- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Konularında hep rağbet goruyor☺çünkü ben dahil herkesi delirttin. Hiç mi başka derdin yok işin gücün yok? Senin gibi biri gerçek mi cidden merak ediyorum. Güzelim bak eşim İngiltere de iş için o zaman ben kafayı yiyeyim senin bakış acinlaiçinde varsa adamın inan bağlasan yapar
Allasen bi yürü git ya, sen ve nişanlı temalı dertlerine bezdim yeminle. Git fayans yüzünden tartış 1 sene, sonra sana sormadan eve lamba almaya kalkar falan. Sakın kokteyle gitmeye izin verme, birisinin gözü kalır falan mazallah. Birşey olsada adam senden kurtulsa bari,Amin
sen nişanlını falan boşver de bir psikologa görün bence. genç yaşında hem kendine hem nişanlına eziyet ediyorsun. sana üzülüyorum.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
bence bir an önce kaybetsin zaten. yazıktır adama. şaka gibi.Ya Allah aşkına senin başka işin gücün yok mu? Takmışsın kafayı adamcağıza,her konunda sinirlerim zıplıyor.
Bak sana anlatamıyoruz ama böyle giderse yakın zamanda kaybedersin nişanlını.
Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Sen de katıl onunla? Yani hem farklılık olur size de :)
sakın bu konuyla ilgili en ufacık bir itirazda bulunma lütfenNişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
biraz rahat bırak bence. erkekler bu kadar sıkmaya gelmıyor malesef onlar bızım kadar evcımen olmayabılıyor.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
İş hayatı=sosyal hayat.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Bibi köpeğe yazık, erkek köpek alsa "niye dişi köpekleri kokladı" diye arıza çıkar.Daha yeni kulaklarını çınlatmıştım ki konun geldi harbi müneccimlere falan sürünmüşüm ben galiba
Bence sen köpek al yemeğini veriri 2 sefer çişe çıkarırsın tamam bu iş evlilikle falan uğraşma sana göre değillorenayada demiştik bizi dinlemedi hergün başla üyeliklerle konu açıyor
Şendul Şaban filmindeki gibi bi evlilik yap sen olmazsa.. Adami eve daha rahat kapatabilirsin boylelikle..Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?