Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

nu iş için gidilen yerlere gitmesini niye engelliyorsunuz ben onu anlamıyorum. adam oraya zamparalık yapmaya gitmiyor. biraz rahat olun. böyle davranmaya devam ederseniz bırakın kavgayı direk ayrılırsınız.

Ya vallaha kendine bir uğraş falan bul. Şu adamı rahat bırak azıcık ya. Strip Bar'a gitmiyor adam. İşiyle ilgili bir mesele. Bu kadar mı kendine güvensiz, bu kadar mı özgüven yoksunusun, nişanlım dediğin adama bu kadar mı az güveniyorsun.
Adamın kafasına bir oklavayla vur, bir bodruma kapat ama mutlaka haşerata karşı ilaçlat. İçeri maazallah dişi fare böcek falan girer, kıskanırsın.

Ne desen haklısın marilyn ilk defa ona fevri davranmadan buraya açtım ve ona hiçbişey söylemicem

Ne desen haklısın marilyn ilk defa ona fevri davranmadan buraya açtım ve ona hiçbişey söylemicem
Söyleme. Cidden bak. Vallahi bir gün adamı pes ettireceksin. İnan sen adama güveniyorsan, sana aşkına güveniyorsan seni aldatacağını da düşünme ve ona da hissettirme.
Bak bir gün adam yılacak, "ehhh be diyecek, madem hep ha aldattın ha aldatacan diye başım ağrıyor, aldatayım da boşa gitmesin" diyecek, o zaman kötü olacak.
Yapma. Kendine zarar verirsin, adama da yazık kız, ben çok üzülüyorum, vallaha bak. Tüm kadınların intikamını tek bir adamdan çıkarma

2 yıldır yapmadığım şey kalmadı bazen üzülsemde yinede acımıyorum

vazgecirmek durumunda oldugunuz tek eylem, kendi dusunceniz.
insanlari oldugu kisi yapan sey meslekleridir. meslegine saygi duyun nisanlinizin, o meslek ile kabullenip; o meslegin getirileriyle kabullenin.
aksi halde hem siz hem de nisanliniz mutsuz olursunuz ve bir kaliciligi da olmaz muhabbet baginizin.

İş için demiş bırak gitsin niye vazgeçireceksin ki . Konu sahibi siz istemiyorsunuz diye nişanlınız çalışmayacak mı ?

Sen bu adamla evlen
evden bi is bulsun kendine...sende rahat et ohhh mis...
Telefonda izlediği video bile konu olmuştu ya evden iş derken erkek güvercin bulup onunla haberleşmeyi gerçekleştirmeyecekse yine çözüm olmaz, dans eden bir ablanın videosunu beğenmesi mesele idi en son

Hayır "yapma homeostaz bunda kıskanılacak ne var" diye diye sonunda adamı bir kadınla yatakta bastım dese "aman sen de yeter artık rahat bırak şu adamı " diyecek hale geldim şahsen

Diğer konuda da söylemiştim ben gerçekten evliliklerini çok merak ediyorum adamın akıldan zoru var herhalde böyle neşeli Şen şakrak her günü ayrı heyecan olan ilişkiyi devam ettiriyor evlenince ne yapcaklar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…