eşinizin-sevgilinizin başkasından bir çocuğu olduğu ortaya çıksa tepkiniz ne olurdu?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
54
118
35
İstanbul
soru gayet açık arkadaşlar,bağlandığınız,geleceği paylaşmaya söz verdiğiniz eşinizin-sevgilinizin eskiden yaşadığı bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrendiniz,ve bunu o da sizinle beraber öğrendi,tepkiniz ne olurdu?

Sanırım çok afallardım ben. Eğer ilişkinin ilk başında söylediyse çocuğunun olduğunu problem yok, benden sakladıysa gereken yapılır ( ALLAHA BÜYÜK SÖYLEMEYıM ) Ama benimle aynı anda öğrendiyse işte onu kestiremiyorum. ıyi halimede denk gelebilir kötü halimede.

ister istemez bi sogukluk gerginlik olur bende.
ama tahammül edemeyecegim bi durum degil,bi sekilde birlikte a$ardik bunu

bnmle beraberken olmuşsa bu olay anında birlikteliqime son verirdim beni aldatmakla kalmamış bide çocuk yapmış bari bişeyi doqru yapsın osaatten sonra gitsin çocuquna babalık yapsınn.....

aman aman sorusu bile insanın tüylerini ürpertiyor.

yapacak birşey yok gidecek o kadınla evlenecek çocuğuna babalık edecek

ayy Allah yazdıysa bozsun
koskoca bir hayalkırıklığı
yeni baştan bir hayat,düzen
yeni hayaller..
çok yorucu ama toparlanılmayacak gibi değil..

benim sevgilimin var ama ben başından biliyodum. :) yani eski eşinden.. ama eğer biz birlikteyken birinden bi çocuğu olmuş olsa ve snradan öğrensem bi güzel haşalrdım snra giderdim.. ha benden çocuklarını saklasaydı ilk evliliğinden olan sadece neden sakladın ki diye sorardım =)

terkederdim
çünkü benden önce cinsel anlamda bişey yaşamadığını söyledi
Allah korusun

benden önce olmus bir ilişkidense ve benle birlikte duymuşsa sanırım ayrılmazdım ama bilipte gizliosa kesinlikle ayrılırdım allah korusun
bizim komsunun basına geldi bu olay çocukları olmuodu eşi baskasından yapmıs kadında (çocugun annesi ) ben bakamıyorum diye verdi tabi komsumuz şokakannehir çocugun suçu yok dedi günah bakarım ben dedi baktı 3 yasına geldi çocuk kendide dogal yoldan hamile kaldı ki doktorlar bilmem kacıncı tüp bebek denemesinden sonra artık gelme imkansız demişlerdi şimdi 2 çocugu var

eğer eşimin de benimle bir haberi olduysa ve buna beni inandırdıysa ayrılmazdım, benim de bir evladım var sonuçta.ama bana yalan söylediyse tabii ayrılırdık.allah kimsenin başına vermesin çok zor.

Kabullenmesi biraz zor olur tabi ama, benden önce yaşadıklarının hesabını soramam. Kabul etmeye çalışırdım. Tabi eşimin böyle gelişi güzel birliktelikler yaşamamasını tercih ederim ve kırılırım, kızarım.

Ama şöyle bir ayrım var, eğer biliyorda, zamanında çocuğuna sahip çıkmamış ise ve bunu bana söylemediyse sakladıysa, ortaya çıktığında saygım biter ve devam da edemem heralde.

Eğer, haberi yoksa, olayı benimle beraber öğrendi ise, kabul etmeye çalışırım.

Benle beraberken böyle birşey yaşanmış ve çocuk ortaya çıkmış ise, çocuk olsa da olmasa da,zaten işi bitmiş demektir. Kabul edebileceğim bir durum yok.

Kötü bişe ama eger benden önceyse ve onunda bi cocugu oldugundan haberi yoksa zorda olsa kabullenirim sevdigim için ama tabi ozamanki duruma baglı genede valla büyük konusmam..

ayrılırdım.. hemde hiç düşünmedenn... bir insanın çocuğu olup olmadığını bilmemesi için ya çok sorumsuz yada günü birlik ilişkiler yaşayan biri olması gerekir... böyle biriylede işim olmaz

Benim 30 senelik evli yengemin Başına geldi Bu. dayım yengemi Bir dönem terketmiş ve Bir kadınla yaşamaya Başlamış. sonra dayım yengeme geri dönmüş neyse aradan 10 seneden fazla geçti ve dayım da yengem de kadının dayımdan 1 oğlu olduğunu öğrendi. çocuk zihinsel engelli.. şok olduk ailece. dayımın da haBeri yoktu.. kadın gizlemiş. dayım terkettiğinde hamile olduğunu öğrenmiş ve doğurmuş.. dayımın nüfusunda değil çocuk..

al işte.. napıcaksın ki.. çocuğun ne suçu var :kedi: eşimde benle bir öğrenmişse ve annesi yoksa kabullenebilriim sanırım, çocuklara dayanamıyorum.. yada ne bileyim onun için varsa yardım edebileceğim bir durum ederim.. ama yinede çok zor allah korusun insan o an ne tepki verir bilinmez o şokla ..

kötü bi durum Allah yardımcın olsun... cok iyi düsünmek tartmak lazım durumu... peki hazmedebilcek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…