- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi homesweethome3
-
nu iş için gidilen yerlere gitmesini niye engelliyorsunuz ben onu anlamıyorum. adam oraya zamparalık yapmaya gitmiyor. biraz rahat olun. böyle davranmaya devam ederseniz bırakın kavgayı direk ayrılırsınız.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Sorun etmeden burdan yorum almak istedim ama haksız olduğumu kabul ediyorumTamamen iş ve tanıtım amaçlı bir organizasyona gitmesini dahi sorun ediyorsunuz.
Lansmanada gitmeyecekse bu adam evde otursun çalısmasın bence, cidden abartıyorsunuz.
Ya vallaha kendine bir uğraş falan bul. Şu adamı rahat bırak azıcık ya. Strip Bar'a gitmiyor adam. İşiyle ilgili bir mesele. Bu kadar mı kendine güvensiz, bu kadar mı özgüven yoksunusun, nişanlım dediğin adama bu kadar mı az güveniyorsun.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Ne desen haklısın marilyn ilk defa ona fevri davranmadan buraya açtım ve ona hiçbişey söylemicemYa vallaha kendine bir uğraş falan bul. Şu adamı rahat bırak azıcık ya. Strip Bar'a gitmiyor adam. İşiyle ilgili bir mesele. Bu kadar mı kendine güvensiz, bu kadar mı özgüven yoksunusun, nişanlım dediğin adama bu kadar mı az güveniyorsun.
Adamın kafasına bir oklavayla vur, bir bodruma kapat ama mutlaka haşerata karşı ilaçlat. İçeri maazallah dişi fare böcek falan girer, kıskanırsın.
Söyleme. Cidden bak. Vallahi bir gün adamı pes ettireceksin. İnan sen adama güveniyorsan, sana aşkına güveniyorsan seni aldatacağını da düşünme ve ona da hissettirme.Ne desen haklısın marilyn ilk defa ona fevri davranmadan buraya açtım ve ona hiçbişey söylemicem
2 yıldır yapmadığım şey kalmadı bazen üzülsemde yinede acımıyorumSöyleme. Cidden bak. Vallahi bir gün adamı pes ettireceksin. İnan sen adama güveniyorsan, sana aşkına güveniyorsan seni aldatacağını da düşünme ve ona da hissettirme.
Bak bir gün adam yılacak, "ehhh be diyecek, madem hep ha aldattın ha aldatacan diye başım ağrıyor, aldatayım da boşa gitmesin" diyecek, o zaman kötü olacak.
Yapma. Kendine zarar verirsin, adama da yazık kız, ben çok üzülüyorum, vallaha bak. Tüm kadınların intikamını tek bir adamdan çıkarma
Acı ama adama, yazık. Çok çekti senin elinden.2 yıldır yapmadığım şey kalmadı bazen üzülsemde yinede acımıyorum
vazgecirmek durumunda oldugunuz tek eylem, kendi dusunceniz.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Bak lorenada evliliğin sevgililik veya nişanlılık gibi olmadığını çok iyi anladı sende anlıyacaksın emin ol boşa konuşmuyoruz2 yıldır yapmadığım şey kalmadı bazen üzülsemde yinede acımıyorum
Evlilik korkularım çok fazla buraylada paylaştım ama ben sana güveniyorum sen yaparsın diyen bi insan var karşımda malesef evleniyorumBak lorenada evliliğin sevgililik veya nişanlılık gibi olmadığını çok iyi anladı sende anlıyacaksın emin ol boşa konuşmuyoruz
Buda önemli bi gelişme bence :))neyse bu sefer adamı bezdirmeden buraya konu açmak aklına gelmiş..
Buda önemli bi gelişme bence :))
Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Buda önemli bi gelişme bence :))
Telefonda izlediği video bile konu olmuştu ya evden iş derken erkek güvercin bulup onunla haberleşmeyi gerçekleştirmeyecekse yine çözüm olmaz, dans eden bir ablanın videosunu beğenmesi mesele idi en sonSen bu adamla evlen
evden bi is bulsun kendine...sende rahat et ohhh mis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?