Esinizin/sevgilinizin kiz arkadaslari olmasi sizi rahatsiz eder mi ?

Abooov,neler varmış dünyada :)
Ben ne ailemde ne sevgililerimde hiç görmediğim için sanırım,çok tuhaf geliyo bu tarz meseleler...
Bu hafta mezuniyet balomuz vardı,ben yalnızdım ama orda dünya kadar adamla halay çektik:)
Hatta beraber gittiğim arkadaşım pek dans etmek istemedi,sevgilisi de oynak birşeydi:) o çocukla saatlerce dans ettik, kendi yöresinin dansını öğretti bana... Arkadaşım da mutlu oldu bu durumdan ki,resimlerimizi çekip durdu.
Ben yalnız olduğum için ara ara sınıfımızın çiftlerine üçüncü falan oldum,çok eğlendim.Ama burda yazılanlara bakınca,ben yanlarından ayrıldıktan sonra ufak çaplı kavga etmiş bile olabilirler "hep sen yüz veriyon bu kıza" diye,bilemeyeceğim =)))

*bugün diploma törenimiz var.Kız erkek demeden bütün arkadaşların birbirine sıkı sıkı sarılıp ağlayacağını çok iyi biliyorum...Ben 4 yılın verdiği dostluk ve bi daha göremeyecek olmanın hüznüyle arkadaşıma sarılıp öpmüşken,kız arkadaşının sinirli gözlerle bizi izlemesi,hatta akşam bu durum için arkadaşımın özür dilemesi :-/ düşüncesi bile kötü..Hele de sen "görmesem de,konuşmasam da" zamanında çok şey paylaştığım eski dostumun bi kız bulduktan sonra beni faceden silmesi..
bilmiyorum hanımlar,hiç hoş değil...

Abooov,neler varmış dünyada :)
Ben ne ailemde ne sevgililerimde hiç görmediğim için sanırım,çok tuhaf geliyo bu tarz meseleler...
Bu hafta mezuniyet balomuz vardı,ben yalnızdım ama orda dünya kadar adamla halay çektik:)
Hatta beraber gittiğim arkadaşım pek dans etmek istemedi,sevgilisi de oynak birşeydi:) o çocukla saatlerce dans ettik, kendi yöresinin dansını öğretti bana... Arkadaşım da mutlu oldu bu durumdan ki,resimlerimizi çekip durdu.
Ben yalnız olduğum için ara ara sınıfımızın çiftlerine üçüncü falan oldum,çok eğlendim.Ama burda yazılanlara bakınca,ben yanlarından ayrıldıktan sonra ufak çaplı kavga etmiş bile olabilirler "hep sen yüz veriyon bu kıza" diye,bilemeyeceğim =)))

*bugün diploma törenimiz var.Kız erkek demeden bütün arkadaşların birbirine sıkı sıkı sarılıp ağlayacağını çok iyi biliyorum...Ben 4 yılın verdiği dostluk ve bi daha göremeyecek olmanın hüznüyle arkadaşıma sarılıp öpmüşken,kız arkadaşının sinirli gözlerle bizi izlemesi,hatta akşam bu durum için arkadaşımın özür dilemesi :-/ düşüncesi bile kötü..Hele de sen "görmesem de,konuşmasam da" zamanında çok şey paylaştığım eski dostumun bi kız bulduktan sonra beni faceden silmesi..
bilmiyorum hanımlar,hiç hoş değil...

Sana katiliyorum. Ben de bahsettigin gibi icinde bir hayli guven barindiran, artik bazi seyleri oturtmus, saglam ve ciddi iliskiler seviyorum. Sen arkadasinin sevgilisiyle dans etmissin, kiz da birbirinize o gozle bakmayacaginizi zaten dusunmeyecek kadar guvenli, olgun ve mantikli ki gayet eglenceli gecmis. Iste bu diyorum. Ben de bir ramazan eglencesi gecesinde roman oynayacaktim da tek kalkmak istemeyince yakin kiz arkadasim esine "kalk , sen guzel oynarsin, oynasana sevde_' yle karsilikli demisti. Allah'a sukur etrafimda hastalik derecesinde kiskanc insan yok.

Milletin sacma sapan kiskancliklari yuzunden artik karsi cinsten insanlara nasil davranacagimizi sasiriyoruz bazen. Sokakta sevgilisine yol tarifi sormus yabanci bir kiza, sevgilisini elinden alacakmis gibi dovecek gibi bakan kizlari okudum. Bayan is arkadasiyla tokalastigi icin kiz arkadas tarafindan cikarilan kavgalar okudum burda. Aman aman diyorum. Bu kadar sig ve guvensiz iliskileri, hastalikli dusunceler bana uzak olsun.

Kiz- erkek dostlugu olmuyor, olursa da elle sayilidir yani..

Basta sevgilim beni uyarirken cok kiziyordum ne sacmaliyorsun normal arkadasim onlar vs diye ama hakliligini hrr seferinde kanitliyor maalesef :(

Mesela gecen gun alisveris merkezinde yemek yiyorduk, tam yanimizda oranin guvenlik gorevlileriydi iki erkek konusuyordu. Neyse gene orada calisa n bayan eleman geldi yazik kadincagiza esin nasil cocuklar iyi mi diye sordular. Biraz muhabbet ettikten sonra kadin gitti ve o terbiyesi erkek kilikli hayvanlar kadinin arkasindan neler neler konustular :((

Simdi kadin nereden bilecek arkasindan edilen laflari, iyi niyetinden muhabbet etti.

