Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

Ben işsiz bir ekşici diyorum? Siz?

sen nişanlını falan boşver de bir psikologa görün bence. genç yaşında hem kendine hem nişanlına eziyet ediyorsun. sana üzülüyorum.

Şeytana uymayin nişanlıniz gidince ne olacak sonunu düşünün gidip gelecek sorun yok siz daha gitmeden kendinizi niye kurup böyle vesvese ediyosunuz kendinizi sıkmaktan başka bir şey diil sizinki

Homeostas sana garezim yok, severim seni sohbetlerimiz oldu.
Ama su kafa yapin varya.
Katil olmalik tam olarak!
Dost aci soyler, sen smdi nisanlina hic konuyu acmadan burya sordunya?
Bize danistinya?
Hayat iste boyle ilerlemiyor.
" hah dur kk hanimlarina soruyum, oyle geliyim" diyemiyosun.
Hayati durduramazsin.
Ani kararlar vardir, hizlanmasi gereken sonuclar vardir.
Her hareketini eyleme gecirmeden once bize danisicaksan senin kendi iraden nerde?
Sen bi birey degilmisin?
Bence senin bu dusunce tarzini ancak bi psikolog paklar.
Sen hala nisanlinin sabrinin tastigini farketmiyosun. Ben olsam seni 2inci gun birakir giderdim. Bide gelmis senin bu karakterine ragmen senle ev duzup evlenme hayaline girmis. Askin gozu kor olmasa keske. Ama gozunun acilmasida yakindir, sen full gaz boyle devam edersen.
Bize danissan, " tm kizlar bisey deniycem" desen bile o adam senin yuzunden anlar.
Dusunsene her gun yuzu asik bi karisi evde onu bekliyor. Pff.

Ki zaten bazen dusunmuyor degilim.
Evlilige hazir degilsin ve adami senden caydirmaya niyetlendin sirf evlenmemek icin diyw dusunuyorum.
Bi yerde patlak vericek.
Sen sag o selamet.
En kotusu sen o zmn bile pismanlik hissetmiyceksin. " bn naptimki" diyceksin.
Iste bu cok kotu bi sey bi biry/ insan icin.
Hayatta hep kendini hakli gormek... bundan daha felaket bisey varmidir?

Ben sana kendimden örnek vereyim. Eski eşim 24 saat tlf nu yanımda açıktı, arayan olsa al sen bak derdi,Facebook hesabı vs hepsi şifresini bilirdim. Günde on kez beni arayan ve yahu bana bişey olsa bu adam ölür dediğim adamdı. Sonuç ne diyeceksin aldatildim☺ve is yerinden birinin üzerine hat almış, o tlf nu isteyken kullanmış vs vs vs.. Hani bak adam işinden evine gelen tipi ne oldu? Sımdiki eşimin ne şifrelerini bilirim ne öyle araştırırim. Biliyorum ki yapacaksa hicbirsey engel olamaz. Bir de hayatta benden ve prensesimden değerli kimse yok anladım. Aldatırsa kızımı alıp giderim. Kafamı adam nerde kimle diye bozacagima kendime hayatıma yatırım yapıyorum tavsiye ederim.
Ve inan bir gün gelecek sudan bir sebeple nişanlın seni terkedecek çünkü biz bıktık adam ne yapsın sabır kalmadı sabır

Son düzenleme:
Neyseki fayans konusundan daha anlamlı olmuş. Sana tavsiyem sakın gönderme nişanlını! Ne malum belki bir kız harika ama mazoşist nişanlına kanca takmaya kalkar. Gazozuna ilaç atar, ardından yatağa atar. Senim herif elden gider mazallah. Ne yap ne et gitmesine izin verme. Ya ben ya iş de. O da işi seçsin. Çocuk kurtulur belki.

azıcık kendine güven homeostas, nişanlına da

Ne sabır varmış şu nişanlında. Gerçi böyle basit bir konudaki kıskançlığını ona henüz tam olarak yansıtmamışsın ama eminim şimdi olmasa o günden sonra burnundan getirirsin. Ama bir şey söyleyeyim mi sen ne yaparsan yap bu adam istediğini yapıyor yapsın zaten. Bir gün kuş olup uçacak zaten. Sonra yine kendi kendine hak vermeye devam edersin.

Sen de katıl onunla? Yani hem farklılık olur size de :)

Aman diyim sakın böyle bir akıl vermeyin kendisine! Zira orada aynı sektörden bayanların bulunduğuna eminim.

sakın bu konuyla ilgili en ufacık bir itirazda bulunma lütfen
yeter artık ne olur yapma bu kadar kıskançlık
kabul ben de kıskanırdım kimbilir kimler olacak yanında falan diye ben de kıskancımdır ama asla gitme demem işle ilgili neticede
hem arada böyle değişiklikler iyidir biraz nefes alırsınız
benim eşim sevgiliyken sırf tatil için arada gider gelirdi şehirdışına kıskanırdım ama ağzımı açmazdım çünkü bilirdim gezmeyi seviyor ben kısıtlarsam yalan söyleyerek yapacak (ki bi kere yaptı)

biraz rahat bırak bence. erkekler bu kadar sıkmaya gelmıyor malesef onlar bızım kadar evcımen olmayabılıyor.
ona guvenmekten cok kendıne guven. tanısacagı yenı frmaların ılerde sana da yararı olacak. basarılı bır nişanlım var dıyıp gurur duyman gerek.

İş hayatı=sosyal hayat.
İş hayatında toplantılar olur,yemekler olur,etkinlikler olur,lansman,yıldönümleri kampanya tanıtımları yurt içi yurt dışı seyahatler olur,eğitimler olur.......Bunlar için git gitme gibi laflar ediliyorsa,gerçekten insanın kendi ufkunu gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum.Senin sadece bir kokteyl diye baktığın iş organizasyonları bir insanın iş hayatında sosyalleşmesi,birşeyler mğrenmesi,işteki paylaşımları,insan ilişkileri açısından çok ama çok önemli.Kendi iş geleceği içinde önemli.Öyle dahi olmasa,gitmek istemiş.İçinden gitmek gelmiş.Ve istemekte çok haklı.Kimsenin parmağına yüzüğü taktı diye,bu kadar söz hakkı olmaması gerekiyor.Biz nişanlılık,evlilik,birliktelik,sadakat,hayata saygı olaylarını birbirie karıştırıyoruz bazen.

Eş, sevgili ilişkileri böyle olmalı zaten. Gel deyince gelecek, git deyince gidecek, otur, takla at deyince lafını ikiletmeyecek. Ben olsam ayağına bir de elektronik kelepçe takardım.

Bibi köpeğe yazık, erkek köpek alsa "niye dişi köpekleri kokladı" diye arıza çıkar.

ya siz evlenince nasıl bir hayatınız olacak merak ediyorum.
bu güvensizlikle neden evleniyorsunuz onu ayrıca merak ediyorum.

Şendul Şaban filmindeki gibi bi evlilik yap sen olmazsa.. Adami eve daha rahat kapatabilirsin boylelikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…