşim ben ve kızım var. Evli olduğum çocuğum olduğu apaçık belli olduğu halde. Hiç birine cevap vermiyrum direk siliyorum. ama illaki cevap verenlerde vardır. Ben olsam o telefonu alır klozete atar sifonuda çekerim.
Ama ben de oynuyorm tlf tabletten.. face üzerinden değil,foto mu da görmüyorlar.. valla ben de gayet sohbet ediyorm.. şimdi aldatıyor muyum yani eşimi hatta ordan avukat buldum yaa bence konu sahibi fake değilse eğer içeriği cinsel konular değilse ne var yani bunda?Aynen ben de onun için sordum benm esimde oynar ve arkadaşları var onlarla sohbet eder bazen alır telefonunu bakarm.sohbetlere,yoksa hepimiz aldatiliozmusakasi bile kotu
Amann ne kadar bos islerlle ugrasir oldu bu millet kk yi amacindan saptirmakta ne derdini yazacan buraya geecekleri yazacaksin en onemlisiTabiki, burda böyle kac tane fake konular acildi. Baze insanlara haz veriyor sanirim, bdv'nin popüler üyesi olmak.
Hersey uzerine yemin ederim tek bir konumda en ufak abartma bile yok. Keske mutlu bir hayatim olsaydi da sizinle dalga gecmek için acsaydim bu konulari.Senin kocanin neresi dogru, bir de doverse tüm kötü özellikleri bir arada toplayacak. Ya da sen bizi test etme amaçlı bu konuları yazıyorsun. Bu kadınların sınırı nedir, ne kadar kadar dayanırlar diye bizi deniyorsun.
Sende konuş başkalarıyla biraz seviyosa kaybetmemek için uzlaşma yoluna gider uyurken bi bak bence ben şüphelendim normal arkadaşıyla konuşsa niye saklasinIyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.
Taş olsa çatlar canına yazık ya.Hersey uzerine yemin ederim tek bir konumda en ufak abartma bile yok. Keske mutlu bir hayatim olsaydi da sizinle dalga gecmek için acsaydim bu konulari.
Bulupta napcan avukati git kadinlarla muhabbet et napcan adamlari yakin cevreden olsa neyseAma ben de oynuyorm tlf tabletten.. face üzerinden değil,foto mu da görmüyorlar.. valla ben de gayet sohbet ediyorm.. şimdi aldatıyor muyum yani eşimi hatta ordan avukat buldum yaa bence konu sahibi fake değilse eğer içeriği cinsel konular değilse ne var yani bunda?
Doğrudur bişey demiyorum üyeyi dün ilk defa gördüm demek istedimBen hic diger konularina bakmadim ki. Her gün konulardan birisinin mutisme'ye ait oldugunu görüyorum. Istersen kendin bak, neredeyse her gün konu acmistir, genelikle esi üzerine.
Hayır canım iyimsersin baksana öküze siliyormuş karısı ile iki çift laf etmezler nette kibar erkek kesiliyor bu erkekler hepsinin yakıcanAğzına kum küreğiynen vururdum.Belki sadece sohbet ediyordur,aldatmaya yönelik hareket yoktur.Çok mu iyimserim salak mıyım bilemedim
Bn niye bilmiyorum oyunun adi neKelime oyunları gibi oyunlar var. face profili üzerinden oynuyosun. öyle bi oyun sanırım.
Bende bir tane oynuyorum. Sürekli mesaj gönderip sohbet etmeye çalışan adamlar var. üstelik benim resmimde eşim ben ve kızım var. Evli olduğum çocuğum olduğu apaçık belli olduğu halde. Hiç birine cevap vermiyrum direk siliyorum. ama illaki cevap verenlerde vardır. Ben olsam o telefonu alır klozete atar sifonuda çekerim.
Online oyunların altında sohbet yerleri var sohbet edebiliyorsun özellikle mynet çanak okey deoyunlarda sohbettemi ediliyor?? ben hiç anlamam bu işlerden..demek biri oyun oynuyorum niyetine kandırabilirmiş
Kadin niye esinden intikam almak icin gunaha girsin allah islah etsin desin yapacak biseyi yok ayrilmiyorsaSende konuş başkalarıyla biraz seviyosa kaybetmemek için uzlaşma yoluna gider uyurken bi bak bence ben şüphelendim normal arkadaşıyla konuşsa niye saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?