Eşinizin/sevgilinizin evdeyken bayan elbiseleri giymesi halinde tavrınız ne olurdu ?

??

• Asla katlanamam

OY: 72 54,5%
  • Kendi tercihidir

OY: 2 1,5%
  • Banane ne giyerse giysin

OY: 0 0,0%
  • Şakayla karışık olursa neden olmasın,güleriz biraz

OY: 53 40,2%
  • Diğer..

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    132
erkek dendiğine göre böyle bişey yapması katlanılamaz ben tv de çıkan köçek deniyorya onların eşlerine bile şaşırıyorum allah korusun para için bile olsa giymemeli bir erkek etek v.s

bu türkiye bi bülent ersoyu daha kaldıramas gözüm görmesin derdim :D saka bi yana ne o öyle erkek deidigin erkek gibi olmalı ..

ehhe kolundan tuttuğum gibi kapı dışarı:)) azcık gezsin öyle gelir sonra bak bidaha giyiyomu:Pp şaka bi yana bikere çok üşüdüğü için hırkamı çıkarıp vermiştimde çokk komik durmuştuu..

süper olurdu :))
şaka bir yere ben çok gülerdim hatta yerlere yatardım,düşünmek bile yetiyor :)))
sonra her baktığımda aklıma gelirdi oda giydiğine giyeceğine pişman olurdu:)))))
sadece beni güldürmek için giyse,mesela çok moralim bozuk şaklabanlık yapmak bakımından,ama yinede çok komik beeee :))) yok istemez bana düşündürsede yeter
konu başta çok gereksiz görünüyor ama inanılmaz komik öyle böyle değil yani
tebriklerrr :)

Şakayla karışık olursa neden olmasın.
Bi kez aşkım benim kabanımı ve de çantamı takmış ve de bana poz vermişti.kaydirigubbakcemile3 (deli sevgilim ya:asigim:)
Biz de o anı ölümsüzleştirmiştik.
Çok eğlenmiştik.
Ama bu asla bastırılmış duyguları olduğunu göstermez.
Çılgın, deli, mannak denebilir.lülülülülülü
Ben de onu bu yüzden çok seviyorum zaten :asigim:

Hiç hoşuma gitmezdi doğrusu...:olmaz:
Açık ve net olarak derdim " manyadınmı sen,travestiler gibi one öyle" derim..
:olmaz:

zevk için giymez a.s

eğer giyerse beni güldürmek içindir:dance: güler geçeriz

altından başka sebep aramam:sm_confused:

yumuşakmısın diye sorardım aslında bunu daha argo bir şekilde sorardım da malum kk kuralları var :)
anında terk ederdim, düşünsenize eşiniz yada sevgiliniz evde sizin tanganızı giymiş dolaşıyor oldu olacak kırmızı rujumu da sürsün tam olsun......

Back
X