Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

Sizin her konunuz mantıksız özür dilerim ama , yaw canım adam iş için gidiyor keyfine değil. Evlendiğinizde adam iş için gidince nolcak . Sana teklif etmedi mi? Sende git onunla değişiklik olur .
Beni çağırmadı öğleden sonraymış stajım var diyemi çağırmadı kafasını dinlemek içinmi bilemedim

Hayatta neyden çok korkup düşünürsek başımıza gelme ihtimali yüksek O yüzden bence relax ol çünkü hayat böyle zor geçer. Güven problemi varsa onu haledin. Sevdiğimiz insanların önünü kesmek yerine açmak en güzeli..

Farklı sektördeyiz öğleden sonra olucakmış yaklaşık 3 saat sürüyomuş,en iyisi hiç bozulduğumu belli etmemek

Ben sahsen bu üyenin konularina inanmiyorum. Her hafta, hatta her iki gün kiskanc temali konular aciyor. Konularina cok tepki alacak fakat realist olmayan cinsten.
ben de troll olduğunu düşünmeye başladım öyle saf ve naif cevaplar veriyor ki sakin sakin valla sinirlerim zirve yapıyor okudukça

Çok haklısınız kısıtlamak yerine rahat bırakmak gerekir,ona bişey demeden buraya konu açmam iyi oldu çok teşekkür ederim

vallahi kız bana istersen ama adam senden ayrılsın.
bu ne ya..git gitme -söyle söyleme -de ama deme- adam hep kabahatli hep kabahatli.. adam iyi dayanıyor sana yazık garibime... evlendiğinizde tüm bunların acısını senden çıkartacak ve boşanırsanız hiiiçç şaşırmayacağım....
bi bırak adamı ne güzel demiş anlatmış neden gitmek istediğini.. oyyy oyyy

Şindi düşünüyorum hani evde yaşasan sıdıka misali anlayacağım da yanılmıyorsam sen de çalışıyorsun

Yani Hilton un kokteyl salonunda bir erkeğin nişanlısını kıskandıracak ne yaşanabilir diye düşünüyorum bulamıyorum

Ama ben bursa dan Adana ya gittim adamlarla uçakta vs ya da araba ile izmir e vs bir kadın bir erkek yalnız

Bir gün de aklıma bir şey gelmedi

Hatta tanımadığım adamla birlikte şehir dışına gittim adam şurada durup çay içip tost yiyelim mi dedi olur dedim karnım toktu belki o açtır dedim neyse adam ben kahvaltı etmiştim size tost söyleyelim ben çay içerim dedi mesela

Öğlen de nehir kenarına balık yemeye gittik işimizi de yaptık geldik sokakta görsem tanımam adamı

Ben o zaman evli miydim değil miydim hatırlayamadım ama elim hep hayatında idi bu maceraları biliyor ve hala benimle

Telefon konusu var buralarda ona da eşimin maceraları yazdım

Bak 10 yıldır evliyiz yaklaşık 17 yıldır da beraberiz

Kendisine bişey demeden buraya konu açtım ama haksızım sanırım herkes kızdı o yüzden hiç karışmıcam oda şaşırsın

Maşallah 17 yıl az değil,eşinizde sizde çok şanslısınız rahat olmak gibisi yoktur eminim

Daha yeni kulaklarını çınlatmıştım ki konun geldi harbi müneccimlere falan sürünmüşüm ben galiba
Bence sen köpek al yemeğini veriri 2 sefer çişe çıkarırsın tamam bu iş evlilikle falan uğraşma sana göre değil lorenayada demiştik bizi dinlemedi hergün başla üyeliklerle konu açıyor

Farklı sektördeyiz öğleden sonra olucakmış yaklaşık 3 saat sürüyomuş,en iyisi hiç bozulduğumu belli etmemek

Tabiki ya zaten 3 saatlik lansmandan ne olacak. Seni sevmiş istemiş s ve evlenmeye çalışıyorsunuz. :) hem sen böyle adamı fanusa sokmaya cabalıyorsun da belki gün gelecek sen adamdan vazgeciceksin, artık sevmedigini ve ayrılmak istedigini farkediceksin o zaman ne olacak?

Biraz rahat bırak, adam nefes alsın kafasını dağıtsın ve sonra tıpış tıpış yamacına gelsin. Sürekli seninle ilgilenirse kusurların adamın gözüne batar ve olmadık seylerden huzursuzluk cıkarırsınız.

Hem sen böyle peşinde oldukça da popişi kalkacak ve seni kaybetme korkusu hic olmayacak. Çok sıkboğaz etme ki o senin pesinde olsun, o seni merak etsin o delirsin

Bu arada psikoloğa devam ediyor musun?

Sizin içiniz neden bu kadar fesat ben bunu anlayamıyorum. Bunda kıskançlıktan öte bir hal var çünkü. Yahu herkes mi kötü niyetli ? Hilton' da Eyes Wide Shut mı çekecekler ? Nişanlınız mı çok flörtöz anlamadım ki !

Ki kıskanç bir kadınım ama olmaz, kıskançlık başka adamın tüm hayatına müdahele başka.

Tamamen iş ve tanıtım amaçlı bir organizasyona gitmesini dahi sorun ediyorsunuz.
Lansmanada gitmeyecekse bu adam evde otursun çalısmasın bence, cidden abartıyorsunuz.

Konu açmamdan rahatsızlarmış yönetimden uyarı almadım burdan aldığım kadar elifi ben çok iyi anlıyorum mesela ama oda beni haksız buluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…