Eşinizin mesleği sizi etkiliyor mu

Benim esim asci.. sabah 5bucukta kalkar 6da evden cikar. 7de isbasi.. 6da paydos ve o saate kadar afedersiniz k.ci yer gormez.. Allah var izin gunlerinde asla bana yemek yaptirmaz, erken kalkmaya aliskin oldugu icin kahvaltiyi da hazirlar sagolsun.. bende ev is bebek yemek vs... paylastik gorevleri

Çalışan kadınla çalışmayan kadının farkı mı var erkeklerin gözünde.
Ben memurum o esnaf. Bişey deyince sen benim kadar yorulmuyorsun stres olmuyorsun hergün insanlara şaf anlatmak zorunda değilsin telefonların dakka başı çalmıyor vs birsürü şey diyor.
Çalışmanın tek avantajı bence yardımcı kadını kafana göre çağırıyorsun ona sormak yada para istemek zorunda değilsin.:) akşam dışarıdan yemek söylemektede daha özgürsün paran var sonuçta :)

Ben böyle buldum çözümü değilse sinir olup oturduğumda kalıyorum. Hükmüm parama geçiyor sadece

Bazen bazı şeyleri bana yüklüyor bide ben sanıyordum ki erkekler evlenince kedi gibi olur daha ilgili olur sanıyordum ama benim eş ağır abi
benimkide öyle canım malesef
agır abidir
işleri yogun cok calısıyor benimki ve emegiin karsılıgınıda almıyor
ben alsa emeğinin karsılıgını hiç üzülmeyecegim en azından hakkını alıyor diye
hem gec cıkıyor hem emek sömürülüyor birde en sinirrrredicisi su eve gec gelmesi beni deli ediyor
evliliğin manası birlikte yememk yemek sohbet edip birz dinlenip yatmaktır
ben işten gidiyorm eve en gec 18:00 de evdeyim cok sükür
kızımı alıyorm yemegimi yapıyorum yiyoruz derken saat 19:00 oluyor daha eşim gelecekte edecekte
sıkıl pıkıl kızımla hep yalnızız hele ayrı yemek yemek tekrar o gelince ısıtmak
cok zor ayrı gayrı düzen olmuyor cok üzülüyorum bu duruma
sürekli iş bakıyor insallhhh yüce rabbim iyi bir iş cıkarır karsısına
hem saati uygun hem emeginin karsılıgını alan
hemde hakkında hayırlı uzun soluklu bir iş nasip etsin yüce rabbim
inanın cok zor bir durum esin geç gelmesi sizi cok iyi anlıyorum
benimki ama hakkını yemeyim yapar kendine düşen görevleri
ama evliliğimzin ilk dönemlerinde aynı sizinki gibiydi artık aklılandı diye diye basardım cok sükür
herseyi benden beklerdi ilk dönemler ben yapamam senin görevin derdi sık sık bu durumdan dolayı tartısırdık
sonradan diye diye söyleye söyleye yapar oldu 10 .yılımıza girecegz

beni çok etkiliyor. sürekli kavga çıkarasım geliyor. bazen tek başına çocuk büyütüyorum gibi geliyor. ha bişey deyince biliyordun işimi diyor ama aynı eve geçince hele çocuk olunca işin zorluğunu anlıyor insan.

Neden her yük bizde ki..mesela mutfağa girdiğimde onun da yanımda durmasını istiyorum bişey yapmasa bile yanımda dursun ama illa söylemem lazım...
aynı ben yahu içerde devrilip yatarlar gel mutfaga iki sohbet edek be adammm
inan diye diye hala tamda degilde genede biraz düzelttim ben
sizde yılmayın ama içinden gelse
siz mutfaktayken yanınıza gelip otursa mutfak masasına sarılsa yada birz yardım etse ne olur yokkkk
kim devirecek bir yerleri

Benim eşimin kendi işi.
Sabah 9 gibi gidiyor ama geliş saatleri belli değil.
Kışın 7 8 gibi gelse de yazın daha geç geliyor.
Başta etkiliyordu ama zamanla alıştım sanırım.

Ben çalışıyorum
Eşimin de düzensiz bi çalışma sistemi var; bazen ben eve geliyorum o işe gidiyor bazen o geliyor ben gidiyorum uyuşamıyoruz bazen yani..
Eee haliyle o evdeyken benim yanımdayken aşırı ilgi bekliyorum o da kafasını dağıtmak istiyor ilgi gösteriyor ama sevgisini dolu dolu gösteren biri değildir..
Ben daha duygudaşım eşim daha mantıkçıdır dolayısıyla kısaca yoğun işinden arta kalanını bana ayırmasını istiyorum eşim de başka şeylere odaklanmak istiyor

Tamam da elinden geleni yapıyor yine de demişsiniz yani bu da birşey. Adam o kadar yoğun çalışırken akşam gelip başka ne yapmasını istiyorsunuz? yemek temizlik falan mı herhalde sofra kurup kaldırmaya yardım ediyordur siz öğretmensiniz akşam mesainiz çıkış saatiniz beli hatta boş gün ve saatleriniz vardır bilerek evlenmişsiniz o da keyfinden değil ki evi için çalışıyor

Meslegi etkilemiyor,çünkü calisma saati olarak daha cok calisan benim,esimin saatleri benden daha az.Ama evin bütün isleri de bana bakiyor,su anda cocuk olmadigindan herseye yetisebiliyorum umarim ilerde de böyle olur.

