- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
benimkide öyle canım malesefBazen bazı şeyleri bana yüklüyor bide ben sanıyordum ki erkekler evlenince kedi gibi olur daha ilgili olur sanıyordum ama benim eş ağır abi
aynı ben yahu içerde devrilip yatarlar gel mutfaga iki sohbet edek be adammmNeden her yük bizde ki..mesela mutfağa girdiğimde onun da yanımda durmasını istiyorum bişey yapmasa bile yanımda dursun ama illa söylemem lazım...
sen haline dua et. hatta şükret :) neden diyeceksin. benim eşim gemi kaptanı. adam hiç yokKızlar Yen'i evlendim bikaç ay oldu..şuan bir sorun yok mutluyum ancak eşimin işi yoğun..evlenene kadar beni bu durum yine etkiliyordu ama aynı evin içinde daha fazla etkiliyor üstelik eşim herşeyi benden bekliyor bişey olduğunda işinin yoğunluğunu bahane ediyor fedakarlığı benden bekliyor öyle olunca iki taraflı değil de tek kişi yükleniyor ilişkiyi
Biz gece de yalniziz sabahlara kadar sevgili sosyalbilimci. .bayram seyran yok izin günü diye bişey yok geceden geldiği gün ogleye kadar uyuyup ogleden sonra ne yapabilirsek alışveriş gezme dinlenme vs.yillik izin desen ha deyince çıkmaz plansız bir hayat ..is hayatımı askıya aldım zira çocuk babasını zor görüyor bende calissam olmayacak ..evde olduğu vakitler tabiki stresli ama kaliteli vakit geçirmeye çalışıyoruz çok çok nadir tartışma olur evlilik boyunca parmakla sayılıdir. .o yoğunluğunda da elhamdulillah bana yardımcı olmaya çalışır her konuda geceye gideceği gün temizliğe yardım etmek çocuğu parka çıkarmak gibi ..herkes yoğun herkes yorgun devir öyle bir devir ama beraberken mutlu olmaya çalışıyoruz ..bekarken çok etkilemiyor du is hayatı ama evlenince etkiliyor tabiki.arkadaslar edinirsin inşallah kendine vakit ayırıp esin isteyken gezebilirsin :)Ben Geceye kadar evde tek başımayım eşimin işi nedeniyle. Arkadaşlarım evime uzak ,.şöyle yakınımda bi arkadaş olsa bana gelse ben ona gitsem çay kahve sohbet etsek dışarı çıksak süper olurdu
Ne güzel ya Allah nazarlardan saklasın sizi :)Biz gece de yalniziz sabahlara kadar sevgili sosyalbilimci. .bayram seyran yok izin günü diye bişey yok geceden geldiği gün ogleye kadar uyuyup ogleden sonra ne yapabilirsek alışveriş gezme dinlenme vs.yillik izin desen ha deyince çıkmaz plansız bir hayat ..is hayatımı askıya aldım zira çocuk babasını zor görüyor bende calissam olmayacak ..evde olduğu vakitler tabiki stresli ama kaliteli vakit geçirmeye çalışıyoruz çok çok nadir tartışma olur evlilik boyunca parmakla sayılıdir. .o yoğunluğunda da elhamdulillah bana yardımcı olmaya çalışır her konuda geceye gideceği gün temizliğe yardım etmek çocuğu parka çıkarmak gibi ..herkes yoğun herkes yorgun devir öyle bir devir ama beraberken mutlu olmaya çalışıyoruz ..bekarken çok etkilemiyor du is hayatı ama evlenince etkiliyor tabiki.arkadaslar edinirsin inşallah kendine vakit ayırıp esin isteyken gezebilirsin :)
4ay yalnız mı kalıyosun canım??sen haline dua et. hatta şükret :) neden diyeceksin. benim eşim gemi kaptanı. adam hiç yok
en azından seninki akşam eve geliyor. benimki 4 ay sonra geliyor.
ben hiç pişman degiilim. aksine cok mutlu bir çiftiz.
karada calıştıgı da oldu. o zamanlarda da yardım ederdi.ama az.
ve oturdugum tatil kasabasında ailemden sülalemden kimse yok. bir iki ark. var tanıdıgım ama onlarada gitmem.
Anlaşılan sen baya şikayetçisin :) :) demek ki adam sürekli yanında olanlar da istemiyor bunuIyyy evet beni de etkiliyor.
Ikimiz de öğretmeniz. O 16 saat derse giriyor . Boş günü var diğer günler 4, 5 saat anca .
Yarım gün çalışıyoruz. 12:20 de derten cikiyorum .Adam hep evde . Yani gezmeyi de sever gezer de . Ama bana yetmiyor.Herşeye burnunu sokuyor . Vır vır konuşuyor. Saksıda soğan, çilek ekiyor . Balkon heryer kum toprak.Eve eski püskü bilgisayar ,telefon doldurup tamir etmeye çalışıyor. Tamir çantası hep ortalarda . Evde 4 çocuk var . Sakladım olmadı. Çöpe attım olmadı. Hep çocukların ulaşacağı yerlerde . Vidaları yutacaklar. Sarjlı matkapla gözlerini oyacaklar diyorum birşey olmaz diyor.
Anlık heveslerle evcil hayvan alıyor. Sıkılıp bakımını bana bırakıyor papağanı , balığı vs temizliğinden bıktım
Çocuklara sürekli karışıyor. Aman boşver ver yemesin . Aman boş ver uyumasın . Aman boş ver ödevini sonra yapsın. Çok rahat biri . Bir bakarım 5 yaşındaki oğlumu bakkala göndermiş ama işlek cadde geçiyor çocuk. Bir şey söyleyince birşey olmaz oğluma diyor.
Bir de sürekli birşeyler yiyor. Gel çay içelim ,gel meyve getirdim . Bir iş yapıyorsam gelene kadar söylenir hadi gel . Mutlaka gideceğim.
Kumanda sürekli onda . Çat çat zaping yapıyor.
İşte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?