Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

soyle seyler yapmayin cok basit cok ucuz cok itici. Guvenmiyorsan hayatindan cikarirsin, bu kadar basit. Bu sekilde iliski yurutulmez ki.

Konu bir yana
Nickiniz ne güzel öyle
Düğün giriş şarkısı olarak seçmiştim :)

tesekkür ederim
bazende hayata pembe gözlüklerden bakmak gerekiyor, bu nickde bana arada hatirlatma oluyor diyebilirim :)

sizde ne güzel sarki secmissiniz, eminim cok duygusal ve dramatik bir giris olmustur

Nekadar kötüsün, resmen adamın istikbali ile oynuyorsun o zaman evde otursun çalışmasın olurya işte bir bayan ile karşılaşır Allah korusun.
Eşin sana karışsa hoşuna gidermiydi

cnm mesela sende calismayi denesen, calisiyosanda kendini isine vercen.
boyle lansmanlara sende katilsan, iki insan gorur sosyallesirsin.
disarda hayat nasil gidiyo bi kafan dagilir falan.

Artık eskisi kadar girmiyosun da ondan sordum sadece kendi konularında görüyorum, önceden başka konularda da yorumlar yapardın gündüz de yoksun dedim acaba 8 5 mesaisi mi
Stajdayım ve 9-5 çalışmam o yüzden giremiyorum staj yerleri değiştiği için bazı yerlerde çok rahat oluyorum bazı yerlerde değil,burdakilere sorsan haftada 2-3 konu açıyomuşum

cnm mesela sende calismayi denesen, calisiyosanda kendini isine vercen.
boyle lansmanlara sende katilsan, iki insan gorur sosyallesirsin.
disarda hayat nasil gidiyo bi kafan dagilir falan.
Bende yoğunum aslında bikaç şeyle uğraşıyorum ama yinede onunla uğraşmaya enerjim kalıyo

bence sen hastasin. destek almalisin. maddi durumun ozele yetmiyorsa devlette de destek alabilirsin. yazik ya o adama...

Belkide hic yazmadım size ama konularinızi okudum burda sizi tanimayan kişiler bile sizin tavrınızdan bu kadar sıkılmısken nisanlinizı tahmin edemiyorum malesef
siz onu bu kadar bogdukça o sizden o kadar kaçacaktır yapmayın seven insanı kadınlar hamamına soksan bakmaz kimseye sevmeyni de eve hapsetsen bile bi sekilde aldatır buna engel olamazsınızki bırakın gitsin adam isle ilgili sonucta degilmi
bende eşim aman biyere gitmesin derim kıskanırım ama is icraate gelince onun icin ben planlar yapıp yolluyorum gitsin arkadaslarıyla gezsin zaten nisanlısıniz yakında evlemeceksiniz rahat bırakın ve emin olun faydasını görürsünüz
size ve nisanlıniza bi ömür mutluluklar

Beyefendinin iş yaşamı sizin geleceğinizi bir nebze etkileyecek etken bunu biliyorsunuz değil mi? Siz ise onu engelleyerek durumları daha kötüye sürüklüyorsunuz. Her konunuzu okudum ve emin olun çok bunaltıcı ve gereksiz konular. Tek düşündüğünüz nişanlınız. Başka sosyal hayatınız yok galiba anlamış değilim. Biraz rahat bırakın nişanlınızı o da bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…