Ben Geceye kadar evde tek başımayım eşimin işi nedeniyle . Arkadaşlarım evime uzak ,.şöyle yakınımda bi arkadaş olsa bana gelse ben ona gitsem çay kahve sohbet etsek dışarı çıksak süper olurdu

Eşim bir süre önce işinden ayrıldı
Bu süreçte birbirimizi gün boyu görmeye çok alıştık. Arada ayrı ayrı işlerimiz oluyor , baya özlüyoruz birbirimizi.
İşe başlayınca bocalıycaz gibi.
Eşimin bizden uzakta çalışmasını, ayrı kalmayı, düzensiz iş saatleri olmasını hiç istemem . Bizim aile hayatımızın kaldırabileceği bişey değil.
Haftaiçi akşam yada haftasonu birlikte plan yapmayı seviyoruz
Böyle alıştık
Bazı çiftler bunun üstesinden geliyor tabi

sen haline dua et. hatta şükret :) neden diyeceksin. benim eşim gemi kaptanı. adam hiç yok
en azından seninki akşam eve geliyor. benimki 4 ay sonra geliyor.
ben hiç pişman degiilim. aksine cok mutlu bir çiftiz.
karada calıştıgı da oldu. o zamanlarda da yardım ederdi.ama az.
ve oturdugum tatil kasabasında ailemden sülalemden kimse yok. bir iki ark. var tanıdıgım ama onlarada gitmem.

Ben Geceye kadar evde tek başımayım eşimin işi nedeniyle . Arkadaşlarım evime uzak ,.şöyle yakınımda bi arkadaş olsa bana gelse ben ona gitsem çay kahve sohbet etsek dışarı çıksak süper olurdu
Biz gece de yalniziz sabahlara kadar sevgili sosyalbilimci. .bayram seyran yok izin günü diye bişey yok geceden geldiği gün ogleye kadar uyuyup ogleden sonra ne yapabilirsek alışveriş gezme dinlenme vs.yillik izin desen ha deyince çıkmaz plansız bir hayat ..is hayatımı askıya aldım zira çocuk babasını zor görüyor bende calissam olmayacak ..evde olduğu vakitler tabiki stresli ama kaliteli vakit geçirmeye çalışıyoruz çok çok nadir tartışma olur evlilik boyunca parmakla sayılıdir. .o yoğunluğunda da elhamdulillah bana yardımcı olmaya çalışır her konuda geceye gideceği gün temizliğe yardım etmek çocuğu parka çıkarmak gibi ..herkes yoğun herkes yorgun devir öyle bir devir ama beraberken mutlu olmaya çalışıyoruz ..bekarken çok etkilemiyor du is hayatı ama evlenince etkiliyor tabiki.arkadaslar edinirsin inşallah kendine vakit ayırıp esin isteyken gezebilirsin :)

Ne güzel ya Allah nazarlardan saklasın sizi :)
Valla canım sıkılıyor ya bulunduğum yerde hiç mi ben yaşlarında biri olmaz
Apartman hep teyze dolu ben gibi genç biri olsaydı diyorum en azından evde sıkılmazdım oturup kahve içebileceğin biri bile insana çok iyi geliyo..işteyken öyle oluyodu..senin en azından çocuğun varmış yalnız değilsin ki :)

4ay yalnız mı kalıyosun canım??
Arkadaşların varmış niye görüşmüyorsun ki

Iyyy evet beni de etkiliyor.

Ikimiz de öğretmeniz. O 16 saat derse giriyor . Boş günü var diğer günler 4, 5 saat anca .

Yarım gün çalışıyoruz. 12:20 de dersten cikiyorum .Adam hep evde . Yani gezmeyi de sever gezer de . Ama bana yetmiyor.

Herşeye burnunu sokuyor . Vır vır konuşuyor. Saksıda soğan, çilek ekiyor . Balkon heryer kum toprak.

Eve eski püskü bilgisayar ,telefon doldurup tamir etmeye çalışıyor. Tamir çantası hep ortalarda . Evde 4 çocuk var . Sakladım olmadı. Çöpe attım olmadı. Hep çocukların ulaşacağı yerlerde . Vidaları yutacaklar. Sarjlı matkapla gözlerini oyacaklar diyorum birşey olmaz diyor.

Anlık heveslerle evcil hayvan alıyor. Sıkılıp bakımını bana bırakıyor papağanı , balığı vs temizliğinden bıktım.

Çocuklara sürekli karışıyor. Aman boşver ver yemesin . Aman boş ver uyumasın . Aman boş ver ödevini sonra yapsın. Çok rahat biri . Bir bakarım 5 yaşındaki oğlumu bakkala göndermiş ama işlek cadde geçiyor çocuk. Bir şey söyleyince birşey olmaz oğluma diyor.

Bir de sürekli birşeyler yiyor. Maden suyu şişeleri, boş çikolata paketleri.
Gel çay içelim ,gel meyve getirdim . Bir iş yapıyorsam gelene kadar söylenir hadi gel . Mutlaka gideceğim. Mutfağı nasıl bıraktığına girmeyeyim.
Kumanda sürekli onda . Çat çat zaping yapıyor. Çoraplar var bi de . Heryerde çıkarıyor
İşte böyle

Son düzenleme:
Anlaşılan sen baya şikayetçisin :) :) demek ki adam sürekli yanında olanlar da istemiyor bunu

Yani ilk evli olduğumuz zamanlar güzeldi.
Ve tatilde güzel. Başbaşa doya doya tatil yapıyoruz. Bir de SUPRİZ ikizler olunca onsuz bakamazdım Allah razı olsun.
Ama şuanda ne onla ne onsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…