Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşinizin/sevgilinizin evdeyken bayan elbiseleri giymesi halinde tavrınız ne olurdu ?
konu bayaa eski hortlatmış gibi olucam belki ama şu anda crossdresser olma durumları çok yaygın.. benim 2-3 kişi tanıdığım var gay. onlarla epey konuştum bu konuyu.. bastırılmış duygulardan öte bunu bir fantazi olarak kullanan çiftler var.. ayrıca kadın giysileri giymekten tahrik olan erkekler de epeyce çok.. size göre iç çamaşırlarınız normel bir obje olarak gelebiliyor ama bir erkek onu kendi kullandığı zaman aşırı derecede tahrik oluyormuş.. tabi ki bu herkes için geçerli değil belki ama biseksüel eğilimli olup bunu saklayanlar da var bildiğim kadarıyla.. ama bu bir "tercih" meselesi değil.. yaratılıştan gelen bir durum sözkonusu..
konu bayaa eski hortlatmış gibi olucam belki ama şu anda crossdresser olma durumları çok yaygın.. benim 2-3 kişi tanıdığım var gay. onlarla epey konuştum bu konuyu.. bastırılmış duygulardan öte bunu bir fantazi olarak kullanan çiftler var.. ayrıca kadın giysileri giymekten tahrik olan erkekler de epeyce çok.. size göre iç çamaşırlarınız normel bir obje olarak gelebiliyor ama bir erkek onu kendi kullandığı zaman aşırı derecede tahrik oluyormuş.. tabi ki bu herkes için geçerli değil belki ama biseksüel eğilimli olup bunu saklayanlar da var bildiğim kadarıyla.. ama bu bir "tercih" meselesi değil.. yaratılıştan gelen bir durum sözkonusu..
yaa ben bu konuyu gerek netten gerek reelden epey araştırdım.. çok ilginç şeylerle karşılaştığımı söyleyebilirm.. ama dediğim gibi tabuların olduğu bir ortamda yetişmiş olmamız ve inançlarımız bizi bu konularda ister istemez garipsetiyor.. ama olaya duygusal bazda ve insan bazında baktığımızda herşey olağan aslında.. tabi ki karşı cinsin ne hissettiğini veya ne düşündüğünü anlayabilmemiz epey zor fakat biraz empati kurmak bir miktar da olsa sorulara cevap oluyor..
şunu düşünün en basit örnek olarak.. düğünlerde kız kıza dans ederler.. ama erkek erkeğe dans edilmez :)) aslına baktığınızda çocukluktan beri psikolojik olarak her iki cinsin de baskı altına alınmış ve serbest olan duyguları davranışları var değil mi ??? :))