Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

Bence homeostas biseyini yakaladı adamin daha een en baslarda. Ondan sonra da kendi de şüphelerini körükledi ve sonuç böyle oldu.

Yahu bu adam seninle sınanıyo resmen imtihan mısın nesin cennetlik sayende:) amma boğuyosun , hala nişanı atmadıysa onu da ayrı tebrik ediyorum (kiskanma benide)

farkindamisin nisanlinizi yavas yavas uzuntulerini yipranmisliklarini biriktiriyorsunuz sonrsda en ufak bi puruzde sinirlenecek ama ben bisey yapmadimki demedimki diyeceksiniz ee birikimler...gitsin adam is bu.

Konu sahibesi buna networking deniyor. Aynı iş alanındaki diğer insanlarla tanışıyorsun, bir gün iş değiştirmek istediğinde veya ortak çalışma /işbirliği yapmak istediğinde bu insanlarla iletişime geçiyorsun. İstersen dahi ol, odanda kapalı durup kendini dünyaya tanıtmazsan, kimse seni tanımazsa başarılı olamıyorsun. Ben sosyallikle alakası olmayan teknik bir meslektenim, bizim meslekte bile kendini tanıtmak önemli. Sen adamın networkinge balta vurarak kariyerini yerlere indiriyorsun, kendi kafandaki saçmalıklar yüzünden hem de. Yapma.

Affiniza siginarak soyluyorum ama ben sizi gercekten anlayamiyorum. Buraya surekli benzer konular acip, buradaki insanlardan benzer tepkiler aliyorsunuz. Herkes sizin asiri tavirlariniz oldugunu soyluyor. Ki bugunku konunuzda anneniz bile ayni seyleri soylemis. Buna ragmen kendinizle ilgili hatalari fark etmeyip hala ama hala ayni davranislari sergilemeniz cok garip. Sizin yerinize kendimi koyuyorum,hadi ben de ayni zihniyette olayim diyorum ama burada size yapilan yorumlarin bana yapildigini dusundugumde daha ilkinde uzulur, utanirdim. Fakat siz sadece sozde buradaki insanlara davranislarinizin hatali oldugunu soyleyip yine bildiginizi yapmaktan vazgecmiyorsunuz. Aciksasi amaciniz ne anlamadim ya cok bencil, simarik ve karakter olarak buyumemis bir insansiniz ya da gercekten buraya hayali konular acip bu sekilde zaman oldurup kendinizce egleniyorsunuz...
Size nacizane tavsiyem eger bu davranislarinizi degistirmezseniz, birileri askinizdan olse bile bir gun sizi terk eder. Zira siz ikili iliskilerinizde birilerini mutlu etmekten ziyade sadece kendi kaprisleriniz etrafinda donen bir dunya istiyorsunuz gibi.
O yuzden size bol sans dilemek isterim...

Home; evlenince senin cekicegin var. ben sana soyliyim. Bende erkekleri taniyosam bu adam simdilik seni kaldiriyo ama ilerde bir indiricek. Elin kolun da baglanacak. Oooyyle kalicaksin.

Birak adam gitsin. Is toplantisi ne olcak ki? Butun kizlar da seninkine merakliydi sanki.

tasma edinin bir tane hanımefendi. bağlarsınız, gidemez bir yere..

ben sizi şimdi hatırladım regly geçmemiş sanırım.. e bunun öncesi menstruasyonu sonrası derken ayın 20-25 günü sürüyordur böyle tabi... fayans meselesinin üzerine bir de kokteyle göndereceksiniz demek?ipini çok serbest bırakmışsınız.. çok çektiniz siz de gerçekten bu başıbozuk nişanlıdan.. dediğim gibi bir tasma işinizi görür. mümkünse şu hayvanlarda kullanımını hiç tasvip etmediğim eğitim tasmalarından alın, insana kullanımında karşı değilim ben mesela, ipini uzatmaya kalktıkça verirsiniz şoku. derdiniz tasanız kalmaz

cnm mesela sende calismayi denesen, calisiyosanda kendini isine vercen.
boyle lansmanlara sende katilsan, iki insan gorur sosyallesirsin.
disarda hayat nasil gidiyo bi kafan dagilir falan.

ama şimdi kadın falan vardır o kokteylde, selam verirler nişanlıya, düşünsenize ne korkunç nasılsınız diye sorarlar adama, tokalaşırlar falan, kartını veren bile çıkar insan nasıl katlanır böyle bir şeye seyirci kalmaya, gözü görmezse gönlü katlanır belki.. bence hiç gitmesin bu kardeşimiz, yoksa dünyası başına yıkılacak, ben düşünemiyorum, bir insanın nişanlısı kalkıp bir kokteyle gidiyor, orada başka bir kadına elini uzatıp tokalaşıyor, hatta gülümsüyor, ah evlerden uzak dayanılmaz bir acı bu
kokteyl falan bahanedir zaten, iş dünyasında hiç kokteyl olur mu? Çok zor bir mesele, allah yardımcısı olsun

Konularında hep rağbet goruyor☺çünkü ben dahil herkesi delirttin. Hiç mi başka derdin yok işin gücün yok? Senin gibi biri gerçek mi cidden merak ediyorum. Güzelim bak eşim İngiltere de iş için o zaman ben kafayı yiyeyim senin bakış acinlaiçinde varsa adamın inan bağlasan yapar

izin verme bence. nasıl gönderirsin öyle bi yere nişanlını?

sonra kızlar nişanlını görürler selam falan verirler allah korusun!

o değil ben de nişanlımı boğduğumu düşünüyordum. kendimi kıskanç sanıyordum. değilmişim

Allasen bi yürü git ya, sen ve nişanlı temalı dertlerine bezdim yeminle. Git fayans yüzünden tartış 1 sene, sonra sana sormadan eve lamba almaya kalkar falan. Sakın kokteyle gitmeye izin verme, birisinin gözü kalır falan mazallah. Birşey olsada adam senden kurtulsa bari,Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…