- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Beni çağırmadı öğleden sonraymış stajım var diyemi çağırmadı kafasını dinlemek içinmi bilemedimSizin her konunuz mantıksız özür dilerim ama , yaw canım adam iş için gidiyor keyfine değil. Evlendiğinizde adam iş için gidince nolcak . Sana teklif etmedi mi? Sende git onunla değişiklik olur .
Hayatta neyden çok korkup düşünürsek başımıza gelme ihtimali yüksek O yüzden bence relax ol çünkü hayat böyle zor geçer. Güven problemi varsa onu haledin. Sevdiğimiz insanların önünü kesmek yerine açmak en güzeli..Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Farklı sektördeyiz öğleden sonra olucakmış yaklaşık 3 saat sürüyomuş,en iyisi hiç bozulduğumu belli etmemekAma kocan olacak sonucta böyle davranmana gerek yokki. Istiyorsan eger söyle ben de geliyim de hem bize de farklılık olur de. Kalmalı bir lansman mı? Kalmalıysa cok güzel olur :) degilse de siz kalırsınız :)
Ama şöyle bir durum da var, kalmalı degilse orda herkes is konusurken sen bunalırsın bosu bosuna gitmis olursun. Eger nisanlınla ayni sektördeysen sana da iyi gelir tabi.
ben de troll olduğunu düşünmeye başladım öyle saf ve naif cevaplar veriyor ki sakin sakin valla sinirlerim zirve yapıyor okudukçaBen sahsen bu üyenin konularina inanmiyorum. Her hafta, hatta her iki gün kiskanc temali konular aciyor. Konularina cok tepki alacak fakat realist olmayan cinsten.
İnanmayanlar direkt çıkış yapabilir
Çok haklısınız kısıtlamak yerine rahat bırakmak gerekir,ona bişey demeden buraya konu açmam iyi oldu çok teşekkür ederimHayatta neyden çok korkup düşünürsek başımıza gelme ihtimali yüksek O yüzden bence relax ol çünkü hayat böyle zor geçer. Güven problemi varsa onu haledin. Sevdiğimiz insanların önüne kesmek yerine açmak en güzeli..
vallahi kız bana istersen ama adam senden ayrılsın.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Yönetim beni biliyo merak etmeyin iyi kiblemeler :)Zaten ben pek konundan takilcak halim yoktu. Sonucta fake konular ilgimi cekmiyor. Bu arada fake diye elbette kiblayacagim. Iyi forumlar.
Niye kötüye kötüylemi karşılık vereyim illa kavgamı edelimben de troll olduğunu düşünmeye başladım öyle saf ve naif cevaplar veriyor ki sakin sakin valla sinirlerim zirve yapıyor okudukça
Kendisine bişey demeden buraya konu açtım ama haksızım sanırım herkes kızdı o yüzden hiç karışmıcam oda şaşırsınvallahi kız bana istersen ama adam senden ayrılsın.
bu ne ya..git gitme -söyle söyleme -de ama deme- adam hep kabahatli hep kabahatli.. adam iyi dayanıyor sana yazık garibime... evlendiğinizde tüm bunların acısını senden çıkartacak ve boşanırsanız hiiiçç şaşırmayacağım....
bi bırak adamı ne güzel demiş anlatmış neden gitmek istediğini.. oyyy oyyy
Maşallah 17 yıl az değil,eşinizde sizde çok şanslısınız rahat olmak gibisi yoktur eminimŞindi düşünüyorum hani evde yaşasan sıdıka misali anlayacağım da yanılmıyorsam sen de çalışıyorsun
Yani Hilton un kokteyl salonunda bir erkeğin nişanlısını kıskandıracak ne yaşanabilir diye düşünüyorum bulamıyorum
Ama ben bursa dan Adana ya gittim adamlarla uçakta vs ya da araba ile izmir e vs bir kadın bir erkek yalnız
Bir gün de aklıma bir şey gelmedi
Hatta tanımadığım adamla birlikte şehir dışına gittim adam şurada durup çay içip tost yiyelim mi dedi olur dedim karnım toktu belki o açtır dedim neyse adam ben kahvaltı etmiştim size tost söyleyelim ben çay içerim dedi mesela
Öğlen de nehir kenarına balık yemeye gittik işimizi de yaptık geldik sokakta görsem tanımam adamı
Ben o zaman evli miydim değil miydim hatırlayamadım ama elim hep hayatında idi bu maceraları biliyor ve hala benimle
Telefon konusu var buralarda ona da eşimin maceraları yazdım
Bak 10 yıldır evliyiz yaklaşık 17 yıldır da beraberiz
Farklı sektördeyiz öğleden sonra olucakmış yaklaşık 3 saat sürüyomuş,en iyisi hiç bozulduğumu belli etmemek
Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Konu açmamdan rahatsızlarmış yönetimden uyarı almadım burdan aldığım kadar elifi ben çok iyi anlıyorum mesela ama oda beni haksız buluyo :)Daha yeni kulaklarını çınlatmıştım ki konun geldi harbi müneccimlere falan sürünmüşüm ben galiba
Bence sen köpek al yemeğini veriri 2 sefer çişe çıkarırsın tamam bu iş evlilikle falan uğraşma sana göre değillorenayada demiştik bizi dinlemedi hergün başla üyeliklerle konu açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?