Benimde eşimin kız arkadaşı yok, iş arkadaşı olur eyvallah ama bence olmasa da olur bir durum..
Ben evlendim face listemde erkek arkadaş bırakmadım, gereksiz yani, o da öyle yapmalı..
face abartı bence.erkek arkadaşlarla eşim olmadan pek görüşmüyorum.sohbet etmem telefon açmam.eşim iiçin de bunlar geçerlidir
Demekki burdada yari yariya...is arkadaslari elbette olabilir bisey yapamayizda ona normalde yani muhabbetler sakalasmalar bende kiskanirim tepki vermeyenleri bu yuzden merak ediyorum galiba onlarda icinde firtina koparanlardan
Bu arada ozgvuvenle bencede alakasi yok..
bence çokkkkk alakası var benım 2.3 tane kız arkadaşın var sevgılılerını öle bir kıskanıyorlarkı benden ve herkouştugu kızdan
kıskanıyorlar ..süreklı sorarlar ya ben güzelmiyim bu yakışmışmı ,xx benden dahamı güzel,onun saçları daha güzel bunun kaşı bacagı
daha güzel sevgılımde ona bakarmıı..hoş hatun bu nedir peki ?
kendıne güvenı yokki eşine güvenı olup kıskanmasın
banada hayret ederler hatta sen sevgılını nasıl kıskanmıyosun dıye sevgılımden benden ayrı bıyere gitmez mesela derlerki hep
aklın çok güzel hiç bişey yapmıyosun ama çocuk başkalarına bakmıyo bıle diye ...
onlarınkıne bakıyorum adamlar şimdiden canından bezmişlerr yazıkkkkkk :)))
hatta bu yüzden sıf bir bayan arkadaşımla irtibatımı kestım süreklıde arıyor hasta ruhlu her an her sn adam tenkıt edılmezki
Bahsettigin arkadaslarinin ozguveni olmaya bilir ama genellemek yanlis bence,
bide kiskanmak bence ozguven eksikligi degil sevgidir sahiplenmektir,
tabi herseyin fazlasi zarar kiskancliginda bir dozu olmali...
sizinki bir istisna olabilir ne diyelim ALLAH MESUT ETSIN umarim yanilmazsin boyle gider..
genelleme yapmak istemıyoum ama her gördügüm kıskanç insanda bayan olusn erkek olsun izlenımım bunlardı canım ...
hep bişileri kendılerınden eksık görüyorlardı.....sevgı böle olmamalı bence ...benı sıkarak bogarak sevgı olmaz herşey kii herşey ayarında tadında olursa daha ıyı olur kıskanılmak güzeldir ama abartmamak lazım ..karşılıklı hayatı zından etmemek lasım ...bogmamak lazım çürütmemek lazım bazı şeyleri...
AMİN DİYORUM ALLAH SENIDE MUTLU MESUT ETSIN CANIM umarım böle gider ....ama benımkıde kıskanç çok fazla bellı etmesede..
dellenıyor ben bıyere çıkınca ondan ayrı gitmıyorum gerçi sorumluluklarımızı bılıyoruz ...
bak sana kısaca bişey anlatıyımmı eskı sevgılımle 6 yıl çıktık ve o 2 yıl kapımda yattı benım ona evet demem için sonra da
heppppppppp bekledı kapıda kendı yoksa korumalarını bırakırdı 6 yılım heba oldu ...dr.a gittik pisikiyatra dr.la benı 2 dk
konuştuurmadı ıkımızı yanlız bırakmak istemıyordu ıkıde bir kapıyı tıklatyordu dr.bana hoşgeldık tık kapıssenı uraya der ve tık tık
kapı ...adamla meraba bıle edemedık dışarı çıkartt adam bunu kordordan baktık camdan bakıyo bıze....ddr.onu çagırdı dedıkı
bayanın degılde senın tedavıye ıhtıyacın var buraya geliş nedeni bellı konumaya gerek bıle yok dedi ALLAH PEYGAMBER SABRIMI
VERDI SIZE DEDİ odur budur korkarım kıskanç kışiden :))neoldu ben ölürsem mezardada o yatardı boşa gecen yıllarrrrrrrrrrrr
gerek yok kızlar salın gitsin ...GERİ DÖNERSE SENINDIR DÖNMEZSE, GİDER ALIRIM ONU OLDUGU YERDEN SEEVGILIM OGLUM O BENIM :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?