Kelimelik diye bi oyun. en azından benim bildiğim bu eminim daha başka oyunlarda vardır bu şekilde. bi nevi scrabble gibiBn niye bilmiyorum oyunun adi ne
Abartı konularında değil zaten eşinde ve Onu herşeye rağmen kabullenmendeHersey uzerine yemin ederim tek bir konumda en ufak abartma bile yok. Keske mutlu bir hayatim olsaydi da sizinle dalga gecmek için acsaydim bu konulari.
Evet bu oyunlari biliyorum clash of clans oyununu oynayan bilen varmi pekiOnline oyunların altında sohbet yerleri var sohbet edebiliyorsun özellikle mynet çanak okey de
Savaş oyunu canım LAST EMPİRE- WAR ZYok canim ya paronoyak olmayin iyice bnmki clash of clans oynuyo sizinki ne oynuyo
Hayır o anlamda değil bayan bi arkadaşıyla konuşsun eşine göstermesin sonuçta eşide saklıyor değerini anlasın diyeKadin niye esinden intikam almak icin gunaha girsin allah islah etsin desin yapacak biseyi yok ayrilmiyorsa
He oyunuda biliyorumda esim bu oyun daha populer diyoSavaş oyunu canım LAST EMPİRE- WAR Z
He simdi oldu aynen oyle yapmasinda bi mahsur yok ama kiskanacagni sanmiyorum oyle bi adaminHayır o anlamda değil bayan bi arkadaşıyla konuşsun eşine göstermesin sonuçta eşide saklıyor değerini anlasın diye
En iyisi ayrılsın nereye kadar gider ki böyleHe simdi oldu aynen oyle yapmasinda bi mahsur yok ama kiskanacagni sanmiyorum oyle bi adamin
Kadını erkeği ne farkeder ki?? Anlamadınız sanırım,kimse kimseyi tanımıyor bu oyunlarda. Profil fotomu mu görüyorlar sanki?! Abdullah desem ona inanacaklar. Sohbet deyince eskilerin chat odalarını hayal ettiniz sanırım..Bulupta napcan avukati git kadinlarla muhabbet et napcan adamlari yakin cevreden olsa neyse
Ben oynuyorm ama oranın sohbetleri genelde ergen dolu.. hiç klana katılmıyorm,kendi başıma oynuyorm :)Evet bu oyunlari biliyorum clash of clans oyununu oynayan bilen varmi peki
Bn ayrilmaktan korkardim bikez evlenebilirim bi adamla allahim ne bna ne baska kimseye bu aciyi yasatma evlatlari ortada birakmaEn iyisi ayrılsın nereye kadar gider ki böyle
Hmm esim klan klan savasi diyip duruyo su cocuga al bi savas yapcam diyo stratejimi gelistiriyorum diyo savas stratejimi diyo guluyorumBen oynuyorm ama oranın sohbetleri genelde ergen dolu.. hiç klana katılmıyorm,kendi başıma oynuyorm :)
Yok yinede karsiyim taninmasanda adi sani var fake olsa bile bn yapmam oyle seylerKadını erkeği ne farkeder ki?? Anlamadınız sanırım,kimse kimseyi tanımıyor bu oyunlarda. Profil fotomu mu görüyorlar sanki?! Abdullah desem ona inanacaklar. Sohbet deyince eskilerin chat odalarını hayal ettiniz sanırım..
Kolay değil hele de ortada evlat varsa Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBn ayrilmaktan korkardim bikez evlenebilirim bi adamla allahim ne bna ne baska kimseye bu aciyi yasatma evlatlari ortada birakma
Amin aminKolay değil hele de ortada evlat varsa Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Oyun sohbetini geçtim de telefonu yanından ayırmaması manidarIyi akşamlar arkadaşlar. Esimin telefonunda online oynadığı bir oyunda sohbet ettiğini tespit ettim. Şüpheleniyordum. Sordum itiraf etti. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biz tartistik kızdım saklanacak birsey olmasa eve gelince silmezsin dedim. Sonuç mu? O bana tavır yapıyor. Ben ne yapacagim. Telefonunu yanından ayirmiyor.
Bu nerde yazıyo acaba ben eski konularına baktım göremedimdeDeli olcam ya adam senin başka erkeklere ilişkiye girmesi istiyo sen kalkmış başkalarıyla sohbet etmesine dertlenmissin!!!!
Tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?