- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Hayır hazirana mezun oluyorum kısmetseSen çalışmaya başladın mı homeostas
Hayır hazirana mezun oluyorum kısmetse
cokta egoist olmamak lazim
soru nasil vazgecirebilim degilde, icimi nasil rahatlatabilirim olsaydi daha hos olurdu sanki
Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Konu bir yana
Nickiniz ne güzel öyle
Düğün giriş şarkısı olarak seçmiştim :)
Profil resminiz çok şekilSen trollsün bence.
Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Stajdayım ve 9-5 çalışmam o yüzden giremiyorum staj yerleri değiştiği için bazı yerlerde çok rahat oluyorum bazı yerlerde değil,burdakilere sorsan haftada 2-3 konu açıyomuşumArtık eskisi kadar girmiyosun da ondan sordum sadece kendi konularında görüyorum, önceden başka konularda da yorumlar yapardın gündüz de yoksun dedim acaba 8 5 mesaisi mi
Oda gelip konuşsa keşke ama asıl konularımı görürse terkeder beni:))Şu meshur nısanlını gercekten cok merak edıyorum
Bende yoğunum aslında bikaç şeyle uğraşıyorum ama yinede onunla uğraşmaya enerjim kalıyocnm mesela sende calismayi denesen, calisiyosanda kendini isine vercen.
boyle lansmanlara sende katilsan, iki insan gorur sosyallesirsin.
disarda hayat nasil gidiyo bi kafan dagilir falan.
bence sen hastasin. destek almalisin. maddi durumun ozele yetmiyorsa devlette de destek alabilirsin. yazik ya o adama...Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?