Boyle bir suru ornek gordum artik guvenmiyorum...

Ayrica benim sevgilim benim arkadaslarima karisiyorsa ben de onunkilere karisiyorum bu yuzden skinti olmuyor.

bu konunun özgüvenle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum bu içten gelen bir şey bence ben erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberim lisede tanıştık aynı üniversitede okuduk eylülde nişanlanacağız ama bugüne kadar ne o bir kız arkadaşı ile buluştu ne de ben bir erkek arkadaşımla buluştum ortak bir kaç arkadaşımızla hep beraber buluştuk karşılıklı güven yok o zaman diyebilirsiniz ama güven olmasa 5 yıldır bu ilişkiyi hiç çatırdamadan yürütemezdim aile yapısı diyebilirsiniz ama öyle bir durumda değil annem hala liseden üni. den arkadaşları ile buluşur mesela bu kendi içimizle alakalı ben evde otururken erkek arkadaşımın kız arkadaşlarıyla oturmasını muhabbet etmesini kaldıramam o ev bana dar gelir valla :)))

Cok samimi karsi cins bi arkadasi olmasi durumuna bayilmam acikcasi. Rahatsiz eder mi sanirim eder, cunku bi erkekle bi kizin sadece arkadas olabilecegine (samimi) inanmiyorum. Bir taraf kesinlikle hoslanir diye dusunuyorum. Ha bu yolda group selamlastigimiz, beraber calistigimizdan sohbet ettigimiz karsi cins arkadaslar icin gecerli degil. Ozel olarak aksamlari bulusulan, hafta sonuna planlar yapilan, gun icinde mesajlasilan arkadaslar icin gecerli.

benim için sorun teşkil etmiyor herkes yerini bildikten sonra diye düşünüyorum :34:

ancak eşimin çok yakın bi kız arkadası vardı ve evli bir erkeklede ilişkisi vardı (ve o adamın evli olduğunu bile bile ilişkiye başlamıştı zaten) o kız yüzünden eşimle papaz olmuştum ve sonunda ya o ya ben durumuna getirmiştim..biz evlenince kız bizim evimizde yatılı olarak kalma planları yapıyordu çünkü.. evliliğimi korumak için o kızla eşimin ilişkisinin bitmesini sağladım...

ancak bunun dışında okuldan görüştüğü kız arkadaşları var tabiki.. dediğim gibi herkes yerini bilsin yeter..benim müdahale etmemi gerektirmesin.

Yok ki. Olsa da kıskanmazdım. Mesela iş arkadaşlarından kıskanmıyorum, muhabbetleri falan var, öyle bir iki kez takılmışlardı toplantı mahiyetinde hatırlıyorum. Bence kadın/erkek ayrımından çok iyi/kötü ayrımı önemli. Bir tane adam var mesela gel üniversiteli kızlarla takılıcam falan demiş şimdi ben bunla takılmasına mı sinir olurum usturuplu bayan arkadaşıyla mı tabii ki bu densizle takılmasına sinir olurum. Benim nasıl erkek arkadaşlarım varsa onun da bayan arkadaşları olabilir. Sınırlarını bildiği sürece problem yok ama onun bayan arkadaşı yok işte problem de burdan kaynaklı galiba, beni bazen darlıyor bu yüzden.

rahatsız eder kız arkadaşlarıyla dışarı çıksa kudururum
allahtan yok kız arkadaşı olamazda zaten o da bunun farkında :1::1: onun arkadaşıda sevgiliside olurum ben
:1:

çevremde gördüğüm en kıskan sevgiliyim... bir kız bu kadar kıskanır mı çok kıskanıyorum. bir keresinde okul gezisine göndermemiştim o derece:17:
Başlarda o tarz arkadaşlıkları vardı kankaymış hepsi bitti.. tüm sosyal medyayı kapattık.. benim kadınlar kulübü, onunda taraftar olduğu takımın sayfası dışında kullanmıyoruz.. :1:

Sevgilimin çok kız arkadaşı var.
Yavaş yavaş tanıdıkça kıskançlığımı törpülüyorum.

bu duruummun özgüven ile falan alakası yok bence
iki tarafında duruşu önemli
en nihayetinde sosyal ortamda çalışma hayatında, okul hayatı vs..her zaman
karşı cinsle muhatap olabilir insanlar
sevgili ayrı arkadaş ayrıdır insanın tabiki de karşı cinsten arkadaşı olabilir
düşünsene iş hayatında adam yan masamda oturuyo
ne dicem benimle konuşma sevgilim kıskanıyor mu
sadece burda bir ince nokta var
dozajı iyi ayarlamak lazım, fazla cıvkını çıkarmamak lazım

ben kendimi bu konularda hep rahat sanirdim ama öyle degilmisim..

ne kadar kendimi frenlesemde cokkk kiskanc bir yapim var.. asiri derecede malesef.. belli etmiyorum kendimce ama sekilden sekile giriyorum..

mutluyum cünkü özel yani is disinda arkadasi olan tek bir disi sinek bile yok..

kıskançlık boyutumu çok fazla aştım adamın gözü korktu iş ortamında da kız yok çünkü askeriyeyi seçti.. hep diyor senden dolayı seçtim başka türlü nefes bile aldırmazdın bana:)))

öldürürüm onu :D gerçekten yıllardır dost kardeş gibi olduğu biri varsa bende tanımam ve bir kişi şartıyla izin veririm anca :D

Back
X