Eşinizin internette sohbet ettiğini bilseniz ne yaparsiniz

Kadin niye esinden intikam almak icin gunaha girsin allah islah etsin desin yapacak biseyi yok ayrilmiyorsa
Hayır o anlamda değil bayan bi arkadaşıyla konuşsun eşine göstermesin sonuçta eşide saklıyor değerini anlasın diye

Hayır o anlamda değil bayan bi arkadaşıyla konuşsun eşine göstermesin sonuçta eşide saklıyor değerini anlasın diye
He simdi oldu aynen oyle yapmasinda bi mahsur yok ama kiskanacagni sanmiyorum oyle bi adamin

arkadaşım bu eşinin kaçıncı yamuğu.
günlerdir senin herifin şrfsizliğiyle yatıp kalkıyoz.
bu nası bi adammış yaa yemediği halt kalmamış.

bundan önce açtığınız konuda eşinizin eve gelmeyip arkadaşlarıyla dışarda olmayı tercih ettiğini söylemiştiniz ne yalan söyleyeyim eşine karşı bu kadar ilgisiz bir adam zaten aldatıyordur. elim varmamıştı önceki konunuzda bunu yazmaya, şüphe etmeyin diye kocanızdan ama sonuç ortada
gerçi siz daha önce de nette eskort kız aradığını görmüşsünüz, üstüne bir de bu kadar ilgisizlik umursamazlık...
üzgünüm ama yüksek ihtimalle eşiniz sizi aldatıyor
size karşı ilgisi sıfır adamın...

ben o konuyu bulamadım, eşinin başka erkeklerle beraber olmasını istediği
biri hayrına atabilir mi?

Bulupta napcan avukati git kadinlarla muhabbet et napcan adamlari yakin cevreden olsa neyse
Kadını erkeği ne farkeder ki?? Anlamadınız sanırım,kimse kimseyi tanımıyor bu oyunlarda. Profil fotomu mu görüyorlar sanki?! Abdullah desem ona inanacaklar. Sohbet deyince eskilerin chat odalarını hayal ettiniz sanırım..

Ben oynuyorm ama oranın sohbetleri genelde ergen dolu.. hiç klana katılmıyorm,kendi başıma oynuyorm :)
Hmm esim klan klan savasi diyip duruyo su cocuga al bi savas yapcam diyo stratejimi gelistiriyorum diyo savas stratejimi diyo guluyorum

Yok yinede karsiyim taninmasanda adi sani var fake olsa bile bn yapmam oyle seyler

Oyun sohbetini geçtim de telefonu yanından ayırmaması manidar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…